16 May 2009

United Şampiyon


Arsenal'le Old Trafford'da 0-0 berabere kaldılar ve geçen hafta fırsatı kaçıran Barcelona'dan önce büyük ligler içinde şampiyonluğunu ilan eden ilk takım oldular.. Arsenal'i seviyoruz ve United rakip ama bu Sir'ü çok sevmek için engel oluşturmuyor.. Maçtan önce Arsene Wenger bu senenin açık ara en iyisi United diyerek gerçeği kabul etmiş, biz mi etmeyeceğiz.. Jose'si, Benitez'i ve diğerleri bir kenara.. Arsene Wenger ve Alex Ferguson bir başkadır her zaman.. Premier League bugün bu konuma geldiyse de bu iki adam sayesindedir öncelikle.. O yüzden Sir'ün hastasıyız.. Yine son düzlükte hata yapmadılar.. Arsenal'in genç kadrosu, Chelsea'nin Scolari dönemi sancıları ve Pool'un tipik hatalarından faydalanıp ortaya koydular performansı.. 98-99, 99-00 ve 00-01'den sonra ikinci kez üst üste üçüncü şampiyonluğunu kazandı United.. Toplamda da son 17 senede 11. şampiyonluk.. Eğer Roma'da Barca da durduramazsa bunları, üst üste 2. defa CL ve EPL çiftini kazanarak dünya futbolundaki liderliklerini de herkese göstermiş olacaklar..

Bugün şampiyonluğu kazanan 11'i de verelim:

Manchester United: Edwin Van Der Sar; John O'Shea, Nemanja Vidic, Johnny Evans, Patrice Evra; Cristiano Ronaldo, Michael Carrick, Darren Fletcher, Ryan Giggs; Wayne Rooney (90' Anderson), Carlos Tevez (66' Park Ji-Sung)

7 YORUM:

bilog dedi ki...

Liveropol çok hata yaptı diyemeyiz aslında. MANU çok hayvan. Ama seneye hayvan olanın Liverpool olacağını düşünüyorum ben.

alessandro del piero dedi ki...

Champione Champione Ole Ole Ole..

Sıra geldi Roma'ya, haydi Ferguson'ın şeytanları, kanıtlayın en büyüğün kim olduğunu..

Sana da saygılar Tardini ve tabi Arsene Wenger'e..

jose dedi ki...

icerde ve disarda stokeye puanlari biraktigi icin rafa dizlerini dovuyordur sanirim..

tebrik ederiz united severleri..

rafa seneye de umarim keane gibi bir transfer yapmazsin umarim.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Wenger candırda yaşlandıkça iyice azıtıyor yaw...Keown diyorum,Dixon diyorum,Adams diyorum,Bergkamp diyorum,kime diyorum?Sonra 10 tane pozisyona girip evinde Chelsea'dan 4 ye...

alperensaylar dedi ki...

wenger cidden son 3-4 senede bu gençleştirme işini abarttı. bendtner dediğin adamı hull city'e koy oynayamaz, o kadar yeteneksiz, cibiliyetsiz ama gel gör bu takımda oynuyor. ayrıca o song ve diaby'nin ikisini topla vieira'nın gençliği etmez.

aşkın dedi ki...

Bu konuma gelmeyi Jose'ye yazmayacak mıyız?
O olmasa eski İngiliz futbolunu oynatan Ferge ve heyecanı bitmeye yüz tutumuş Arsin buraya gelir miydi bilmiyorum

Adsız dedi ki...

kırmızı şeytanlar haftaya bordolu lacivertli melekler tarafından pek sevmeyecekleri bir yere, cennete götürülecekler ve orada pisliklerden arındırıldıktan sonra tekrar ait oldukları yere, cehenneme dönecekler.

dünya vatandaşı

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.