2 Haz 2009

Denilson


2 çalımla yıldız olanların sonunun nereye bağlandığı konusunda derstir Denilson'un yaşadıkları.. Real Betis'te zamanının en iyi çalımlarını atan adam olarak ünlenip sağdaki JoaQuin'le birlikte çift taraflı delici kanat furyasıyla iş yapmış, daha sonra hacı bak çok yetenekli bu çocuk kelamlarının içini zerre dolduramamış bir futbol yıldızı.. Bugün attığı imzayla önümüzdeki 6 ay boyunca Vietnam Ligi'nde, Hai Phong için ter dökecek Denilson.. La Liga ve Brezilya Milli Takımı'ndan sonra, önce Suudi Arabistan, sonra MLS ve en son olarak da Vietnam muhakkak bir nereden nereye öyküsüne öncülük edecektir fakat altyapıya baktığınız zaman bu düşüşün olması gereken olduğunu zaten görüyor insanlar.. Üst üste 3 oyuncuyu geçmenin iyi futbolculuk için tamamen yeterli olduğu Türkiye'de daha büyük yankı uyandıracaktır Denilson'un Hai Phong'a gitmesi.. Yıldız topçunun büyük düşüşü diye haber yapsalar da bizim gençlere örnek falan gösterseler.. Ne eğlenceli olurdu..

7 YORUM:

aşkın dedi ki...

Türkiye'yi niye es geçti anlamadım

apaç dedi ki...

halı saha futbolcusu kalıbının en çok yakıştığı futbolcu.

kendisini felipe ile alanzinho izliyormuş.

guiza semih dedi ki...

joaqin çok kral topçu. neden real madrid onu almaz da gider faubert mi fahriye mi neyse işte onu alır anlamıyorum.

Adsız dedi ki...

donuk halde atın tavaya,öyle güzel olur.

csr dedi ki...

bu mudur yani? brezilya milli takiminda oynayan adama '2 calim atmayla futbolcu olunmaz' demek ne kadar garip. herkesin fikrine saygi duyuyorum, hakli yanlar olunabilir ama bir dusus hikayesin zamaninda 2 calim atti falan gibi anaparametre oldugunu da bilmemiz mumkun mu?

utku dedi ki...

nasıl yani, bu brezilya milli takımında dünya kupası almış denilson değil mi? bence yıldız futbolcu sayılmak için fazlasıyla geçerli bir sebep. ciddi anlamda bir çöküş hikayesi. hai phongluların sevinmesi için sebep çok.

Eren dedi ki...

zamanında Vestel Manisa'nın kapısından dönmüştü yanılmıyorsam. hiç fena olmazdı Türkiye ligi'nde hani, Celil Sağır'dan Uğur Boral'dan Osman Coşkun'dan daha etkilidir.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.