24 Nis 2009

"Benim takımım daha iyi"


Akıl oyunları Premier League'in vazgeçilmezlerinden biri, ki linkteki gibi burada da konu olmuştur birkaç defa.. Burada tepeye oynayan hocaların ağzı mutlaka bir süre sonra açılmaya başlıyor.. Jose Mourinho ayrılmadan önce Arsene Wenger ve Alex Ferguson'la karenin 3 köşesi olurlar, araya da bir sirkülasyon halinde birini alarak masayı tamamlarlardı.. Jose abi gittiğinden beri keyifsiz EPL bu açıdan.. Onun yokluğunda Wenger ve Sir de dalaşmıyor artık eskisi gibi.. Eksikliği dolduran kim peki? Son 2-3 haftadaki salvolarıyla Rafael Benitez.. Ki bu muhabbetlere girmezdi hiç kendisi.. Son bombası benim takımım United'dan daha iyi cümlesiyle gelmiş İspanyol'dan.. Enselerindeyiz demiş.. 1-2 hafta önce Sir'ü çok gergin görüyorum bu aralar diyen de kendisiydi.. Bunlar işe yarar mı? Hakikaten bilmiyorum.. Hiçbir şekilde kanıtlamak da mümkün değil.. Daha çok strese de sokabilir rakibi, kendi içlerinde birleşmelerine neden olup daha inançlı olmalarını da sağlayabilir.. Bunu ölçebilecek bir şey de yok zaten elimizde.. Her şey hislere dayalı bu piyasada.. Benitez de şampiyonluk yarışında ilk defa Nisan'ı görmüş bir hoca olarak bir şeyler denemenin peşinde.. Bundan da önemlisi bence, United'ın ilk defa son düzlükte bu kadar sendelediğini, buralarda genelde dört nala giderken bu sene biraz rölantide takılıyor olmalarını tecrübe ediyor ve bir şekilde rakibi daha çok bozmaya çalışıyor.. Fazla anlamıyorum fakat hak veriyorum.. Bildiğim tek bir gerçek varsa da, yıllardır türlü ayarlaşmalar içine giren Sir'ün hiçbir muhabbette altta kalmadığıdır.. Jose'ye bile haddini bildirebilen bir adam bu.. Yüzeyi teflon, atılan hiçbir bok durmuyor İskoç'un üzerinde.. Bu savaşın sonuçlarını da 2-3 haftaya göreceğiz.. Sir 1.20'yle ağır favori.. Sürpriz isteyenler İspanyol'a oynasın..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

Gündemde olan bir konuyu çok güzel ele almışsınız , bu garson kılıklı ispanyol'un ağzı dediğiniz gibi 2-3 sene önce kapalıyken bi anda Mourinho-SIR döneminden sonra patlamaya hazır bombaymış meğerse.Takımıda iyiyken söylesin söyleyeceklerini ellerinde tek lig var onu da aldığımız da neler olacak acaba sezon sonu çok merak ediyorum.Wenger ve SIR arasının iyi olmasını isteyen biriyim hele ki bir iki ay önce gördüğüm bir tören manzarası ikisinin dostluğu ,onların arasının gerçektende böyle olması gerek.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

Benitez de iyi antrenör her ne kadar kendisini sevmesem de. Dediğin gibi akıl oyunları ve aşık atışması kıvamındaki atışmalar da da EPL'in güzel yanlarından ama Rafa'nın, özellikle United'ın gerisindeyken, böyle farazi çıkışlar yapması yakışmıyor. Kaldı ki Sir'e de biraz saygı... Senelerdir bu tarz çıkışlarını görmediğimiz bir adamın birden çirkefleşmesi kötü. Ha istediğini yapsın da İskoç asabiyeti denen de bir şey var. The Simpsons'tan Willy'e de selam ederim buradan.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.