28 Kas 2008

Zoran Tosic United'da


Bir süre önce bitmişti zaten bu transfer, sıkça konuşuldu İngiltere basınında da.. Çalışma iznini alır almaz da resmileşti.. Zoran Tosic sezonun ikinci yarısında Manchester United'da oynayacak.. Fenerbahçe'nin Partizan'la eşleşmesi sonucunda İstanbul'daki maçta kısmen izleyebilmiştim Tosic'i, kısa sürede etkileyiciydi.. Çok şık bir frikik golünü de bırakmıştı Fenerbahçe kalesine ki duran toplardaki meziyeti sağlam özelliklerinden biri olarak gösteriliyor her yerde..

Tek maçta teknik kabiliyetini de gösteren bir topçu Tosic.. Sırbistan'dan çıkıp teknik konulardaki maharetini belli eden adamları kaçırmamak gerek, zira buradan çıkanlar oyunlarını fizik yeterlilikle desteklemeyi iyi başarıyorlar genelde.. Tosic United'da Sir Alex'in planlarına göre nerede oynar, neler yapar şimdiden kestirmek güç.. Ama futbol sahasının diklemesine üç kulvarında da görev yapabilecek yeteneklere sahip olduğunu izleyince de, hakkındakileri okuyunca da anlayabiliyorsunuz.. Fiyat 8 milyon pound, iyi bir atış United'dan.. Bullseye olmayacak belki ama 19 ya da 20'den vurdular bence..

5 YORUM:

ynwa dedi ki...

zamanında hemşehrisi vidic de devre arasında buna benzer bir şekilde alınmıştı, bu da tutarsa helal olsun demek düşer bize.

Adsız dedi ki...

bullseye

Parma Maniac dedi ki...

Eheh küfretmişiz be çocuğa.. Sağol chillin..

Adsız dedi ki...

:) eline sağlık

CaRtMaNtR dedi ki...

Sanırım Llajic'ide çalışma izni sonrası United forması ile göreceğiz.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.