1 Şub 2009

Ozan İpek


Daha önce Bucaspor'un serüveninden bahsederken Ozan'ın da konusu geçmişti.. Beklenen patlamayı çok daha erken yaptı Ozan ve TSL'de buldu kendisini.. Bir süre boyunca Ankaragücü'nün ilgisi vardı kendisine ve oraya gitmesi bekleniyordu fakat ne olduysa transfer gerçekleşmedi.. Takıma dönüyor, dönmüyor derken Bursaspor araya girip Ozan'ın işini bitirmiş.. Mehmet Batdal için Bucaspor'un çektiği fiyatların yanında bu seneki başarıda Mehmet'ten de öne çıkan Ozan için Bursaspor'dan neden 300 bin istendi onu anlamadım yalnız.. 200 bin lira bonservis, 87 bin lira da Ozan'ın Bucaspor'dan alacakları karşılığında 287 bin gibi bir paraya 2. ligin görünürdeki en değerli orta saha performansı TSL'ye transfer oldu.. Ki yaklaşık 150 bin liraya gelmişti Kahramanmaraş'tan.. Bu transferin Bursaspor'u ne kadar güçlendirdiğini ileride göreceğiz ama yansıması daha çok Bucaspor'da olacak.. Zaten Cemil Şeboy ve kulüp başkanı Şeref Üstündağ'ın göz altına alınması nedeniyle kulüpte çalkantılar vardı.. Orta sahanın en önemli elemanının kaybı Yükselme Grubu'nda Buca'yı ne kadar etkileyecek merak konusu o şu anda.. Gruptan çok rahat 1. çıktıktan sonra Yükselme Grubu'nda da 2 maçta 4 puanla üst sıralarda şu anda Buca.. Yarın İzmir'de 2 maçta 2 beraberlik alan ve hiç gol yemeyen Eyüp önünde önemli bir sınava çıkacak fırtınalar.. İlk maçta Çorumspor önünde 1-0'lık galibiyete rağmen rakibin çok daha baskılı bir futbol oynadığı haberini aldık.. Ozan transferinin etkilerini 2-3 hafta içinde göreceğiz sanıyorum..

Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın başa gelmesiyle birlikte güzel hamleler gelmeye başladı.. Öbür seneye ağır gelecekler bu aklı başında eklemeler devam ederse..

2 YORUM:

Hüseyin A. dedi ki...

Adana Demirspor-Bucaspor maçında canlı olarak izlemştim bu futbolcuyu,
kesınlıkle çok ıyı bir kumaş oyuna sonradan gırmesıne ragmen golde atmıstı
ortasahanın solundan kaptıgı topu rakıp kaleye kadar surup cok kalıtelı bır vurusa atmıstı golunu de.
bursaspor dogru adımlar atıyor ıns yonetımlerı bu hocaya gereklı tahammulu gosterır gereklı zaman tanır..

Adsız dedi ki...

bursaspor'da değil ertuğrul hoca'nın yönetimin bile geleceği belirsiz. yerel seçimlerde büyükşehiri akp kazanamazsa olağanüstü kongre muhtemel. böyle bir ortamda yapılan yatırımların da harcanması olası. yazık olur tabi bu senaryo gerçek olursa...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.