4 Kas 2008

Hadi ordan


3 hafta önce ligin bomba takımı, Samet Aybaba'nın çocukları, Bursa mucizesi, 3 hafta sonra iki mağlubiyet üst üste gelince istifa.. Kokuşmuş düzenin, 4 büyüklerin arasından ısrarla Anadolu şampiyonu çıkmasını isteyenlerin patladığı noktadır burası.. Şu kafa yapısıyla allame-i cihan olsan çıkaramazsın şampiyon.. Samet Aybaba da istesin bakalım Beşiktaş'ı, sen Bursa'yı bırak, Gençler'in dün boşalan koltuğu için hemen çalışmalara başla.. Alırlar sonra seni Beşiktaş'tan.. Bu kadar kolay elde edilebilir olduktan sonra büyükler ne yapacak seni? İki tane büyük yenersin, iyi hocayım dersin ama iş diğer taraflara gelince arazi..

Şu anın piyasası kim? Rıza Çalımbay'lı Eskişehir.. Yarın 4 maç üst üste kaybedince o da basacak istifayı, ya da gönderecekler takımdan.. Konuştuğun her şey boş, yaptığın bütün yorumlar boş aslında.. Bugün övdüğünün yarın ne olacağı belli değil.. Sonra, Turkcell Super Lig hiç bitmesin.. Biteli çok olmuş da farkında değilsiniz.. Büyükler bizi eziyor diye ağlamanın da anlamı yok, ezilmeye layıktır bu Anadolu takımları bu kafa yapısıyla.. Daha 10 hafta bitmeden birbirinden hoca seçip yola çakma teknik ekiplerle devam edenler biz eziliyoruz, bizim şansımız yok bu ligde demesinler.. Ciddi olsunlar biraz, şu anda Cem Yılmaz'dan farkları yok yoksa..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

Aynen katılıyorum bu yoruma...Aslında dah güzel tabirlerde var da bunları söylersek çok ayıp olur...
Bugun ayrıldım bursadan,ertesi gün genclerdesın ayıp ve yazık.....
Zamanında 7 defa gelip 8 defa giden siyasetcileri gördük ama inanın bizim piyasadaki futbol antrenörleri bunlardan daha oynak oldu...sonrada bizi eziyorlar diye yakın hertarafta...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Çok iyi özetlemişsin.Kafalar değişmeli,hocalar değil...

ziggytheking dedi ki...

Hocam "Büyükler bizi ezmesin" diye ağlayan yok! İçini ferah tut sen. Neyin ne olduğunu hepimiz görüyoruz, senden çok daha da iyi biliyoruz. Anadolu Cem Yılmaz fıkrasıysa eğer İstanbul takımları Larry King'le talk-show olur. Larry King'e oturduüum yerle gülerim ben!

apaç dedi ki...

galatasaray zaferinin -ki bence zafer mafer değil, içerde alınan mütevazi bir galibiyettir- ertesi bizim stadyum'daydı bursaspor başkanı.

orda öylesine bir tablo çizdiki, herhalde bülent uygun-mecnun otyakmaz ilişkisine benzer bir ilişki daha doğuyor dedim.

nerden bileyim ankara maçında sercan'ın son pozisyonda bencil davranıp, altı pastaki arkadaşına pas vermeyeceğini.

Adsız dedi ki...

iyi guzel guluyorsunuz da ,
olaylarin ic yuzunu bilmedikten
sonra bu yorumlar biraz havada kaliyor.

soyle ki ,
bursaspor sadece yusuf uzerine kurulu bir takim ,
hucum gucu olarak.
defansi en iyi 3-4 takimdan biridir.
olaylarin baslangic noktasi her zaman ki gibi
paradan cikiyor.
sen topculara odeme yapmazsan
topcular oynamaz.bu kadar basit bir denklem aslinda , siz tribunlerde ne kadar yirtinsaniz da bazi gercekleri gormek gerekiyor.bu adamlar profesyonel , ciddi anlamda profesyonel ole kagit uzerinde degil.o yuzden bunlara 1 lira eksik verdin mi idmana cikmaz , adalesi ceker falan filan.

samet hoca bu tur durumlarda yonetimle polemige girdiginde restini ceker hic kivirmaz bir ba$ka deyisle.o yuzden aa bak iki mac kaybetti gitti , bunlarin hepsi bole demek yanlis.

sonucta bu teknik adamlarda insan.
kabul bazisi birakip gider , onlari bir kenara koymak gerekir ama samet ve onun gibilerini de ayri bir yere yazmali.

samet hoca be$iktasa gitse durum degismez , baskanla ters dustugu anda istifa.

genclerbirliginde ilk baslarda ne olcagini kestiremiyorum ama
mali dengesinin iyi oldugunu varsayarsak 5-6 hafta sonra cikisa gececektir GB , sonra devre arasi girecek , istekleri karsilanir ve odemeler sorunsuz yapilirsa GB ligi 6.sirada bitirir.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.