11 Mar 2009

,

Pool 4-0 Real


Son 5 yıldır düzenli görünen bir şeydi, bugünkü maçta hem skor hem de oyun yönünden zirveye ulaştı.. Avrupa Kupaları tarihinin tartışmasız en büyüğünün gücü yetmiyor bir süredir üst seviyeler için.. EPL 3.sü La Liga'nın 2.sini paramparça etti sahada.. Ligleri karşılaştırmak için söylenmiş bir cümle değil bu, hem Barca'yı nereye koyacaksın evet.. Ama İngiltere'nin 4 büyüğü yine ağır geliyor CL'nin üst seviyelerine bile..

Real, Pool maçları öncesindeki form durumuyla, Pool'un EPL'deki düşüşüyle tur için adayımdı benim.. İlk maçta Benitez çıkardı koydu turu masanın üstüne.. Turun belli oluşuysa Bernabeu'da alınan 1-0'lık galibiyet değil, Albert Riera'nın aldığı cezayla belli olmuştu bence.. Şu Ryan Babel ancak böyle zamanlarda görebiliyor ilk 11'i, anlayamıyorum.. Yapılması gereken büyük bir kadro revizyonu var Real'de.. Forvet için Raul çok yaşlı, Higuain vasat.. Defans çok iyi, ortanın ortasını iki Diarra ve Gago'yla bir şekilde doldururlar.. Ama kanatların, supporter'ların, forvetlerin tamamen değişmesi, yenilenmesi gerekiyor.. Bundan sonra La Liga'da gidişat ne olacak, bu ağır mağlubiyetten nasıl çıkacaklar Bilbao deplasmanında belli olur bu hafta.. Yarın İspanya'da yerden yere vuracaklar Madrid'i.. E çok da haksız değiller.. Galatasaray'ın ligde Sami Yen'de 5 yemesi neyse, Real'in de herhangi bir Avrupa Kupası maçında 4 yemesi o.. Affedilir tarafı yok böyle sonuçların..

Bayern deplasmanda 5 attığı takıma içerde 7 salladı.. Lizbon çok zayıdfmış, nasıl CL bu yorumları yapılmasın lütfen.. Futbolun içindeki skorlar bunlar.. Lizbon da bu skorların takımı değil.. Juve - Chelsea maçı Bernabeu'daki skordan sonra PAO - Villarreal maçıyla birlikte ilk tercihim olurdu benim yayın için.. Güzel de geçti sanıyorum maç.. 4 gol var, under tercihinin en çok yığıldığı maçtı Juve maçı büyük ihtimalle.. Herkes patlar.. PAO'nun içerde yenilmesi ve elenmesi de beklediğim bir şey değildi.. Villarreal cehennemden çıkmayı başarmış.. Bu maç da izlenecek maçtı..

Yarının tek garantisi ve bankeri Barca.. United da çok ağır basıyor ama Mourinho öbür tarafın kulübesindeyken çok büyük konuşmamak gerek.. Porto - Atletico ve Roma - Arsenal maçlarında büyük bomba var.. Olimpico'da under'a kasmak gerek, Wenger sağlam tutacak geriyi.. İngilizler yine 4'te 4 yapabilecekler mi en büyük merak konusu o şu anda.. EPL'ye dönmesi hiç hoş olmuyor CL'nin..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

sporting o kadar kötü olsa gruptan çıkamazdı. doğru futbolda oluyor böyle şeyler. hakkaten yani ne demek şl ye yakışmıyor. o zaman bjk katılmasın hiç :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Real Madrid'i haydari yaptılar...

....


Lan insanın canı gece 1.30'da haydari çekermi ya?Real'le falanda alakası yok ha...

Adsız dedi ki...

pao macını izledim netten o seyirci onunde cidden o kadar kotu oynanmaz,yani takım ne kadar kotu olursa olsun oynanmaz:) 1-1'in uzerine yatıcagı belliydi HTC'nin ama hic topla oynayamadı pao. golu yiyince bi saldırdılar hemen beraberligi buldular ancak sanki 1-1 yetiyormus gibi yine yattılar golu de yediler..kaliteli mac degildi cok birsey kacırmadı izleyenler yani. Birde mactan once nihat "atalarımın 400 sene yonettigi yerdeyim,evim gibi hissediyorum" gibisinden bisi solemis yunan medyasına galiba, biraz yuhalama duydum mac sırasında bilemiyorum:)

giggle loop dedi ki...

2 maçta da 12 gol yenmez arkadaş. Rekor olur kalırsın kitaplarda. ilk maçta 5 yemişsin evinde, tur için gitmiyorsun sonuçta almanyaya. 7 tane daha yenir mi?Motivasyon kalmadı, yedik ha yedik diye de savunulmazki 12 gol. Gerçi izledim şimdi bilerek yemiş gibi adamlar. Özellikle Anderson Polga.

apaç dedi ki...

kewell-riera
arda-babel

arda-sol kanat-kewell üçgeninde bu örneği vermiştim yakın geçmişte.

bugün bir kez daha gördüm ki artık kanatlarda çizgiye in, ortanı yap, bekini kolla, saçını uzat, kolunu burnuna silerek süratle görev bölgene dön tipi bir futbolcu oynatan teknik direktör abdullah avcı'dır, gigi'dir, multescu'dur.

babel'in olduğu yerde riera, iyi bir sol bektir.

tıpkı colin kazım'ın olduğu yerde uğur boral'ın olduğu gibi.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.