9 Tem 2009

Profesör Sevilla'da


Juande Ramos'un kısa süreli Tottenham macerasında en sevdiği oyunculardan biriydi Zokora.. Tottenham'dan Real Madrid'e terfi ettiğinde verdiği içe bir oyuncu lazım reçetesinde de aklına gelen ilk isim olmuştu.. Real Madrid Tottenham'dan Zokora'yı istedi.. Tottenham olabilir dedi, Profesör ise ben dünyanın en iyi liginde oynuyorum ya, Real Madrid'i ne yapayım cevabını verdi.. Kestirip attı teklifi.. Üstünden 6 ay geçmedi, o Zokora şimdi İspanya'nın başaltı takımlarından Sevilla'ya gidiyor.. Cristiano Ronaldo ve Kaka'nın arkasında oynama şansı varken, şimdi Kanoute ve Fabiano'nun arkasında oynayacak.. Ben olsam kafayı vururdum duvarlara ama son pişmanlık fayda getirmiyor futbolda.. Gönderdikleri Poulsen'den de, Seydou Keita'dan da iyi oyuncu Zokora.. Sevilla'nın vasatın üstündeki kadrosuna büyük güç katacaktır.. Fiyatın 13-14 milyon euro civarında olduğu söyleniyor.. Dünyanın en iyi önliberolarından birini, ayağı da diğerlerine göre oldukça düzgün olanını iyi bir fiyata kapattı Sevilla..

6 YORUM:

butregenyo dedi ki...

dün bende ilk duyduğumda yazmıştım haberini..gerçekten çok iyi bir transfer..kesinlikle sevilla'nın oyun şablonuna uyacaktır..Jimenez çok istiyordu kavuştu sonunda..

http://galacticosera.blogspot.com/2009/07/zokora-sevillada.html

Ayberk dedi ki...

Fotograftaki sag bacak kaslari insan olmadigini ortaya koyuyor bence...

Adsız dedi ki...

gs keşeke topalı satıp zokorayı alssaydı bu alemdeki en kral ön liberolardan biridir kendisi dünya kupasında fildişinin orta sahayı tek başına topluyodu sevıllya da işi biliyo valla.

Adsız dedi ki...

Profesör derken?

Parma Maniac dedi ki...

Kişisel bir kullanım Chao Grey, bahsedecektim postta yalan olmuş evet.. Tipinden ve oyunundaki olgunluğundan dolayı hep Profesör derim ben bu adama, ki çok yakışıklı olurdu bence böyle bir lakap kendisine.. Öyle bir kullanım yok ama, "Maestro" diyorlar dışarıda.. Ki hakkını veren güzel bir lakaptır o da..

steven_stiffler dedi ki...

Fiyat o kadar astronomik değil diye biliyorum.Ayrıca Redknapp zaten gözden çıkardığı için kendisini,epey ucuz bir maliyet karşılığında Sevilla'ya gitti diye biliyorum.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.