7 Nis 2009

Villarreal'de İntikam Sesleri


2005/2006 sezonundaki trajik yarı finali unutmadı Villarreal camiası.. Juan Roman RiQuelme o penaltıyı atsaydı nolurdu? O maçı yaşamış herkesin ömrünün sonuna kadar beyninde yankılanacak sorulardan biri bu.. Onlarda biri de Marcos Senna.. UEFA'daki blog köşesinde maçla ilgili görüşlerini yazmış Senna.. Sakatlığının ciddi olmadığını ve bu akşam sahada olacağını belirtmiş önce.. Arkasından da Cazorla'nın kaybından bahsetmiş.. Sahada onu arayacaklarını bilmek için Senna'nın oraya bir şeyler yazmasını beklemeye gerek yok tabii..

"Biz 3 sene öncesine göre daha güçlüyüz, daha geniş kadro sahibiyiz.. Arsenal'de ise durum tam tersi.." demiş Senna.. Cesc'in de çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen hala en iyilerden biri olmadığını, o zamanki Thierry Henry'nin liderliğini şu anda yapamadığını belirtmiş.. Haklı olabilir Senna.. Gerçekten de 3 sene önceye göre daha güçlü, Arsenal de o zamana göre daha zayıf olabilir.. Ama o zaman giden turun şimdi geleceğini açıklamak için bir done olmuyor bunlar futbolda.. İnanç için gerekli olabilir mi? Belki.. Villarreal camiasının da yaptığı budur zaten şu anda.. Cazorla matah topçu değil ama Villarreal için önemli.. Pozisyonu itibarıyla her takım için önemli olabilecek bir oyuncu.. Arsenal'de sorunun göbekten ayrılan Flamini olmadığını daha önce belirtmiştim burada.. Son zamanlardaki form yükselişinin ana kaynağı Arshavin.. Walcott'ın ve Cesc'in düzelmelerinin de payını yadsımak mümkün değil.. Arshavin bu gece yok ve handikap bu ama Walcott ve Cesc'in sahada olacak olması bu eksiyi nötrlemeye yeter.. Cesc'in kondüsyon eksiğini muhtemelen City maçında olduğu gibi arkasını Song ve Denilson ikilisiyle destekleyerek kapatmaya çalışacak Wenger.. 4-3-3 yolları açık görünüyor Arsenal'e.. Arshavin yerine Nasri eklemesiyle City önündeki kadronun aynısının görülmesi muhtemel bu akşam..

Star'ı tebrik ediyorum bu maç varken sonucu her türlü belli United-Porto eşleşmesinin ilk maçını ekrana getirdikleri için.. Pool-Chelsea'yle beraber en ortada görünen tur bu ama Arsenal'i çok daha bariz görüyorum ben.. Bahis için side'dan ziyade under/over'a yönelmek daha mantıklı olur.. Bariz bir under maçı olarak duruyor.. United-Porto'da United'a verilen 1.25 kesecekse banko olarak oynanır.. Kesmeyecekse 1.85'lik over da o maç için tercihim benim.. EPL'de gidip gelen United'ın bu gece patlaması hayli mümkün..

4 YORUM:

apaç dedi ki...

ben de under düşünüyorum bu maça tardini. united'ın da en az iki farkla kazanacağını düşünüyorum.

hatta bencillik yapmayıp kuponumu da halkla paylaşıyorum ki salt kazanan ben olmayayım.

işte o kupon;

united-porto: 1
villareal-arsenal: under 2.5

apaç dedi ki...

ilk 20 dakikaların allah belasını versin.

başka bir şey demek istemiyorum.

Adsız dedi ki...

united patladı gerçektende.iddaa zengin oldu.

Protanopia dedi ki...

Star'ı tebrik edyoruz, maç konusundaki doğru tercihi için :)

İlginç derecede rahattı Porto Manchester'da. Açıklardaki yetenekli ve topla oynayan adamlardan dolayı diye gözlemledim ben.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.