19 Nis 2009

Eziyet


90 dakikalık işkence az önce bitti.. Nasıl tamamladığıma şaşıyorum maçı.. Uganda 2. Lig maçlarını bile izliyorum, futbolun her türlüsüne bayılıyorum hacı diyenlere izletilmesi gereken bir maçtı.. Ne kadar dayanabilirlerdi acaba.. Bunu salt takım eleştirisi olarak almamak lazım tabii.. O statta güzel futbol izlemek için Pool ve Milan'ın geri gelmesi gerekiyor ülkeye..

Bir de son zamanlarda ısrarla anlayamadığım bir şey, bu Abdullah Avcı gelecek vadeden ve potansiyel gösteren bir teknik direktör olmaktan ne zaman çıkacak da ülkenin teknik direktör sirkülasyonunun içine girecek merak ediyorum.. Takdir ediyorum takım yönetimini "Büyükler dışındaki bir takım yılda en az 2 hoca değiştirir.." kuralını bozdukları için.. Ama büyük maçlar dışında ortaya hiçbir şey koyamayan bu takımda Abdullah Avcı'nın o koltukta ısrarla kalabilmesini de anlamıyorum.. Sanırım küme düşmeleri gerekiyor bunun değişmesi için.. E o da yaklaşıyor yavaş yavaş.. Abdullah Avcı çıkıp bu sahada gel daha iyisini yap dese ona da söyleyecek bir şeyim olur mu bilmiyorum gerçi.. En azından bu uğursuz stat konusunda hakkını vermek gerek biraz..

11 YORUM:

apaç dedi ki...

serkan kurtuluş için, genç ama güzel değil demiştim.

bugün bunun yanına bir başka vecize eklemek istiyorum. bu adam ilk 11 çıktığı hiçbir maçı kolay kolay bitiremez.

tamam yeteneksizsin; ama mücadele et bari.

şu çocuğa verilen 1.2 milyon avroyla 3.ligden bir kulüp alınırdı.

hayır alt yapıdaki çocukların günahı ne. illa transferiyle kulübü zarara mı uğratması lazım bu çocukların opynaması için.

bugün gördük işte, diş tellerinden henüz kurtulmuş 90 küsur doğumlu bir çocuk neler yaptı stoperde.

yazık, hakikaten çok yazık.

Adsız dedi ki...

nonda yaptığı asistle seneyede bu takımda kalmayı garantilemiştir beyler.hjepimize geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

abdullah avci konusuna katılmıyorum, bu dar kadro ile ve hiç ev sahibi! olmadan iyi bile dayanıyorlar bence. En azından ayağa pas ile oynamaya çalışarak düşecekler düşerlerse de. Bu bile avci yi özel yapar bence. Yönetimin duruşuda önemli ama bence düşerlerse daha iyi bir takımda daha iyi şartlarda çok daha iyi yerlere gelebilir.

apaç dedi ki...

harcanan para, çalıştığı ortamın refahiyeti ve tribün baskısını göz önüne alarak söylüyorum:

abdullah avcı, bu ligin en beceriksiz teknik direktörüdür.

arkasından da kocaman balon aykut gelir.

tobias dedi ki...

bitse de gitsek.maçla ilgili söyleyeceğim tek şey bu.

ASLAN dedi ki...

tardini galatasaray şampiyonluğun en büyük favorisidir. bunu nasıl
inkar edersin.. sivas 57 bjk 56 ts 53 gs 51.. ve haftaya sivas-trabzon. aç fikstüre bak. deplasmanımız yok. tek hacettepe o da düştü.. cezalar da önemli değil. sakatlar da gelecek. ve şampiyon yine galatasaray olacak. sen nasıl şans yok diyorsun anlamıyorum. en azından 2. ciyiz.

kapalıüst dedi ki...

semih'e gerçekten helal olsun. stoper almaya gerek yok. semih-servet-emre güngör-balta dörtlüsü her türlü götürür bizi.

azmi dedi ki...

bu gs gene şampiyon olursa türkiyede bir daha futbol izlenmez.

Adsız dedi ki...

bırak şimdi eziyeti tardini neler oluyor liverpol arsenal 4 lüyor. real madrid 2 dakikada maç çeviriyor. yaz birşeyler.

Orhun

Murat dedi ki...

bülent korkmaz'ın takımlarını bence hakkında yorum yapabilecek kadar izledik. evet kurduğu takım kendi oluşturduğu takım değil ama sonuçta onca eksiğe rağmen yine de geniş bir kadrodan söz ediyoruz. bir bülent korkmaz değerlendirmesi gelecek mi, parma?

Parma Maniac dedi ki...

Ligden sonra yazarız tabii bir şeyler Murat ama gerçek bir değerlendirme yapılması gerekiyorsa futbol kafasıyla ilgili, mutlaka gelecek senenin ilk 10 haftasını beklemek gerekiyor daha önce söylediğim gibi..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.