14 Haz 2009

LakersTR Final Organizasyonu

LakersTR kurulduğundan beri düzenli olarak organizasyonlar yapılıyor ve maçları birlikte izliyoruz son 2 yıldır.. Finallerde de İstanbul'da büyük buluşmalar oluyor.. Yine bir NBA finalinde, Orlando'yla yapılacak 5. maçta Lakers Türkiye ekibi bir organizasyon işine girdi.. Şu anda kesinleşen yaklaşık 50 kişiyle 5. maçı birlikte izleyeceğiz.. Herkes davetlidir finale.. Siteye üye değiliz diye çekinecek olanlar çekinmesin.. Geldikten 5 dakika sonra zaten ortama alışıp kaynaşırlar.. Gelebilecek olani tercihen Lakerslı ama en önemlisi NBA sevdalılarını bekleriz muhabbete.. Bilgiler şurdan: http://www.lakerstr.com/forum/index.php?topic=7968.0
Geçen sene Boston maçını kaybetmiştik.. 5. maç da kaybedilmeye yakın bir maç açıkçası ama şu anda kimsenin umrunda değil.. Herkes rahat rahat maçı izleyip geyiğini yapacak.. Yukarıdaki sayfada bulamayanlar için kısaca buradan da vereyim bilgileri.. Akşam 8 gibi Taksim'de Veli Bar'da toplanılıyor.. Akşam 12-1 gibi de hep beraber Tophane'deki Osmanlı Nargile'ye geçiliyor.. Yorum gelirse çok büyük ihtimalle maç sonrasına kadar yayınlayamayacağım.. O nedenle verdiğim adrese göz atmanızda da fayda olabilir.. Bekleriz..

8 YORUM:

Adsız dedi ki...

parma bu seriyle ilgili değil ama bugün nba.com da 2002 yılındaki lakers-kings serisinin 6. maçı ile ilgili kötü şeyler okudum. ben de lakerslıyım ama okuduklarımdan tiksindim. maçı da çok hatırlamıyorum. sen ne düşünüyorsun bu maç hakkında? ha bu gece iş bitiyor bence, şampiyonluk kutlu olsun!

fatih

Parma Maniac dedi ki...

Fatih nedir okuduğun şeyler?

Adsız dedi ki...

Kısaca özetlemek gerekirse nba yönetiminin o sıralarda düsmekte olan ilgiyi artırmak için bir düzen kurduğu, 6. maçta lakersın son periyotta 18 faul atışı daha fazla kullandığı, bu periyodun oyun oyun oyun analizi yapıldığında lakersın lehine veya sacramentonun aleyhine bir sürü yanlış karar olduğu vs. anlatılıyordu ve bir yerde de bu seri hakkında nba tarihinin en çirkin serilerinden biri olduğu bahsediliyordu. google da araştırınca bunu konu alan birkaç yer daha buldum. bana enteresan geldi, bu seri benim en favori serilerimden biridir çünkü, ama böyle şeylerden bahsedildiğini okuyunca şaşırdım ve üzüldüm.neyse, şampiyonluk kutlu olsun!

fatih

Parma Maniac dedi ki...

Lakers'ın her serisine bok atılır Laker hater'lar tarafından.. Pek ciddiye alınacak şeyler değildir bence..

Adsız dedi ki...

Greatest Tragedy in Sports

part 8

http://www.youtube.com/watch?v=MpPCKn9ZX3w

part 7

http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0

part 6

http://www.youtube.com/watch?v=VhlGYvIMPgQ

Laker haterlar tarafindan atilan itiraflarmis.Lakerslilar bile kabul ediyor o sene resmen Kings'in hakininin yendigini yorumlarda.ama gel gor ki amerikalilardan daha cok lakersi tutan ( bu da ayri bir tartisma konusu zaten amerika'da olan bir takimi fanatikce tutmak allah akil fikir versin ) arkadaslar komplo diyor

neyse linkler bunlar seyredin lakersin ve stern'in ne kadar igrenc bir klup oldugunu gorun

Adsız dedi ki...

Bu Sacramento serisindeki çirkinliklerin üstünü örtmeye yetmiyor ama Parma..

Parma Maniac dedi ki...

Yorumları İstanbul'da olmam nedeniyle fazla ilgilenemediğim için geç yayınlayabiliyorum ama sanırım Tim Donaghy'nin o maçla ilgili bazı açıklamaları olmuş, onun üzerine patlamış geçen sene ki gözümden kaçmış bu benim.. Verilen videolar tamamen taraflı hazırlanmış şeyler fakat.. ShaQ'ın gayet nizami kullandığı faullere bile sallamaya çalışmışlar.. Keza yaptığı gayet sert ama normal bir play-off faulune çıkan düdük üzerine aynı pozisyonu 4-5 defa gösterip sportmenlik dışı olduğunu iddia etmeleri de benzer bir niyeti gösteriyor.. Scott Pollard'a çalınan fauller tartışılabilir evet ama mesela ellerini yukarı kaldırıp 7-8 tavşan adımıyla ShaQ'ın altına girişini masum göstermeleri de fazlasıyla komik.. Hepsinden komiği ise Pollard kifayetsizinin Kings'in en iyi savunmacısı olduğunu yazmaları.. Yazık, günah..

En son Kobe - Bibby hadisesine geleyim ki bana en çok koyan pozisyonlardan biridir bu Kobe dirseği çaktı ama faul Bibby'ye çıktı durumu.. Kobe'nin o dirseği kasti bir şekilde çaktığını düşünüyorsanız evet Kobe faul yapmıştır ama bence kesinlikle kasti bir durum yok orda, Bibby'den kurtulmaya çalışan Kobe'nin basketbol sınırları içinde, bence istemeden yaptığı müdahalesi var.. Ve Bibby'nin de Kobe'yi iki eliyle nasıl kavradığını, Kobe'nin o hamleyi neden yaptığına dikkat etmek gerekiyor zira net bir şekilde tutuluyor alttan Bibby tarafından..

legolas dedi ki...

seneye lebron geldiğinde de yeni bi soğuk zarf videosu bekliyorum.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.