9 Tem 2009

,

37

10 YORUM:

tathar dedi ki...

gerçek ariza.

tolga dedi ki...

bu ron artest kadar farklı forma numaraları seçen yoktur herhalde, 71,73 91 şimdi de 37 ilginç.

Adsız dedi ki...

lakers bütün takım kimyasını tek bir hamleyle yerle bir attı.geçen seneki lakers kadar zekice oynayan az takım görmüştüm.kendilerini bu takıma ron artest gibi bir adamı almayı tercih ettiler.çok çok yanlış bir tercih.

celly aydebre dedi ki...

Umarım naif bir adam olmaya çalışır Lakers ta

Kobeyle sidik yarışına girmeye çalışırsa durum sakat.

Parma Maniac dedi ki...

Kobe ve Gasol'un olduğu takımda ona biçilen rolün dışına çıkacağını sanmıyorum ben.. Çıkarsa Phil verir eline bir kitap, normale girer 1 aya.. Rahat olsun Laker'lar :)

Adsız dedi ki...

ulan her sene bir ibnelik yapıp bir adamı nerdeyse beleşe getiriyorsunuz. kimse de buna ses çıkarmıyor koduğumun liginde. ama bu sefer geri tepecek, kobeyle dalaşa girecek veya mbengayla kavga edebilir antremanda, aha buraya yazıyorum. fuck you lakers

utahlı batuhan

Adsız dedi ki...

bence lakers ariza'dan sonra bu kadar hayvani bir savunmacıyla iyice güçlendi ama sakinliğini de kaybettiği de kesin

Adsız dedi ki...

utahlı batuhan kimse ses çıkarmadığına göre sorun sende olabilir mi acaba? belki nba hakkında yeterli bilgiye sahip değilsindir?

Adsız dedi ki...

konferans finalleri bittiğinde bir denver nuggets blogunda (denverstiffs) çok anlamlı bir başlık vardı : we are outsmarted.lakers gerçekten de çok akıllı oynayarak aldı o seriyi.lakers'ın o kadrosunun en önemli özelliği zekasıydı ve artest bundan çok şey götürecek orası kesin.

nuggets afflalo gibi bir adamı neredeyse bedavaya aldı,dahntay jones basiretsizinden çok daha iyi olacağına eminim.go nuggets !

agopist dedi ki...

Bi ceza alsa da Avrupa'da görsek...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.