3 Kas 2008

Allen Iverson Detroit'te


Günün, haftanın, hatta ayın bombası patladı.. Allen Iverson, Chauncey Billups ve Antonio McDyess karşılığında Detroit Pistons'a geçmiş.. Görünen, takası saha içini düşünerek yapan Denver Nuggets.. Saha dışını düşünen takımsa Pistons.. Bunun için neden sezonun ilk haftası beklendi onu bilmiyorum ama..

Iverson'la Detroit'in bir şey olamayacağı açık bence.. Hele Hamilton neler yapacak Iverson'ın gelişiyle düşünmesi bile komik, ağlıyordur şu anda Chauncey'nin arkasından.. Sene sonu kontratı bitiyor Allen Iverson'ın.. Detroit 32 yaşına gelmiş ve 3 senelik kontratı elinde duran Chauncey'den kurtulup son senesindeki AI'yi alıyor.. Düşüncelerinin saha içinde iyiye gitmek olmadığını umuyorum, aksi faciadır bence.. Denver için ise saha içinde iyi hamle.. Son derece abuk bir savunma halini almışlardı, arka alanı toparlar biraz Billups.. Carmelo da yine bayram yapıyordur AI'ın gidişiyle.. Tekrar Melo takımı olacak Denver Nuggets.. Bu iyi bir şey midir onu da Denver taraftarları düşünsün artık..

3 YORUM:

peralta dedi ki...

denver takımının kimyası bozuktu biraz bence. biraz daha takım olmaları muhtemel bu takasla.

alt + 168 dedi ki...

nba.com'a girmeden burdan okuyunca büyük şok oldu... detroit karlı bence bu takastan. yavaş yavaş gençleşme operasyonu başlar böylece. amir johnson, maxiel ile pota altı zaten gelecek için fena sayılmaz. tayshaun genç zaten. AI'dan boşalacak yer için de parayı basıp sessions tarzı saf oyun kuruculara veya atletik 2 numaralara yönebilirler..

Adsız dedi ki...

her iki takım için de fena olmayan bir takas. detroit'in uzun zamandır sıkıştığı anlarda tek başına maça ağırlığını koyabilecek bir oyuncu ihtiyacı vardı. denver ise en azından herkesin alıp potaya gittiği takım hüviyetinden biraz sıyrılır chauncey'le beraber.ama asıl dert sanırım detroit'in salary cap'i idi bu takasın gerçekleşmesinde.

güzel oldu doğuya bir süperstarın gitmesi.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.