10 Eki 2008

Robert Enke


Antrenmanda sol elini kırınca Löw'ü zor bir kararla karşı karşıya bıraktı Enke.. Rusya karşısında Almanya'nın kalesini kim koruyacak.. Rene Adler mi, Tim Wiese mi? İçimden bir ses forma Wiese'ye gidecek diyor ama kalbim Adler'in sahaya çıkmasını istiyor.. Geçen sene Galatasaray Leverkusen'le eşleştiği zaman dikkatimi çeken Adler o günden beri izlediğim her maçında büyülüyor beni.. İkisi de daha önce milli takım forması giymediler, bu açıdan seçim oldukça ilginç olacak.. Şu Enke'nin de Fenerbahçe'den kapı dışarı edilmesi ne süper karardır belli değil..

Bu arada bir haber de Rusya'dan verelim.. Roman Pavlyuchenko da sol ayak bileğinden sakatlanmış ve Almanya'ya karşı oynamayacak..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

benim gonlumdeki kaleci manuel neuer'dir. sakat olabilir ama kendisi bilmiyorum. schalke'de onun yedegi yine genc bir cocuk vardi, fahrmann gibi bir adi olabilir, onu da bir mac izledim, cok begendim. en buyuk derdi bu olsun low'un ya.. biz daha sag bek, sol bek kim olacak diye kara kara dusunuyoruz.

petit dedi ki...

Bence de Wiese'ye gidecek forma. Nedense daha bir güven veriyor.

maria lopez garcia dedi ki...

ben de aynı şeyi söyleyecektim, gönlüm manuel neuer'den yana ki az kaldı onun sırasının gelmesine. ama sanırım tim wiese tercih edilecek bu sefer.. (bir de bjk-sağlam-denizli yorumunu oldukça merak ediyorum)

ynwa dedi ki...

bence neuer oynamalı, son maç asist de yaptı :)

GK dedi ki...

Wiese iyi kaleci ama Juventus maçında yaptığı hatadan sonra hiç seyredesim bile gelmiyo bu herifi.

Rene Adler iyidir.Son Hertha maçında'da iyiydi.

Bu arada Hildebrand vardı o ne oldu yahu?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.