20 Mar 2009

CL Çeyrek Final Kuraları


3 İngiliz ve Barca'ya doğru yolculuk başladı.. Villarreal-Arsenal ve United-Porto'dan sonra 4 İngiliz dağılacak mı dedik ama Barca onlardan birini götüreceği için pek de fark etmeyecekti.. Planlar aynı doğrultuda gidiyor.. Arsenal ve United rahat çıkacak yarı finale ve orada birbirini kıracaklar.. Chelsea-Liverpool eşleşmesine kimse bir şey diyemez.. Hiddink'in uğuru yeter ama.. Bayern'e de Barca yazık edecek.. Yarı final mücadeleleri müthiş olacak fakat.. Bahis için de güzel maçlar oldu, kazandırır bu eşleşmeler..

19 YORUM:

Unknown dedi ki...

Eşleşmeler ilginç olmuş keşke Liverpool Chelsea olmasaydı dedim ama kim geçerse geçsin ikisinin de Barça ile yarı finali efsane olur. Manchester'ın final garanti gibi Barça da oradan gelirse artık uzun zamandır en iyi olarak kıyaslanan 2 ekibin ve de 2 oyuncunun karşılaşması şeklinde geçer. Olur da İngiliz gelirse o taraftan, Charity Shield maçı gibi olur :)

ynwa dedi ki...

ya yeter artık ya bıktık chelsea ile eşleşmekten her sene her sene..yeteeeerr..

alessandro del piero dedi ki...

ne güzel işte dinsizin(liverpool) hakkından imansız(chelsea) gelir :)

şu turda en zevksiz futbolu oynayan iki takımın birbirini götürecek olmasından daha keyifli ne olabilir ki? biz futbolseverlere de böylece orgazmik bir united-barca maçını izlemek kalsın finalde, ne diyelim..

ynwa dedi ki...

del piero bi arada liverpool united final oynasın 100 yılın finali oynar diyodun, şimdi de en zevksiz falan filan, garip adamsın vesselam. son maçın da etkileri olabilir bunda tabi.

Adsız dedi ki...

bayerne başarılar..

jose dedi ki...

Liverpool hepsini harcar.

alessandro del piero dedi ki...

olabilir haklsın ynwa, senelerdir ilk defa yenmişsiniz bizi mabedde, insan bi huylanıyor tabi, bu liverpool'un geleneksel balı artık bize de mi tutmaya başlayacak diye? :) ya ondan değil aslında, messi vs. ronaldo sorusu galibini ancak bu yolla bulur düşüncesi daha ağır bastı.. gerçi gerrard da kral adam ama onu bu eşleşmenin dışında değerlendirmek gerek bence, onlar kadar teknik değil ama onlardan daha çok sevilen fln.

apaç dedi ki...

diğerleri çok aldı, yeter. biraz da chelsea alsın.

başarılar john obi mikel. dualarım seninle.

alessandro del piero dedi ki...

mourinho abi sen chelsea'nin başındayken de mi böyle tahminlerde bulunuyordun? ya bu liverpool bizi harcar, çıkmayalım maça gibilerinden? :)

rustedsoul dedi ki...

Arsenalim için daha güzeli olamazdı. Şu eksiklerde bir dönsün, ondan sonra ver elini final...

Adsız dedi ki...

Bayern'e de Barca yazık edecek..

bu çok iddialı bence. tamam biraz ağır basıyor ispanyollar ama bayernin elemesi sürpriz olmaz. alman takımları uzun zamandır kupa kazanamadı avrupada.. ondan asılacaklar bu sene.. 2 tarafa da.

apaç dedi ki...

villareal de son ikide olsun ama. hocalarının kötü biri olduğunu düşünsem de javi venta için finalde yer almalarını istiyorum. formaları da güzel zaten..

ynwa dedi ki...

alessandro benim bildiğim o geleneksel bal united için geçerlidir, baksana bugun de kendini belli etti hemencecik. barcelona, bayern münih, liverpool ve chelsea ile karşılaşmadan finale çıkma şansı yakaladılar, geleneksel bal böyle birşey olsa gerek :)

messi - ronaldo geçen sene de eşleştiler o zaman bir cevap bulamadıysanız niye hala ugrasıyosunuzki. kasmayın boşver.

jose dedi ki...

@ADP

zaten liverpool harcamıştı 2 defa chelseayi buralarda arşivleri kontrol et;)

alessandro del piero dedi ki...

hayır harcamıştı doğru ve sen de bundan büyük bir keyif de almışssın, benim anlamdığım nokta sen nasıl mourinho hayranı oldun, adamın takımı hiçbir şekil yenemiyor liverpool'u ve sen bu durumdan hem memnun hem de doğal karşılıosun.. sanki benitez hayranı olman daha mantıklı gibi geldi bana :)

Adsız dedi ki...

Yarı final: Manu-Arsenal, Barca-Chelsea final Manu-barca

jose dedi ki...

@alessandro

mourinho sevgisi başka portoda ki vizyonundan kaynaklanıyor:)

bu arada profilimdeki mail adresimden bana ulaşabilirmisin manu üzerine detaylı konusalım.ben sana ulasıcagım ama mail adresin yok:)

Massimo dedi ki...

YNWA,

Neden bu kadar kiziyorsun anlayamadim fakat Liverpool Chelsea'yi elese bile, Bayern veya Barca galibi ezer Liverpool'u. Hos ben Chelsea'yi eleyebilecegini bile sanmiyorum Liverpool'un.

ynwa dedi ki...

massimo; CL'de chelsea ile 5 yıldır istisnasız olarak her sene karşılaşmamıza bir sitemdi o. başka bir takımla eşleşmemizi isterdim; CL'de chelsea - liverpool eşlemesi görmek bana artık keyif vermiyor kısacası. ayrıca tur ve de devamı için bir öngörüm olmadığından o son yazdıkların beni ilgilendirmiyor eğer bana yazdıysan.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.