28 Kas 2008

Yusuf


Zlatan Ibrahimovic: "O (Drogba) harika bir oyuncu ama biz zaten iyi forvetlere sahibiz.. Mesela, Adriano.. Fit durumdayken büyük fark yaratabilecek biri o.. Onunla oynamaktan dolayı çok mutluyum, bana sahada büyük boşluklar yaratıyor.."

Arkadaşlarına sahip çıkmak, medyaya karşı takım olarak güçsüz görünmemek vs. şeklinde okumak mümkün Zlatan'ın bu çıkışını.. Ama yıllardır sahadaki ve dışındaki Zlatan'ı da biliyoruz.. Benim kulaklarıma yusuf sesleri geldi açıklamayı okuyunca.. Didier Drogba'nın Jose'nin Chelsea'sindeki 4-3-3'ün tek forveti olarak yaptıklarını biliyor Zlatan.. Jose'nin ona ne kadar güvendiğinin de farkında olduğuna eminim ama çift açıkla birlikte Drogba'lı ve onsuz bir Inter'in daha iyi bir performans sergileyebileceği de aklına düşmüştür mutlaka.. Sonuçta söz konusu bu oyunculardan biriyle oynamaksa, Drogba'nın o boş alanları Adriano'dan çok daha iyi yaratacağının farkında olmalı Zlatan.. Massimo Moratti de destek vermiş zaten Zlatan'a, o da Inter'in forvete ihtiyacı yok diye buyurmuş.. Jose abimin işi zor..

4 YORUM:

a.c. sedef dedi ki...

zlatan bence formayı kaptırmaktan korkuyor.yanlız drogba'yla zlatan birlikte oynasa nasıl kavga ederler o hırsla karşı takımı nasıl hacamat ederler allah bilir...

sinan dedi ki...

Inter'i hic sevmem yillarin Milan sempatizani olarak ama bana su Adriano dunyadaki en buyuk potansiyele sahip santrformus gibi geliyor. Yasi da henuz 26, Drogba ise sanirim 30. 'Yola gelmis' bi' Adriano bence her yonden dunyanin en iyi forveti olabilir.

Milan dedikodulari donuyordu 1-2 sene once de ne umutlanmistim.

The Mechanic dedi ki...

Eh Zlatan da yedek kalırsa bi takım bulur kendine elbet, Kemalettin Şentürk değil ya bu adam :)

H. İbrahim Andiç dedi ki...

zlatan interde aldıgı parayı alıp , garanti 11'i de bulcagını gördügü takıma atar kapagı. para para para. jose abisi her ne kadar aşık olsada, bazen aşk karın doyurmuyo.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.