6 Nis 2009

,

Gaziantepspor 0-1 Galatasaray


Galatasaray'ın şampiyonluk şansı var mı? Matematiksel şans üzerinden kulüp yöneticisi ve takım hocası gevelemelerine girmeden verilecek cevap kısa aslında buna.. Yok.. Bence tabii.. O zaman bu maçlara artık Avrupa hedefi ve daha çok öbür sezonun oluşumları penceresinden bakmak gerek.. Kaptan ortaya teknik, taktik fazla bir şey koyamadan tek adam üzerinden taraftarın duyduğu güveni kaybetti.. Bunun yönetime ve takıma sirayet etmemesi de zor tabii.. Normalde ligin bitimine 10-15 maç kala bir takımın başına geçen hoca o sezon üst üste 5 maç kaybetse fazla sorgulanmaz.. Ama Lincoln hadisesinden sonra Kaptan'ın üst üste 3 maç yenilgi kredisi yok.. Yeni bir hoca için büyük şanssızlık bu..

Sahadaki takım yeni Galatasaray'ın ufak sürümleri.. Bülent Korkmaz'ın felsefesi, oyun tarzı, öne geçince yaptığı hamleler çok bilindik, eskiden çok tanıdık, sezonun ilk hocasından çok farklı.. Sezondaki birçok yenilgisini beklenmedik zamanlarda aldı takım, kazanır bu maçı denen zamanlarda geldi şok edici yenilgiler.. Antep deplasmanı bu maçın kazanılması imkansız denebilecek ender maçlardandı.. Bu maçlardaki seri de devam etti.. Karan nasıl sahada 72 dakika kalıyor sorusunu sormayacak insan olmaz bu maçtan sonra.. Yedek kulübesine bakınca sahadaki bu kadar kötü bir futbolcu için bir şey söyleyemeyebiliyorsunuz ama.. Sezonun futbol gerçeği budur Galatasaray adına.. Bu galibiyetler hocayı takımda tutar.. Haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisi de çok önemli bu açıdan Kaptan için.. O maç da alınırsa taraftar gözünden kaybedilen kredilerin bir kısmı geri alınır.. Oynanacak topun niteliğine göre artabilir de bu..

Milan Baros sezonun ilk mantıklı sarı kartını gördü.. İyi de karttı.. Sağdan akan Antepli'ye pas atılmadan onun peşinden koşmaya başlamasıyla bana helal olsun Sabri dedirtmişti Cimbomlu topçu.. Yakın çekimde Baros olduğunu gördüm.. Hem sarı doğru yerde geldi, hem de çabası takdire şayandı.. Böyle isimli bir forvetin daha pas atılmadan gösterdiği çaba pozisyonun en değerli hamlesiydi.. Golü içinse ben bir şey demiyorum, Ümit Karan anlasın bazı şeyleri yeter!

4 YORUM:

alessandro del piero dedi ki...

enteresan bi durum.. hem hadiseyi yaratan kişi ol hem de bu yüzden şanssız addedil.. hakkaten talihsiz adam şu bülent korkmaz.. adam daha hala duruma göre fener maçında oynatabileceğinden bahsediyor lincoln'ü.. lan ne bitmez tükenmez kaprismiş yahu.. şanssız adam vesselam..

rustedsoul dedi ki...

Bu oyun anlayışıyla, eğer önümüzdeki sene Avrupa'ya gidebilirsek, yapabileceğimiz en iyi şey Sami Yen'de Helsinborg'a yenilmemek olur.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Seneye iyi bir hoca,yeniçeri temizliği ve 2-3 yerinde transfere ek olarak Arda-Kewell-Baros-Servet-Hakan Balta gibi oyuncularımızla ligi domine edebilir,avrupada ilerleyebiliriz.Ama Bülent Korkmaz kalırsa...Umarım böyle birşey olmaz...

tobias dedi ki...

baros dışında bu takımın forveti yok. karan, nondan çok kötü. seneye bruno, mehmet yıldız, beto ve özgürcan özcan dörtlüsünün en az 2'si kazandırılmalı bu takıma.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.