25 Nis 2009

İnsanlıktan nasibini alamayan adam: Chris Lofton


25 Nisan 2009.. Rakip CASA TED Kolejliler.. 38 dakika 5 saniye.. 17/22 üç sayı, 21/28 toplam iç saha isabeti.. 4 asist, 3 rebo, 6 top çalma.. Toplam 61 sayı..

NCAA'de oynarken ülkesinin en iyi şutörlerinden biri olarak gösterilirdi.. Bu açıdan şaşırmıştım Türkiye'ye geldiğinde.. Ki Ahmet Kandemir'in klasik transfer başarılarından biridir.. Duyuyoruz ki Türk olacakmış.. Olsun bu adam, Kobe'liği Türkiye Milli Takım formasıyla da yapsın.. İzlerken keyiften geberelim biz de..

17/22 antrenmanda atılmaz lan..

8 YORUM:

siriusjames dedi ki...

İlk paragrafı okuduğumda aynı cümleyi sarfetmiştim ben de: "antrenmanda atılmaz lan"

6 top çalma da mükemmel.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

E YUH!Dumur oldum bee...Gs'ye alsalar ya bunu seneye.Oha babam afedersin.

Fuzzy Logic dedi ki...

Ohaaaaa...

dripling dedi ki...

tbl'nin gelmiş geçmiş en başarılı performansı budur herhalde. sadece 2 serbest atış kullanmış. zaten 17/22 üçlük, açıklıyor herşeyi. hakikaten canavarlık bu herifin yaptığı.

Murat dedi ki...

tbl rekoru 1988 yılında 175-101 biten fenerbahçe-hilalspor maçının ilk yarısında 81, maçın tamamında da 153 sayı atan erman kunter'e ait olsa gerek. chris lofton insan değilse, bence değil, erman kunter hem insan değil hem de insafsız.

muhder dedi ki...

biz tuvalet deliğine 30 santimetreden isabet ettiremiyoruz, adamın yaptığına bak.

Uğur Albayrak dedi ki...

Chris Lofton Türk olsun istiyorsak öncelikle bir Türk kızı bulup basgöz edip, sonrada sünnet ettirip müslüman da yapmak lazım. Yoksa daha önce defalarca örneğini gördüğümüzü sahte vatandaslardan (Kevin Rankın,Henry Turner,Ricky Winslow vb...) biri olup cıkar eveallah :)))

Adsız dedi ki...

kanseri yendiğini de belirtelim ki bu kadar atıyor atıyor nba'de neden oynamıyor fln muhabbeti olmasın.. üniversite liginde oynarken testis kanseri te$hisi konmu$, 1 yıllık tedavi ardından kendini toparlamak için türkiye'ye gelmi$..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.