7 Tem 2009

Kara Kedi


Sanıyorum dün Akşam gazetesinde çıkan bir haber bu.. Yaratıcılığın doruk noktası olduğundan dolayıdır geçiyorum buraya.. Bu haberleri hazırlayanlar ne içiyorlar, ne yiyorlar, günde ne kadar uyuyorlar, ev yaşamları ne halde merak ediyorum ben..

"Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Riijkard ve şu anda dünyanın en iyi futbolcuları arasında başı çeken Lionel Messi... Yolları Barcelona'da kesişti ve bu özellikle Arjantinli yıldız için dönüm noktası oldu. Hollandalı çalıştırıcı Katalan ekibini çalıştırdığı dönemde Messi'yi alt yapıdan alıp A takım forması vererek, genç oyuncunun bugünlere gelmesinde büyük rol oynadı. Ancak ikilinin arasına şu sıralar kara kedi girdi. Bunun nedeni ise Galatasaray'a transfer edildiği dönemde geleceğin yıldızı olarak nitelendirilen, ancak bekleneni veremeyince başka bir kulübe kiralık olarak giden Carrusca... Messi'nin, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Carrusca için Rijkaard'ı arayarak, bu oyuncuyu övdüğü ve ona bir şans daha verilmesi ricasında bulunduğu öğrenildi.

BENİ TANIYOR OLMAN GEREK

Ancak Rijkaard'ın Barcelonalı futbolcuya, 'Beni çok iyi tanımış olman gerekiyor. Başkasının söyledikleri ile asla iş yapmam. Kararlarımı yardımcılarımla birlikte alırım. Böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca Galatasaray'a geldiğim ilk dönemde kadrodaki tüm futbolcuları tek tek mercek altına alarak inceledim. Şu anda burada olmayı hak edenlerle çalışıyorum' karşılığını verdiği belirtildi."

5 YORUM:

EDDIE dedi ki...

Gazetelerimiz artık La Fontaine masalları gibiler.

Her Yol Roma dedi ki...

Carrusca 83'lü yahu, Messi 87'li. Bunlar genç millide değil, anca halı sahada beraber oynamışlardır.

Adsız dedi ki...

aslında tam ismail er haberi tadı var. sanki ikilinin yanındaymış yada telefonu paralelden dinliyormuş gibi diyalog yazımı filan. tebrik etmek lazım gazeteleri bu kadar yaratıcı yalan haber yapmak da emek ve beyin ister.

Fatih dedi ki...

carrusca da 30'una gelmis neredeyse.

Northx dedi ki...

asil haberin muhtesemligi kendi icinde tutarli haber yapma cabalari. keske "... bu sozun uzerine rijkaard'in "ne bicim konusuyosun lan sen" dedigi bildirildi" falan yazsalar da bu adamlar bildigin para kazaniyolar bu isten demesek.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.