23 May 2009

Wolfsburg Şampiyon


Son maçta nasıl bir stratejiyle oynayacakları merak konusuydu.. Werder UEFA'yı alsa işler çok rahat olurdu ama yaralı olmaları son maç için bir riskti bence.. Magath genel mantalitesinden final maçında da taviz vermedi ve yine hücum oynattı takımını.. Zor olabilecek maçı kolaya çevirdiler: 5-1.. Her ne kadar şampiyonluk yolunda Schalke'ye gitmesine fazlasıyla sinirlenip kaybetseler üzülmem moduna girsem de bu sene yakışıyordu bu adamlara.. 5 golün 3'ü yine Dzeko ve Grafite ikilisinden.. Bu adamlar sezonun ilk 11 maçında sadece 6 gol atmışlardı.. Kalan 23 maçta 48 gol attılar.. Maç başına 2 golden fazla yani.. Böyle forvetlerin olursa Bundesliga'yı da alırsın, CL'de de kafaya gidersin.. Anormal bir performans.. Grafite'nin 30 yaşında kral olması müthiş bir olayken, forvetin asıl adamı ve saf yeteneğiyse Boşnak Dzeko.. Arkalarındaki Misimovic için diyecek bir şey bulamıyorum.. Yeni nesil supporter arayanlar için doğru adres her ne kadar artık genç olmasa da..

Bundan sonra Bosna deplasmanımız için bahisler açılsın.. Kaç olur? 3'ten aşağı olmaz derim ben.. Allah insanı Misimovic-Dzeko ikilisinden korusun.. Amin..

5 YORUM:

Enes Özbey dedi ki...

sakatliktan kurtulursa Ibisevic de var...

Temur dedi ki...

biz genelde favori olmayınca iyi oynuyoruz. Havaya girmiş bir Bosna ile eleştiri bombardımanı altında birTürk milli Takımı. 3-1 alırızı. Semih, Arda, Arda diye golleri bile vereyim. Son söz. Allah kimsenin karşısına stoper olarak Servet ÇEtini çıkarmasın.

tesla dedi ki...

grafite dzeko misimovic üçlüsünün bu performansının alman ligine özgü olduğu kanısındayım. her üçü de tek başına diğer herhangi bir ligde sıradan olmanın ötesine geçebilecek yetenek değiller.ama magath'ın kurduğu sistemle hepsi çıkabilecekleri maksimuma çıktılar bu sene. bakalım magath'sız gelecek sene ne durumda olacaklar. dzeko misimovic bosna'dan tırsmak için yeterli sebep değiller bence. alman ligi oyun olarak ispanya tribün olarak ingiltere gibi oldu iyice.hatta her ikisini de geçtiler bu alanlarda toplamda ise hala serie A'nın bile gerisindeler.o nedenle grafite dzeko misimovic,messi etoo henry kadar sansasyonel ve etkileyici olamıyorlar.2 yılları daha var avrupa'nın geri kalanına yetişmek için.

Adsız dedi ki...

wolfsburg iyi takım..ama kadrosunu koruması zor

Adsız dedi ki...

Bosna'yı yeneriz, hem de çok rahat, İspanya'ya karşı 2-0 ı bulmak oyunumuzun hakkıydı Nihat yüzünden olmadı. Biz iyi takımız, kendimizi harcamayalım, 2010'da Güney afrika'ya gideceğiz ve en az çeyrek final yapacağız...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.