9 Mar 2009

Erkeğin Özü


Fotoğraf Hürriyet'ten..

16 YORUM:

mcdonell dedi ki...

patlamadan kaçmaya çalışan film karakterleri gibiydi bülent uygun. camı cerceveyi indirdikten sonra yanındaki arkadası kolunun altına alıp o delikten kaçmasını bekledim ama olmadı maalesef.

alessandro del piero dedi ki...

hey gidi apaç hey..

önce kewell'a sardın, bitip tükenmez bir nefretle saldırdın.. adam büyücü olunca seni adam etmesi uzun sürmedi.. sonra tüm hıncınla hakan balta'yı hedef seçtin, koca sezon defansın en güven veren adamına etmedik hakareti bırakmadın.. adam o kadar önemliydi ki yokluğu yıllar sonra bizi yeniden avrupalı karakterine büründüren skibbe'nin kovulmasına mal oldu.. o da kapağı taktı sana bir nevi.. son günlerde akıl almaz bir bülent uygun sevdasına kapıldın, ne de olsa tutunduğun diğer dallar hem de kökünden kırılmıştı, bu kez de böyle dikkat çekmeye çalıştın.. hem futbolculuk hem teknik direktörlük tarihi sınırsız bir gs nefretiyle geçmiş bir adamı takımımızın başına layık gördün, diğer imparatordan ne hayır gördüysek allahın kepazesini imparator ilan edicek kadar saçmalamanın sınırlarını zorladın.. o da günden güne ne büyük bir imparator! olduğunu kanıtlıyor işte, bu çizgide devam ederse yakında palyaçoluk mesleğine adım atması uzun sürmeyecektir..

şu blogda bizler için çoğu zaman komedi kaynağısın, akıl dışında başka bütün unsurları barındıran yorumlarınla günlük gülme ihtiyacımızı karşılamada üstüne yok.. ama esas acı olanı dediklerinde samimi olduğun şüphe götürmüyor, her yaptığın yorum, söylediğin her sözde kendini önemli bir futbol düşünürü gibi gördüğün belli oluyor.. aslında belki de profil fotoğrafın her şeyi açıklamaya yetiyor..

sabri futbolcuysa sen de blog aleminin kralısın, sevgili apaç..

yepyeni bombalarınla günlerimizi şenlendirmeni heyecanla bekliyoruz..

saygılar :)

Genç Arsenal dedi ki...

çakma mourinho bülonun bakıyorumda işler kötü gidince ne güzel futbolu kaldı ne hakemlere saygısı. ne zaman bir anadolu takımının hocası ekranlara çıkmaya başlasa takımı dağılır. aman bülo dikkat et seni sivas kovupta gezgin hoca olma. sonra mazallah avrupaya falan gidersin arsenal gelir seni 5 farkla yenip gider.

apaç dedi ki...

yıldız futbolcular zordur.

mourinho, bülent uygun, david moyes gibi her şeye muktedir; elinde sihirli değnek olan adamlar da zordur, kibirlidir, kimi zaman anlaşılamazdır.

hocaların hocası bülent uygun da üstteki karede kimi zaman anlaşılamazdan bir çeşitleme sunmuştur.

tipik seçilmiş insan hareketi demek; gereksiz analizlere de girişmemek lazım.

derim.

Unknown dedi ki...

Bülent'in gerçek yüzü çıktı demek ki. Bu tip hareketleri hırsı 4 yediği FB maçında da görmek isterdik.

xaar dedi ki...

ilk vurdugunda kırıp indiremiyorsun,ikincisine niye abanıyosun o kadar derler kardesim,ilk tekmeni anlarımda ikincisi artık sova girer...

