25 May 2009

Gourcuff kalıyor


Yaklaşık 1 hafta önce de benzer bir açıklama vardı.. Tekrarlamış Gourcuff, yazın Milan'a dönmek istemiyorum diyor.. Ronaldinho'nun elde patlaması ve Kaka'nın muhtemel gidişiyle aslında sağlam bir boşluk oluşmaya başlamıştı kendisi için Milan'da ama çıkışı yaptığı yerden ve kendi ülkesinden ayrılıp tekrar bir macera içine girmek istemiyor anlaşılan.. Ancelotti'nin Milan'dan ayrılışı sonrasında yeni gelecek hoca ve yapılacak planlarla bu kararın değişmesi muhtemel.. Bordeaux'nun gerekli bonservisi verip veremeyeceği de belli değil sanırım şu anda.. Ki bu Gourcuff o parayı fazlasıyla hak eder.. Gazı kaçmış Serie A'da Inter'in karşısına çıkmak isteyen Milan ne yapıp edip kadrosuna geri almalı bu elemanı ama işleri de pek kolay görünmüyor bu açıklamalardan sonra..

7 YORUM:

abeyle dedi ki...

Yanlış bilmiyorsam bonservisi için maddede 15 milyon yazıyor.Şampiyon Bordeaux o parayı verir bence.

guiza semih dedi ki...

konuyla ilgisi yok ama sanırım ronaldinho nun içecek suyu kalmadı büyük takımlarda. fenere alsak mı napsak ?. olmayacak şey değil. yeter ki tamam desin kabul etsin feneri alırız. 29 yaşında yalar yutar bu ligi.. artık onu alsa alsa herhalde m.city falan alır. 3 büyük ligde hele ki büyük takımlarda ı-ıh

bu arada kaka nereye hayırdır. real madride mi ?. real madrid kaka villa silva diceğine savunmaya adam alsın teknik direktör belirlesin kendine..

AAAA dedi ki...

gelmez (ayrıca niye gelsin salak mı?) ama muhtemel(en azından ben öyle umut ediyorum) brezilyalı operasyonundan sonrası için fenerbahçeye ilaç gibi gelir.

Adsız dedi ki...

Gourcuff için 15 milyonu bulur bence Bordo. Kaçırmaz bu fırsatı.

cimcime dedi ki...

Merhabalar,
Beğendiğim blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, bilginiz olsun istedim. Selamlar..

mre dedi ki...

O para Gourcuff için az ama Bordeux için de hiç de az değil. Yine de alacaklarını tahmin ediyorum.

Turiaf dedi ki...

Ancelotti giderse geri döneceği konuşuluyordu. Milan ne yapıp edip geri getirmeli. 15 milyon da Fransa ligi için az değil.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.