24 Mar 2009

Rakibe Saygı


Maç: Barcelona - Atletico Madrid.. Dk. 28, skor 5-1.. Maç sonucu: 6-1

Maç: Barcelona - Almeria.. Dk. 37, skor 5-0.. Maç sonucu: 5-0

Maç: Malaga - Barcelona.. Dk. 50, skor 1-3.. Maç sonucu: 1-4

Maç: Barcelona - Valladolid.. Dk. 44, skor 4-0.. Maç sonucu: 6-0

Maç: Barcelona - Valencia.. Dk. 45, skor 3-0.. Maç sonucu: 4-0

Maç: Barcelona - Athletic Bilbao.. Dk. 32, skor 2-0.. Maç sonucu: 2-0

Maç: Barcelona - Malaga.. Dk. 57, skor 6-0.. Maç sonucu: 6-0

Ligin bitimine 10 hafta kala Real Madrid'in 107 gollük sezonunun sadece 23 gol gerisinde olan Barca eğer bu maçlarda biraz sıksa gol sayısını en az 5-10 civarı arttırıp işi garantileyecekti.. Guardiola'nın ve oyuncuların bu eşsiz sezon performanslarında es geçilmemesi gereken süper bir başka özelliği bu adamların.. Meslektaşlarının o anki durumlarını düşünmeleri onların gözünde de büyütüyor kendilerini.. Buna rağmen o rekoru kırarlarsa gerçekten tadından yenmeyecek..

9 YORUM:

Adsız dedi ki...

antrenörleri kötü, bi yerden sonra yoruluyolar, ondan atamıyolar...

Ögeday Karabulut dedi ki...

Son Malaga maçında 7+ oynayanlardan sağlam küfürler yediler arkadaşlardan biliyorum :)

Unknown dedi ki...

O değil attıkları goller o kadar güzel ki birde. Gerçekten inanılmaz bir iş yapıyor bu adamlar.

Çok değil 2 ay kadar önce Galatasaray'ın da bu gollere benzer goller attığını düşünüyorum, Skibbe diyorum, yanlış ülkeye geldi diyorum, susuyorum.

Onur Erdem dedi ki...

Abi yapma allahaskina, 3-4 atinca maci garantilemiyorlar mi zaten, kac kere 5-6 atmislar, rakibin kucuk dusmemesini isteyen adam 3-0'da baglar rolantiye, bilemedin 4-0'da... 6-0'dan sonra rolantiye baglamak, rakibi dusndugunu degil, yogun gecen sezonda kendini cok fazla zorlayip sakatlanmak istemedigini, yani sonraki maclari dusundugunu gosterir...

Murty dedi ki...

ligin son haftalarına yaklaştıkça strese gireceklerinden bence rekoru kıramayacaklar. puan farkı 6 ve real madrid deplasmanı var.

Adsız dedi ki...

89-90 senesiydi o realin rekoru. hugo sanchez 38 gol atmıştı. ama benim aklımda o rekor 109 diye kalmış. bernd schusterin (o zaman realde oynuyordu) sitesinde okudum 109 diye.

Parma Maniac dedi ki...

Aynı mantıkla o zaman rölantiyi de 3-0'da yapmaları lazım ama.. Bu kadar erken kopan şu 6 maçta Eto'o ve Messi 2 defa, Henry ise 1 defa alınmış mesela oyundan.. İçlerinde gol atmak için en ihtiraslısı Eto'o.. Onun bile bazı maçlarda çok kolay gol atacağı pozisyonlarda devamını getirmediğini gördüm birkaç kere.. Zaten böyle bir teknik kapasitenin, ilk 30 dakikada 5 ya da ilk 50 dakikada 6'yı bulduğu maçlarda resmen dağılmış rakibe karşı 8'e falan gitmeleri için büyük bir enerji harcamaları gerektiğini de düşünmüyorum..

arsos dedi ki...

gerektiğinde dikine, gerektiğinde kanatlara ayağa paslar, rakibin adeta başını döndüren üçgenler, dörtgenler ve cezayı kesen son vuruş ustası bir santrafor.... skibbe'li galatasary'ı da hatırlatmıyor mu sizce?
hani akıl futbolu diyoruz ya, allah aşkınıza hangi ülkedeyiz ki biz, halâ akıl futbolundan bahsediyoruz?? uefa'da son sekize kalan lucescu'nun ve gerets'in, zamanında hiddink'lerin, scala'laların, löw'lerin, del bosque'lerin bizim anlı şanlı futbol ulemalarının beğenmeyip de yerden yere vurulduğu, sonunda tekme tokat kovulduğu bir ortamda yaşıyoruz maalesef....

yolun açık olsun skibbe.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Sadece Barcelona...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.