10 Eki 2008

Edwin Boekamp ve Ümit Davala


Az önce yolcu oldular, resmi siteye girildi haber.. Eğer bu Skibbe'ye hadi bavulları topla demekse yanlış bir yöntem.. Değilse, daha yanlış bir yöntem.. 3 gün önce Skibbe'nin arkasındayız deyip arkasından operasyon yapılıyorsa adamın Yıldırım Demirören ya da Chris Mort'tan bir farkı kalmamış demektir Adnan Polat'ın.. Davala önemli değil de, Skibbe kalacaksa Boekamp için üzülürüm.. Kalmayacaksa daha dün Terim'i yalanladılar, kimi getirecekler bu saatte bilmiyorum.. Beşiktaş'taki kaostan ders almayanlar 2 gün sonra nasıl böyle işlerin içine girerler anlamak zor.. Bir de üstüne Habertürk'ün girdiği Kalli'nin direktör olması haberi var.. Hepsini üst üste koyunca ağlasın bu taraftar..

5 YORUM:

apaç dedi ki...

bitsin dertler, gelsin serhat güller.

peralta dedi ki...

yani geçen senedeki fahiş hatalarının hatta saçmalamalarının üstüne gelirse kalli, cidden yazık galatasaray taraftarına. üç büyüklerin taraftarı da kulüplerinin böyle berbat yönetilmesini haketmiyor.

Bhut_Jolokia dedi ki...

yok yok kalli gelemez geçen seneden sonra artık ama burası türkiye...

YK dedi ki...

Besiktas'tan gaz alıp yollamıs belli ki.. Skibbe gider Terim gibi (Terim daha iyi olur demiyorum) ülke futbolunu tanımayan adam gelirse UEFA'dan da elenir, ligi de unutur...
Galatasaray genelde iyi hoca secimi yapmıstır, yine tutturur gibi geliyor bana...

jose dedi ki...

Mircea Lucescu!
Gerisi yalan..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.