18 Eki 2008

Aiden McGeady


Yeni bir dedikodu, sağlam görünüyor.. Aston Villa Ocak ayında McGeady'yi kadroya katmak için girişimlere başlamış.. Zerre hazzetmediğim İskoç Ligi'ni takip etmem için tek neden bu çocuk, yazın bekliyordum transferini olmadı.. Transfer çılgını Roy Keane istiyordu kendisini.. Bir başka çılgın, Randy Lerner'ın paralarını çatır çatır harcayan Martin O'Neill takmış şimdi de kancayı.. Basına yansıyan miktar 10 milyon pound.. Net yazıyorum, azdır bu çocuk için.. Daha 2 ay önce James Milner'a 11 milyonu bastılar, oynanabilecek bir kumardı Milner ama biraz overpaid oldu o bonservisle.. Ligin ilk 7 haftası boyunca da bek yedekleyicisi olmaktan ileri gidemedi zaten.. O para o anda McGeady için kullanılsa belki ilk 2'deydi şimdi Villa.. Geçtiğimiz sene İskoç Ligi'nde 18 asist yapıp 7 gol atmış, bu sene de ilk 8 maç itibarıyla 4 asisti bulunan bu yetenek küpü 'saf' açık müthiş bir ekleme olur Villa için.. Lerner cimrilik yapmamaya devam ediyor, O'Neill takımı geliştirmeyi sürdürüyor.. Ama bu paraya bu çocuğu Villa'ya yedirmezler gibi geliyor bana.. Eğer olur da yemeyi başarırlarsa afiyet olsunu yapıştırırım.. EPL'de izlemek istiyorum artık Aiden'i..

1 YORUM:

apaç dedi ki...

iyi hoş adam da 4-3-3'ün neresine monte edecek ki bu adamı o'neill?!. solda 1,5 yıldan beri 10 numara performans sergileyen young, sağda ise ingilizlerin yeni altın çocuğu agbonlahor var. daha attığı imzanın mürekkebi kurumayan milner'i -ki topçu değildir, bülent bölükbaşı'nı tercih ederim- saymadım bile.

şayet olursa bu transfer alacağı yegane sıfat var: kötü. kimse lig uzun maraton, sakatlar, cezalılar, bu takımda ilk 11 yok ilk 22 var geyiklerine girmesin.

bu adam alınırsa oynar kardeşim. fletcher değil ki birilerine yedekletesin.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.