Bundan onceki iç saha macinda da Süleyman Abay Eskişehir'i nasil da bitirmişti maçta,çıkıp o mactan sonra da versene boyle bir tepki ama illa ki canin yanacak değil mi?Ee bu işler sırayla demişler,dün başkasina,bugün sana!
Ama burda yapmaya çalıstığı kaçiralacak şampiyonlugun kılıfını hazırlamaktan başka bişi değil!
Ben size demedim mi Anadolu'dan şampiyon çıkarmazlar die demenin ön hazırlıgıdır!

apaç dedi ki...

@alessandro del piero

kimsenin bana kapak filan taktığı yok piero.

ben hala sözlerimin arkasındayım.

kewell geldiğinden beri-içerdeki bordo maçı hariç- hiçbir maçta oyuna hükmedemedi. hep idare etti. attığı goller, yaptığı asistlerle kısıtlı futbol bilgisine sahip taraftarların gözünü boyadı. zaten deyim olsaydı göz boyamak olurdu. son bursa maçı da buna en güncel örnek. gene gram top oynamadı. volkan bekiroğlu'nun hatası, onun asisti oldu. siz de ertesi gün ''kewell çok kral adam yaa'' dediniz. buydu çünkü ilişkiniz.

varlığını sabri sarıoğlu'nun varlığına borçlu olan hkb'de de durum aynı. kendisi ne kadar soğukkanlı, ne kadar yakışıklı, ne kadar disiplinli-bakın hiçbir teknik özelllik sayamadım- olursa olsun; tabiatı gereği asla ve kat'a bir bek, bir arka kanat olamaz. ha çok kasarsan kaplumbağadan hallice hızıyla bir hacettepe stoperi olur. çok da güzel olur.

bülent uygun konusuna gelince.. edindiği başarılar, bozduğu ezberler ortada. o yüzden pek konuşma gereği duymuyorum. rakamlar/istatistikler çok daha yardımcı olabilir sana bu konu hakkında.

sevgiler

Genel Sekreter Vak dedi ki...

"Seçilmiş insan" tabi...Pokemon'a döndü bu hafta.

"Seni seçtim Türbülent!"

Adsız dedi ki...

abiler bülent'in bu hareketleri elbet tasvip edilemez ancak her ligde teknik adamlar bu tip sinir krizleri geçirebilir, aragones yahut aykutkocaman gibi birkaç kendi çapında numunelik tip hariç.

esas olarak, bu adamın oturup düşünüp taşınarak verdiği saçma demeçleri eleştirilmeli, bu hareketler şova yönelik olsaydı bile hoş görülmeli. fatihterim az şov yapmadı zamanında

Adsız dedi ki...

ben sana lider olamazsın demedim.

jose dedi ki...

Frank Rijkaardında bir maçta böyle yedek klübenin camını indirmişliği vardır ama tek vuruşta:)

Adsız dedi ki...

apaç;

şu pozisyonda bile tutkundan ödün vermiyorsun ya cidden pes. hayır genelin aksine bu işi bildiğini, ileri derecede ilgili olduğunu düşünüyorum da biraz objektiflik yahu. çok mu zor yakışmadı demek!

-mavi balina

Unknown dedi ki...

apaça sabri ve hkb konularında sonuna kadar katılıyorum.kewell'ın da oyuna hükmedemediği bir gerçek ama klası duruşu bile bazen yetiyor.kondisyon ve devamlılığı olsa zaten liverpool bırakmazdı.bir sözüm de sayın parmamaniaca.erkeğin özü gariban hakeme dayılanıp camları kırmakla olmuyor...

Adsız dedi ki...

bu hareketi acaba fener maçında niye yapmadı , merak ettim , sefer hocada onu sakinleştirememiş...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

ne efsunkar imissin ah ey didar-i hurriyet
esir-i askin olduk gerci kurtulduk esarretten

söz sanatlarını bulalım...

Adsız dedi ki...

Tek vurusta indirmesini bekledim ama olmadi! Hayir bir de sanki ona verilen bir gorevmis gibi, ilkinden sonra indirene kadar vurmasi da ayri bir komikti!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.