7 Eki 2008

UEFA Kuraları 2008/2009


Zor ve dengeli bir grup geldi Galatasaray'a.. Olympiakos ve Kharkiv maçları deplasmanda olursa çıkma şansı olmaz gruptan.. En azından biriyle içeride oynamak gerek.. Galatasaray'ın bu form durumuyla hiçbir türlü çıkması mümkün değil tabii bu gruptan ama işlerin biraz olsun düzeleceğini umuyoruz maçlar başlayana kadar.. A, C, E ve H grupları yine çok dengeli.. G Valencia şova döner.. F'de Aston Villa çok balık bir kura çekti.. D'de de Udinese ve Zagreb 3 ve 4'ten gelerek sevinmişlerdir mutlaka..

Edit: Fikstür belli oldu,

23 Ekim 2008 Galatasaray - Olympiakos
6 Kasım 2008 Benfica - Galatasaray
27 Kasım 2008 Galatasaray - Metalist Kharkiv
3 Aralık 2008 Hertha Berlin - Galatasaray

Bundan iyisi olmazdı fikstürde.. Dışarıdaki Benfica maçını feda edip diğer 3 maçtan 6 puan kasmak gerek.. Olympiakos karşısında ilk maçta takımın kaderi belli olur büyük ihtimal.. Oradan çıkacak 3 puanla Metalist de Sami Yen'de bir şekilde geçilir.. 6 puan da bu grupta rahat rahat yeter..

18 YORUM:

Adsız dedi ki...

abi e grubunun çok dengeli olduğunu düşünmüyorum.Milan kafayı alır gider ardından portsmouth ile wolfsburg gelir

Parma Maniac dedi ki...

Heerenveen de, Braga da 4-5'e sorun yaratabilecek takımlar bence.. İkisinden birinin ilk 3'e gireceğini düşünüyorum ben.. Ki Milan da garip sonuçlar alabilir burada.. Çok rahat kafaya giderler diyemiyorum ben..

Adsız dedi ki...

hadi braga belki de hereenven dağılır diye düşünüyorum bu arada c ve a grupları da oldukça zor görülen gruplar.Aceto'nun da belirtiği gibi valencia'nın grubu tam fotoromanlık

Basket Europe dedi ki...

Özlediğimiz G.Saray olursa çıkarız ama Bellizona ve Bursa karşısındaki G.Saray için hiç umudum yok açıkçası.

apaç dedi ki...

4. olan bir yerlere gitmiyorsa şayet galatasaray için avrupa macerasının bittiğinin resmidir bu grup. sıralamayı da yazayım tam olsun;

olympiacos
benfica
metalist
galatasaray
hertha

*isteyen galatasaray ile hertha'nın yerini değiştirebilir. ben alfabetik gittim.

Adsız dedi ki...

kadıköye gelebilebene final bedava:)

maria lopez garcia dedi ki...

Olympiakos'un içerde H.Berlin'in deplasman olması gayet güzel oldu bence. Metalist deplasman takımı, Benfica deplasmanı da çok hoş değil bu ikisi yer değiştirse GS çok büyük ihtimal çıkar derdim ama olsun grup da dengeli fikstür de.

Adsız dedi ki...

Apaç'a katılıyorum.4 maç avrupa sonra lige döneriz. Benfica sağlam deplasman. Çok zor bence gruptan çıkmak, Bellinzona yok bu sefer.

Mario Jardel dedi ki...

Galatasaray'ın konyaspor maçının ilk yarısındaki ve bursaspor maçındaki ''süper'' defans anlayışı ile fixtür ne kadar avantajlı olursa olsun bu takımları yenmesi çok zor olur. Ha o zamana kadar emre güngör gelir ya da bazı sakatlarda iyileşme olursa neler yaşanır bilemem. gene ahım şahım bir düzelme olmaz gibi ama ümit işte.

Adsız dedi ki...

herkeste belli bi umut var ama realist olmak gerekirse normal şartlar altında galatasaray bu gruptan çıkamaz.fikstür şahane de olsa geçen sene ki grubu da hatırlayıp, şöyle bir sıralama olacağını tahmin ediyorum:

benfica
metalist
olimpiyakos
hertha
galatasaray

pi dedi ki...

Ya birinci ya ikinci çıkar GS. Fazla küçümseniyor.

pi dedi ki...

Ayrıca Apaç'ın içinizi karartmasına izin vermeyin. Bellinzona ile oynamak başkadır Benfica ile oynamak başka, büyük maçların havası da atmosferi de farklı olur. Galatasaray öyle kolay teslim olacak takım değil, aslan gibi de kadrosu var. Yenilse bile rakibini de sallar, lige dönmesin diye de uda etsin BJK ve FB derim.

Ben takımıma güveniyorum arkadaş, oynanan futbol, alınan sonuçlar umut vermiyor belki ama zaman ilaç olacaktır bu takıma, tökezlemeler olabilir ama yeri gelince şaha da kalkar, takımın yarısı sakat şu an ve o halde bile kolay teslim olmuyor, hele bir düzelsin hepsi, Sarbi'den kurtulalım, Kewell gelsin, dünya gözüyle Ümit Karan - Baros izlemek olsun, Linderoth orta sahayı şöyle bir toparlasın, Arda sağlığına kavuşsun, durun bakalım neler olacak...

Unknown dedi ki...

bakın grupta yaşayacaklarımızı yazmak istiyorumm :)olimpiyakos ile burda berabere kalırız,benfica ya yeniliriz,metalisti yeneriz ve finalde berlini sokaklara dökerizz:)

Adsız dedi ki...

Galatasaray 4-1-3-2 taktiğiyle defansın göbeğini sağlamlaştırarak maçlara çıkarsa ve kewel arda ve linderoth iyileşirse 4te 4 yapılarak bu gruptan çok rahat bir şekilde çıkılır. Hatta metalist takımını 4-5 farkla yener ve türkiyede yeniden beşiktaş neden yenildi polemiğini yaratmayı başarır diye düşünüyorum.

os dedi ki...

anlamlandıramadım bu kadar güvensiz taraftarlar olmasını... ben de tam emin değilim hangi maç ne olur, ne biter diye fakat kolay gol yediğimiz kadar gol atıyoruz..

gs bu gruptan çıkamaz demek sırf yorum sayfalarında polemik çıkartmak içindir...

ben de kendi adıma bi polemik çıkartayım...
gs bu gruptan çıkar, aksini söyleyen olursa bahse de varım.

Adsız dedi ki...

Cift on libero safsatasindan kurtulup, adam gibi genlerimize ihanet etmeden hucum futbolunu oynarsak en az 10 puan cikaririz bu gruptan.

apaç dedi ki...

yardıma muhtaç bir ön libero, bol arka general safsatasından kurtulup; adam gibi, haddimizi bilerek lucescu futbolu oynarsak belki bir umut çıkabiliriz bu gruptan.

diğer türlü sadece belirleyici oluruz. bize daha fazla atan çıkar, daha az atan sıkıntı yaşar.

pi dedi ki...

apaç sen matalist'lisin herhalde? haddimizi bilerek oynarsak, lucescu futbolu ile belki, bize daha fazla atan çıkar falan...

GALATASARAY kardeşim bu :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.