21 Kas 2008

Al Harrington - Jamal Crawford


New York Knicks sonunda takası patlattı.. Al Harrington, Jamal Crawford karşılığında Knicks'te.. D'Antoni'nin Al ısrarını bilmeyen yoktu haftalardır.. Buna ek olarak Cemal'den de memnun değildi pek ki bence iyi işler yapıyodu Cemal kardeş.. Ama gayet anlaşılır bir takas bu Cemal'in gitmesine rağmen.. Daha önce çok daha az şey verip almak istemişti Knicks.. Bu şakaya David Lee şakasıyla cevap vermişti Golden State.. Ortak payda Cemal kardeş olmuş..

Bir süredir 4-5'te Wilson Chandler ve Zach Randolh'u çıkartıyor D'Antoni.. Lee'yi kenardan getiriyorlar.. 1-2-3'te de Duhon, Cemal, Q-Rich vardı.. Front court zaten zayıf.. Back court'ta da çok cılız kalıyorlardı.. Şimdi 3-4'te Wilson-Al ikilisini kullanıp biraz daha size kazanmaya çalışacaklar ve Q-Rich de 2 numaraya geçecek.. 3 numarada yaşadıkları savunma sıkıntısı da azalacak böylece.. Sezonun yıldızlarından Nate Robinson'ın da 1 ve 2'den alacağı sürenin artacağını düşünüyorum bu takastan sonra.. Golden State de 2-3-4'te Cemal, S-Jax ve Corey'yle çok değişik bir takım olabilir.. İki taraf için de hayırlı oldu gibi..

Edit: Yazının üzerinden 15 dakika geçmeden Zach'in de Mobley ve Tim Thomas karşılığında alındığı haberi düştü.. Yukarıda bir sürü şey yazdık, her şey iyice birbirine girdi.. Teknik, taktik olayı kalmadı artık bunun, ortada olan tek şey 2010'da biten kontratları alıp 2011'de bitenleri postaladığı Knicks'in.. D'Antoni bunları da oynatır bir şekilde ama 2010 yazına kasıyorlar bariz bir şekilde.. Bence ellerinde patlar eğer amaç o kişiyse ama bilemiyorum, büyük camia Knicks.. Bu sene çöpe mi gider, onu da anlarız 2-3 maça..

9 YORUM:

bonedriven dedi ki...

sanirim "o" nun disinda D-Wade ve melo'nun da kontratlari 2010 da bitiyor, superstar olmasa da star kalibresinde baya free agent olucak 2010'da, knicks'te artik 2010'u beklior iyiden iyiye.(gerci "O" kankisi Jay-Z nin Nets'iyle Brooklyn'e yollanacak 2010da) gene de MSG'yi her knicks macinda bikkin ve ruhsuz gormek, (10 dolara kadar inen biletlere ragmen) cok yazik. artik Garden atmosferini yasamak ancak hokey maclarinda mumkun oluyor.

Olympian dedi ki...

bizim gencligimiz cope gitti bu takimin yuzunden.

bonedriven dedi ki...

pardon, melo 2013 e kadar sozlesmeli, amare bosa cikiyor 2010 da. amare, bosh, lebron, wade, manu, nowitzki, jefferson, nash 2010 free agentlarinin baslicalari.

knicks forumlarinda simdiden 2010'da bosh ve lebron'a maksimum, nash'e veteran minimum konusuluyor. oha.

L dedi ki...

nash'e veteran minimum mu? yok artık. o vakitte hala nash'e mi güvenecekler.

takasa bakacak olursak, ny'de acaba al ve chandler 4-5 oynar mı? sonuçta d'antoni'nin de pozisyon kaydırmayı sevdiği ortada. zaten hızlı oynamaya çalışıyorlar. hem o zaman lee yine benchten katkı yapacaktır.

g.state de tam adamını buldu. şimdi maç başına 140 atarlar herhalde. mesela şu beşi görebiliriz bir ara:s-jax, morrow, maggette, jamal, azubuike. oh maşallah.

Bay Panter dedi ki...

Knicks'in 2010 yazı planlarında Bosh, Lebron ve Nash yer almakta.

keymark9 dedi ki...

lebron zaten garanti gibi (paragöz herif) yanına da adam akaıllı bir uzun alırlarsa ki bosh ve amare (özellikle bosh kanada'dan ayrılmak isteyebilir) olabilir. o zaman yeni bir hanedan gelebilir. bu takaslara gelince bence new york yapabileceği en iyi hamleleri yaptı diyebilirim. bir kere camal ve randolph'dan kurtulmak akıllıca hamleler. camal'ın yerini starbury, nate ve mobley fazlaca doldururur. pota altından randolph'un gitmesi kötü gibi dursa da aslında small ball oynamayı seven d'antoni'nin isteyeceği adamlardır harrington ve thomas...

Adsız dedi ki...

Kaan Kural'ın tahmini Lebron'un 2010'da Knicks'e gideceği yönünde

Ahmet

L dedi ki...

@keymark9:

"camal'ın yerini starbury doldurur."

hocam dalga mı geçiyorsun?

keymark9 dedi ki...

@hiç

hayır dalga geçmiyorum gayet de ciddiyim. eminim ki kniks serbest bıraksın sturburyi bak bakalım kaç takım atlayacak üzerine. camal'dan çok daha yetenekli bir oyuncu olduğu su götürmez gerçek sadece kafasını basketbola verebilmesi lazım. bunu da sağlayacak kişi koçdur.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.