16 Nis 2009

İnsan mısın arkadaşım?


Maçın sadece ikinci yarısını ve ilk yarıda da golünü izledim.. İzleyenler ayrıntıları yazacaktır zaten ama şu gole ne diyelim yahu? Messi vs. Ronaldo da hep birbirine verecek cevapları var bu fırlamaların.. 30-35 metreden asılıp kalecinin topa yetişememesine neden olabilecek bir ayak var bu herifte..

United baskı yese de geçti turu.. Arsenal Cazorla'nın yanında Senna'nın da yokluğunda çok kolay geçmiş Villarreal'i.. İzleyenler 6 olurdu diyor.. Şimdi önemli noktaya geldik.. Chelsea'nin de Barca'ya zorluk çıkarma şansı mevcuttur ama yarı finalin öbür ayağında çok sürpriz maçlar bizi bekliyor.. United kesin finalde diyenler üzülmesin sonra.. İki yarı final de futbola doyuracak.. Arsenal seven biri olarak Arsenal'i finalde de isterim ama United çıktığı takdirde de uzun bir süreliğine tekrar oluşacak Messi vs. Ronaldo için çok da üzülmem sanıyorum..

9 YORUM:

cortez85 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
alex semih dedi ki...

ronaldo 3 messi eder demiş galiba. bencede ronaldo iyi ama o kadar da değil baboli.

Adsız dedi ki...

ronaldo > messi

hatta

ronaldo > 2 messi

aek dedi ki...

Tardini; cortez85'in mesajı ağır küfür içeriyor bilgine.
konuyla ilgili olarakta Henry gerekeni demiş zaten bu konuda.

burak dedi ki...

ashley cole nou camp ta yok. messi yırtabilir sol tarafını chelsea nin.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Ronaldo müthiş bir oyuncu.0.9 Messi eder,o derece.

enesak dedi ki...

ashley cole olsa ne olmasa ne.iyi bi futbolcu olsa arsenalden ayrilmazdi.zaten barcanin en onemli kozu takim halinde cok iyi oynamalari sadece messi degil.

brkcn1027 dedi ki...

Tardini, iddaa snooker'la ilgili de bahis açmış. Bu konu hakkındaki düşüncelerini ve tahminlerini de öğrenirsek sevinirim.
Kendi düşünceme göre ; Roket'in oranı uygun gibi görünüyor, ayrıca John Higgins ve Peter Ebdon'ın oranları da sürpriz olarak değerlendirilebilir.

Parma Maniac dedi ki...

Yazacağım bir şeyler bu ara, güzel sürpriz hakkaten iddaa'dan.. Kısaca şunu diyeyim, bence az Ronnie'ye 2.60.. WSC hakikaten zor, bu oranlardansa Ebdon, Carter gibileri 30+'lardan değerlendirmek daha mantıklı bence..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.