25 Tem 2009

Peter Crouch nereye?


Wigan'da Emile Heskey'yle target'la neler yapabileceğini gösteren Steve Bruce'un Sunderland'deki cukkalanmış paraları harcamak için seçtiği ilk hedeflerden biriydi, istek olarak kaldı.. Daha sonra Fulham meydana çıktı.. En son dedikoduysa Crouch'u Crouch yapan, değerini bulmasını sağlayan Rafael Benitez'in topçuyu Liverpool'a geri istediği yönünde.. Bu düzende Torres varken ilk 11 oynama şansı yok fakat Pool şampiyonluğu hedefliyorsa ve kulübe için ikna edebilirlerse şampiyonluk için çok önemli bir forvet rotasyonu, kulübe enerjisi getirebilir Crouch.. Özel sevdiğim bir adamdır leylek bacaklı.. Glen Johnson'a 18'i çıkarırken acı çeken Pool, kulübe için 12-13 daha çıkarabilir mi, onun cevabıysa sanıyorum ki negatife yakın oldukça..

9 YORUM:

brkcn1027 dedi ki...

Belki de savunmada, stoper yedeği olur :)
(bkz : fm 2009)

Kieran dedi ki...

tekrar geleceğini sanmıyorum ama gelirse torres'den sonra en çok süre alan forvet olur.zira diğer isimler voronin ve n'gog...keşke gelse de tekrar kırmızı formayla izleyebilsek onu...

a.c. sedef dedi ki...

crouch'a 12,13 anca zarar, ziyan olur...

Adsız dedi ki...

gelcekse niye gitti
gittiyse niye dönsün?

hem pool önce stoper, sol bek, sol açık alsın

steven_stiffler dedi ki...

Harry Redknapp da Tottenham'a istiyormuş.

guiza semih dedi ki...

xabi alonsoyu reale 30-35 kakalayıp bunu alsınlar. liverpoolun sorunu kısıtlı bir kadrosu olması. koca sezon benayoun çıkıp babbel, kuyt çıkıp pennant giriyordu.

cortez85 dedi ki...

tottenham

guner dedi ki...

crouch yoksa abby clancy de olur. liverpoollu hem.

Çetin Cem dedi ki...

yedek kulübesi bir forvet için ağlıyor resmen, crouch olsa iyi olurdu, ama zaten liverpool'u sevmesine rağmen gitme sebebi oynamak istemesiydi, rotasyon oyuncusu olmak istemiyor kendisi.. crouch spurs'ün yolunu tuttu zaten de, torres'in back-up'ının voronin olması, diğer mevkilerin tamamında çok iyi yedeklere sakip bir takımda sırıtıyor bence.

belki babel'i ileri uçta daha çok görürüz kimbilir.. ya da singapur karşısında dikkat çeken genç nemeth de şans bulur. zaten rafa transfer yapmayacaksa çözümü de içeriden çıkartmak zorunda..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.