25 Kas 2008

James McCarthy


Son zamanlarda bolca peydah olan oyunu çift taraflı oynama yetisine sahip Britanyalılardan biri James McCarthy.. Bu sene müthiş bir çıkış yaptığı yazılıp çiziliyordu etrafta, çocuğun menajeri George Gray Barcelona'nın kendileriyle ilgilendiği açıklamasını yapmış.. Yaklaşık 1 yıl önce adının Palermo ve Chelsea'yle anıldığını da hatırlıyorum McCarthy'nin.. Oturup izlemişliğin var mı derseniz yok, ama Arsenal altyapısında fazlasıyla gördüğümüz yetenekli içlerden biri olduğunu söylüyorlar.. Yaşı daha 18.. Arayıp buluyorlar işte..

İskoçya doğumlu James McCarthy ama dedesinden gelen İrlanda kanına da sahip.. Hangi milli takımda oynayacağı da sorun olmuş çocuğun.. İrlanda'yı seçtiğini söylemiş ama hala bir kesinlik yok.. Hamilton'dan takım arkadaşı, kaptan Alex Neil İskoçya Federasyon'unu McCarthy'yi ikna etmek için yavaş davranmakla suçlamış.. Son kararı hala İrlanda ama az bir ihtimal olsa da bunun değişme şansı da saklı duruyor şu anda..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

tardini , artık fener maçları veya diğer maçlar yok mu bu blog da? nba , avrupa futbolu ve galatasaray'ın mı maçları olacak sadece.ona göre girelim bizde artık.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.