31 May 2009

Orlando Magic vs. Cleveland Cavaliers


03.30'da doğunun büyük finali var bu gece.. NTV ekranlarındayız.. Kilit maç olacak bu.. Orlando alırsa Lakers'ın rakibi olur.. Kazanamazlarsa 7. maçta Cleveland'dan çıkmaları mucize olacak.. O nedenle doğunun şampiyonu bu maçın kazananıdır gözümde.. Hedo'nun önünde çok büyük bir sınav var bugün.. 5. maçta Cleveland'ın alacağı tahmid edilen bir şeydi ama 22 sayılık farktan tekrar öne geçen ve 28 sayılık bir diferans yaratabilen Orlando için söylenebilecek fazla bir şey yok.. 3 müthiş geri dönüşten sadece 1 galibiyet çıkarabildiler ama bu gece evlerindeler.. Dwight bu serideki hırslı oyununa devam ederse ve son maçta takımın içine etmek için ciddi çaba gösteren Rafer Alston'u dizginleyebilirlerse kırabilirler Cleveland'ı.. Lakers açısından da büyük önem taşıyor müsabaka.. Orlando ve Cleveland arasında saha avantajı gibi bir fark var Lakers için.. Hem saha avantajını kazanma adına, hem de final kaybedilirse kaybedilen takımın ve oyuncunun Orlando ve Hedo olması nedeniyle Magic bir Lakers taraftarı olarak bu geceden galip çıkmasını istediğimdir.. LeBron James nedeniyle Cleveland'ı tutanlar dışında bütün Türkiye de Orlandolu olacak sanıyorum..

4 YORUM:

montaellis dedi ki...

bakalım normal sezonu zirvede bitiren, evinde sadece 2 maç kaybeden, play-off'lara da 8'de 8 yaparak başlayan cavs kolayca teslim olacak mı? orlando ters geliyo bunlara kabulümdür ama şu baskıda hemencecik buharlaşan lebron'un tayfasına şaşırıyorum ben. orlando'nun performansının buna yakın bir şey olacağı belliydi. cleveland ise büyük hayal kırıklığı yarattı. e buraları oynamak kolay iş değil tabi. o mucizevi 3'lük olmasa, süpürülmüşlerdi şimdi. yalnız her şeye rağmen ben her şeyin bitmediğini düşünüyorum. zor da olsa bu 6. maç kazanılırsa cavs adına, 7. maçta orlando'nun kazanma ihtimali yok denecek kadar az olacaktır.
sanırım türk olupta, bu seride cleveland'ın kazanmasını isteyen tek basketbolsever ben oluyorum. murat kosova'nın da payı var bu taraflılığımda aslında. orlando'dan soğuttu beni her pozisyonda inceden verdiği ayarlar.

Parma Maniac dedi ki...

Son 2 cümlende hak veriyorum montaellis.. Ki anti-lakers durumları da şahanedir kendisinin.. Lakers-Orlando finalinde ulaşacağı boyutları tahmin bile edemiyorum..

cavs dedi ki...

2005 senesinden beri cavs taraftarıyım. tutmayı baslama sebebimde kesinlikle lebron degil maalesef ricky davis'tir :)yani turkiyede lebron james taraftarı olmayıp cavaliers taraftarı olanlarda var :)

murat kosava ve kaan kural olayına girmemek en iyisi.

S.B dedi ki...

ilk yarı itibari ile orlando final biletini aldıı gibime geliyor. para kazanmaktan başka derdi olmayan brooklyn'in yahudi çocuğu stern artık su mu içer yoksa yeni sezon için gelişmekte olan ülkelerde pr çalışması mı yapar onu şimdilik bilemiyoruz :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.