3 Kas 2008

Nicolas


Chelsea'ye transfer olduğu zaman başarısız olması için futbolun sınırları içinde hiçbir sebep yok demiştim Anelka için.. Kimisi sevmez onun futbolu sevmez gibi görünen tavırlarının.. Bense sadece saf yeteneği nedeniyle hayranıyım.. Aramam futbol sevgisi, futbola bağlılık birini sevmek için.. O Anelka 11 maçta attığı 8 golle EPL gol krallığının birinci sırasında şu anda.. Taraftarla arası iyi, hocasıyla arası iyi.. Takım arkadaşlarıyla bilemiyorum ama pek bir sorun yok gibi görünüyor şu anda..

Anelka da gazı aldı gollerle, Drogba'nın yavaş yavaş oynamaya başlamasıyla ikimiz beraber de çok etkili oluruz demiş İngiliz basınına.. Olursunuz tabii ama o işler o kadar rahat olmuyor EPL'de.. Yine de şu formunu devam ettirdiği takdirde Drogba'nın formayı Nicolas'dan alması o kadar kolay olmayacak.. Son büyük takım şansı demiştim Anelka için Chelsea transferinde.. O şansı şimdilik harika kullanmış görünüyor Fransız..

İngiliz basınından bir haber daha var, geçmeden edemedim.. Sene başında süper bir paraya Aston Villa'ya gelip overpaid yaftalamasının şimdiden sahibi olan James Milner eski kulübü Newcastle için biraz 'stability'e ihtiyaçları var diye buyurmuş.. İyi niyetli bir açıklama olduğuna eminim ama bunu diyen adam önce kendi stabilitesini sağlasın, ondan sonra başka kulüplerle ilgili ahkam kessin.. Daha doğru olur bence.. Stabilitenin s'sine sahip olmamış adamlar bu kavramlardan bahsedince komik oluyor yoksa..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

isterse 22 gol atsın. drogba fit olduğu müddetçe yeri yedek kulübesidir.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.