3 May 2009

Real - Barca sonrası


Casillas: "Barca inanılmazdı, olağanüstüydü. Bu sonuç fazlasıyla acı veriyor. Yapabileceğim daha çok şey vardı."

Raul: "Barcalı'ları sahada o kadar rahat oynarken ve kolay kazanırken izlemek tarifsiz bir acı. Sahada kendi kendilerine eğlendiler ve skoru tersine çevirmek için hiçbir şey yapamadık. Bizi çaresiz bıraktılar. Fakat lig henüz bitmedi. Sonuna kadar iddiamızı sürdürüp onlar için işleri sonuna kadar zorlaştırmalıyız."

Messi: "Çok heyecanlıyım. Bu gece Barcelona için yaptıklarımız muhteşemdi. Baştan sona kadar üstündük. Medyanın söylediğinin aksine sahada cesurca oynadık. Muhteşem bir maçtı ve artık ligi kazanmaya çok yakınız."

Cristiano Ronaldo: "Madrid rüyası sona erdi. United'dan ayrılmayı düşünmüyorum."
(Bunun maçla ilgisi yok tabii, sadece rastlantı)

3 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

C-Ron Real'e hakikaten gitmez bu skordan sonra.Pek yakından tanımasamda ( :) ) şekilci bir adamdır o kesin,ManU'yu bırakıp façası bu kadar kaymış bir Madrid'e gitmez.

Raul ve Casillas için üzüldüm desem samimi olmaz,zira dün gece ruh halim pek üzüntüye açık değildi,ama bu 2 düzgün adamın acılarından zevk almadığımda bir gerçek.Yinede keşke "Lig henüz bitmedi." demeseydin be Raul...

alperensaylar dedi ki...

matematiksel olarak bitmediği sürece bir takımın kaptanı kesinlikle bitti, tebrik ederiz şampiyonluklarını demez ki zaten rakip takım için:)

Adsız dedi ki...

vakilinchik bu eziklik nedir hocam? reale bir dusmanligin varsa var ama her siteye her bloga yazmissin barca soyle yapti boyle yapti cr7 gitmez felan gider gitmez sanane? sanami kaldi koskoca klubu elestirmek dalga gecmek hey allahim gitmis bi de 62 yapmis profile i bambaskaymissin hakkaten.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.