13 May 2009

Lanet Sürüyor


Son zamanlarda orta saha mücadelesi yönünden bu kadar kısır bir maç izlememiştim.. Fenerbahçe İnönü'de kazandığı son maçı iyi analiz etmemiş.. O maçtaki Semih ve Güiza'nın etkisi o kadar göz önündeyken bu maça hazır olmayan Alex'le başlamayı ben anlamadım.. Kazanan kadro bozulmaz geyiği için ideal bir maçtı bence bu.. Öyle olsa ne değişirdi orası muamma tabii.. Gelir gelmez ligin ve takımının kaderini değiştiren Ernst'in toplu oyunda, hatta savunmada bile pek iyi olmadığı maçta Beşiktaş'ın üstünlüğü önemliydi.. İlk golde kadar ve 1-1'den hemen sonra oyunun üstünlüğü anında Beşiktaş'a geçiyorsa, daha doğru hazırlanmışlar ve daha iyi bir yapıyla sahaya çıkmışlar demektir.. Bobo tam rezalet oynarken ve ben Holosko varken Bobo bu takıma fazla diye düşünürken mükemmel bir gol attı, arkasından dubleyi gönderdi.. Hala aynı düşünüyorum ama var olan kalitesini sahaya yansıttığında, Holosko'yla birlikte oluşturdukları güç etkileyici..

Atmosferin ekrana yine berbat yansıdığı maçlardan biriydi.. Bunca birinci etken orada canlı birçok maç izlediğim İzmir Atatürk Stadı'dır.. Tribünlerinde bile atmosferi olmayan alakasız bir stadın televizyona coşku yansıtması kolay değil.. İkincisi Show'da izleyenler için maçı anlatan Melih Gümüşbıçak'ın ruhsuz anlatımıyla Altan Tanrıkulu ve Feyyaz Uçar'ın yorumculukla alakası olmayan hallerinin kulakları rahatsız etmesi heralde.. Bir maç nasıl bu kadar kötü anlatılır ve yorumlanır, okullarda ders olarak gösterilebilir bu maç.. Türkiye Kupası finalini yayınlayıp böyle yayıncılık başarısızlığına neden olanlar düşünmeli bunu.. Ama ne versen gidiyor bu ülkede.. Sonra eleştirince gülüyorlar televizyonda..

Beşiktaş sonuna kadar hak etti.. Dışarıdan izleyici olarak fazla keyif vermeyen maçın Beşiktaşlıları 4 golle delirteceği kesindir.. Ben olsam ben de delirirdim.. 90 dakika daha üstündüler.. Ligi de alırlarsa müthiş bir yaz tatili geçirirler.. Bu maçın ligin geri kalanında büyük moral olacağı da kesin..

6 YORUM:

FASLI dedi ki...

Resmen yıkıldık...

Adsız dedi ki...

bravo . bir maç en fazla bu kadar kötü yorumlanabilir.

aşkın dedi ki...

Aragones'in takımı pas yapıyor.
Onca yıl kazanamayan sanki kendileri değil Beşiktaş, rakip geride duruyor onlar Barcelona'ya öykünüp iğne atsan yere düşmeyecek dar alanda duvar pasları yapıyorlar.
Denizli'nin tuzağı da böyle işe yaradı, balı ne kadar kuvvetli ki karşısında idealist Aragones var.
Fener 2-1'i bulsa maç dönecek, bulamayınca gideceği belli oldu.

jose dedi ki...

son alınan kupayı renkli tv'den gören fenerli aranıyor..

apaç dedi ki...

bu maçın kazananı sivasspor'dur.

ertesi gün gazetelerde ''yaralı kartal lige döndü'' temalı haberler okuyacağım diye ödüm kopuyordu.

iyi oldu.

çok iyi oldu.

Adsız dedi ki...

Mustafa Denizli kotu, Aragones berbat, Fb takimi ruhsuz, BJK takimi beceriksiz, Show TV reklamlari igrenc, spiker ve yorum yapanlar olu gibi.. Futbol zevki yok.. Kazanan Besiktas..
Korler sagirlar birbirini agirlar bir kupa var kazanan var, uyutulan koca bir ulke..
Futbol yok bu ulkede, fanatizm var, para var biraz.. o kadar!!!

Fikret

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.