12 Mar 2009

4'te 4


Objektifler maç boyu Jose'yi çekip durmuş, UEFA Mourinho fotoğraflarından geçilmiyor.. Adamın rating'i yüksek bir şey demiyoruz da, biraz da öbür tarafa bakmak gerek.. Gol anındaki Sir kareleri United'ın niye bir türlü çökmediğinin bir kanıtı.. Luis Aragones ve onun kenardaki donukluğunu yaşıyla mazur göstermeye çalışanlar kusura bakmasın.. biri 71'se, diğeri 68 yaşında.. Kariyerleri ise başarı yönünden karşılaştırılamaz.. Hala gollerde çocuk gibi sevinip gözlerinin içi gülüyorsa Sir'ün, bir türlü düşüşe geçmeyen form grafikleri için bir veri olarak sunarım ben bunu.. Skor olarak olmasa da, oyun olarak dün geceki Pool-Real maçından pek farklı değildi maç.. United bekleneni kolay yaptı..

Barca maçı beklenendi.. 20+'lık orandan iddaa'nın yeni 7+ gol bahsini satın alanlar 48 dakikada 6 golden sonra son dakikalarda sinir krizleri geçirmiştir.. Porto maçında da kısır bir maç bekliyordum ben.. Roma - Arsenal maçının son anlarını izledim, büyük heyecandı.. Penaltılarda iki kalecinin vasatlıklarına Vucinin gördüğüm en kötü penaltılardan biriyle noktayı koydu.. Tonetto'nunki şanssızlık.. İngilizler Arsenal'in penaltı şansıyla gelen turuyla 4/4'ü yaptı.. Chelsea, Pool ve United yarı finaller için de büyük aday.. Arsenal büyük ihtimalle yettiremeyecek oralara ama iş yine yarıdan EPL'ye döndü.. Barca'dan başka bunları kırabilecek bir takım da görünmüyor.. İngilizler'den nefret edenlerin umutları Katalanlar'la olacak bundan sonra..

6 YORUM:

ynwa dedi ki...

tıpkı geçen seneki gibi gene 4'te 4. ondan önceki sene ise tek fire arsenal'di. bakalım yarı finali tamamen kapatabilecekler mi? son iki sezonda sadece milan ve barca girebilmiş yarı finalde bunların arasına. ama bunu muhtemelen kura engelleyecektir zaten, birbiriyle eşleşmemeleri mucize olur.

Adsız dedi ki...

bayern sence bişey yapamaz mı ? 4 takımdan ikisi çeyrek finalde kafa kafaya çarpsa aradan bayern barca sıyrılabilir finale.

ayrıca barcelona nın arsenal dışındaki ingilizleri yeneceğini sanmıyorum. ingilizle birbiriyle eşleşmezse final geçen sene ki gibi olur

ilquer dedi ki...

tamam ingiliz takımları diğer takımlara göre daha iyi durumdalar ve bu noktalara gelmeyi de hak ediyorlar. ama ben sıkıldım artık her sene yarı finalde 3 ingiliz görmekten. büyük ihtimalle 4 ingiliz takımından en az 2 tanesi birbiriyle eşleşir. ingilizlerin hegemonyasını barcelona kırabilir belki ama önce kuralarla mümkün mertebe bu işi yapmak lazım. 4 ü de birbiriyle eşleşirse çok iyi olur.

Adsız dedi ki...

walla su ingilizler almasin finali yine 2 takimla, yari final 4 ingiliz olmasin artik diye barcayi bile destekler hale geldim, cok rahatsiz edici bir durum, kimsede hakkindan gelemiyor bunlarin, ya porto cikar birine karsi bunlardan deli gibi bir oyun oynar felan eler ya barcanin ters gunune denk gelirler 4-5 yerler deplasmanda ama pek inanasida gelmiyor insanin, bayern felan diye heveslenmekte ise yaramiyor bayern iyidir felanda ingilizlere direnemez, ya kucumsedikleri porto gibi bi takim bunlari yenecek ya da barca.

alessandro del piero dedi ki...

maçla ilgili beni en çok hüzünlendiren ve hatta geçmişe götüren konu bir zamanların efsane arsenal'inin en önemli 2-3 yapıtaşından biri olan ve senelerce roy keane'la beraber dünyanın en klas 2 dmc'sinden biri olan patrick vieira'nın içler acısı görüntüsüydü.. bu adama bi zamanlar tapardık ya, işte premier lig bu sözünün gerçeğe dökülmüş unsurlarından biriydi.. şimdiyse ayağını dahi oynatacak hali kalmamış bir adam..

senin görüşün ne parma bu konuda? haliyle senin taraftarı olduğun takımın elemanıydı bu adam ve muhtemelen sen de severek izliyordun bi zamanlar.. bir oyuncunun bu denli tanınmayacak bir hale gelmiş olması futbol içi sebeplerle açıklanabilir mi?

Adsız dedi ki...

Bana kalirsa Sampiyonlar Ligi'nin en keyifli eslesmelerinden bir tanesi Liverpool-Barcelona eslesmesi olabilir. Gercekten iki insanustu top oynayan takimin eslesmesinden, hangi sonuc cikar kestirmek zor!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.