14 May 2009

,

Zoom Kobe IV


Ayakkabı fotolarda şahane görünüyor ama renklerin katkısı büyük.. Türkiye'ye getirilen dandik renklileri elime aldığım zaman bu hissi vermiyor.. Niye böyle sarı-morlu renkleri getirmiyorsunuz diye sorduğunuzda verilen yanıt bu renklerin satmadığı.. Sen bir dene bakalım, o dandik kırmızılı, siyahlı renklerden daha mı az satıyor, daha mı çok görürsün o zaman..

I çok çabuk dağılmıştı, II'yi hala giyiyorum.. Çok daha sağlam ve konforlu bir ayakkabıydı.. III'ü bir hayli iyi durumda olması nedeniyle IV'ü bekleme umuduyla pas geçtim.. IV müthiş ama Türkiye'ye gelen renkleriyle değil.. Ya dışarı giden birini bulacağız sarı-mor için, ya da V'i bekleyeceğiz.. Nike'ın Kobe serisi güç geçtikçe güzelleşiyor.. I rahatlığıyla efsanelerimdendir benim.. Jordan XII'in hemen yanına koyarım, o derece güzel bir ayakkabıdır.. Şimdi bulsam yine alırım bir tane.. Nike LeBron'la işi palyaçoluğa vurmaya devam ettikçe Kobe'ler ilk tercih olmaya devam edecek.. Bence tabii..

Zoom Kobe I-II-III

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

Sarı mor getirseler hiç olmazsa İAL öğrencileri ve mezunları alır :)

Haketo Zaman dedi ki...

Benim de II'ler çabuk dağıldı, I'leri hala giyiyorum. Ondan önceki Huarache 2K5 kobe'yi getirmişlerdi sarı mor. Her numaradan 10 çift türkiye genelinde, düşün...

apaç dedi ki...

serinin en kötü ayakkabısı bu bence parma.

hayatımda bu tarz kallavi ayakkabılar giymedim; ama diğerleri, en azından basketbol oynarken de olsa giyilecek tarzda ayakkabılardı.

bu, hediye gelse; kabul etmem.

''zevkler ve renkler, tartışılmaz''
gerçeğiyle her geçen gün biraz daha yüzleşiyorum.

tıpkı ''tek büyük var: o da galatasaray'' tümcesiyle olduğu gibi..

Liverbird dedi ki...

Adidas KB8 ii'yu tek geçerim :)

Adsız dedi ki...

ne kadar zengin bir insansın sen ya! nerden buluyorsun bu kadar parayı?

egemen

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.