2 May 2009

,

Nike Halı Saha Turnuvası


Öncelikle Blog İdman Yurdu'na turnuvada başarılar diliyorum.. Kulübü en iyi şekilde temsil edeceklerine şüphemiz yok.. Grup aşamasında elenirlerse bu camiaya hesap veremezler.. Hedef lider olarak gruptan çıkmaktır.. İlk maçları yarın, büyük bir seyirci desteğiyla dikkatli bir şekilde izlenecekler.. Günümüz modern futboluna uygun, savunma ve hücumu bir arada yapan iyi bir takım bekliyoruz.. İlk maçtan istifa sesleri yükselmesin..

Bana önüme çıkan birkaç iş izin vermedi ama burada arkadaşlardan kurulan bir takımı kulübeden de olsa desteklemeye çalışacağım.. Ankara'da toplam 2 halı sahada yapılacakmış turnuva.. İstanbul'da sınırsız tabii.. İş oldukça güzel.. Federasyonun dahil olmasıyla birlikte başarıya ulaşırsa bu turnuva daha da büyüyerek devam edecek gibi duruyor ki ülke gençlerini spora teşvik etmenin en güzel yoludur bu.. Sağlık belgesi istenmesi de güzel takımlardan ama bizim hastane ve sağlık ocaklarının bu işe bakışı göz kontrolü + bir hastalığın var mı evladım sorusu olduğundan amacına ulaşamıyor.. Bu yönden şanssızlık yaşanmaz umarım..

Nike'den bu turnuvanın basketbolunu da bekliyorum ben ileride.. Bir zamanlar streetball modası vardı ki bu ülkede basketbolun sevilmesinde, gençler arasında yaygınlaşmasında büyük payı olmuştur.. Nike'nin bu topa da girmesini isteriz..

BİY'in maçı yarın 18.20'de Etiler Naturel Spor Tesisleri'nde..

1 YORUM:

Forza dedi ki...

Blog idman yurdu maclarini bir hayirsever -teknoloji caginda- kameraya cekse, genis ozetini bize izletse de; Yurtdisindan bizler de camianin heyecanina ortak olsa.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.