4 May 2009

Kaka Real'e


Kaka'nın hem pederi, hem de menajeri olan Bosco Leite AS gazetesine açıklama yapmış: "Oğlum seneye Florentino Perez'in Real Madrid'inde oynayacak." City'nin Araplar'ı 100 milyon euro verdi diye çıldıran endüstriyel futbol karşıtlarının böyle bir transferin gerçekleşmesi durumunda ne yapacakları büyük merak konusu.. Kaka'dan gelen "Milan'da doğdum, Milan'da öleceğim." açıklamasından sonra bu arkadaşlar kendi takımları en büyük rakiplerine 5 atmış gibi sevinmiş, işte topçu, işter karakter, para her şeyi satın alamaz naraları atmışlardı.. City transferinin yatmasından sadece 10 gün sonra Kaka'nın Real çok büyük bir kulüp, elbette orada oynamak isterim açıklaması önemli değildi hiçbiri için.. Gerrard'a haftada 140 bin pound ödeyen ama işçinin takımı olan Pool'un fanatiği olunca insan, City ve onun gibilerin karşısında oluyor tabii.. Kaka'nın birkaç ay önce yaptığı ve babasının şimdi konuştukları ortada.. Transferin olmama ihtimali var mı peki? O da hayli yüksek.. Birincisi Milan City'nin 100-130 milyon euro arasında değişen teklifini reddettikten sonra Kaka'yı asla satmayı düşünmez ve şu anda da öyle bir niyetleri yok.. (Araplar telaffuz edilen rakamların söz konusu olmadığını söyledi daha sonra ama inanmadık tabii) İkincisi, Perez'in 100 milyon eurolara çıkabileceğini de sanmıyorum hiç.. Kaka'nın Real'e gitmesindense City'ye transferi benim tercihim olurdu.. Ama para babası karşıtları çığlıklar içinde onaylamadı o transferi.. Kaka Real'e olur olmaz, orası 2 açıklamayla bitecek iş değil ama Florentino Perez'in kongreden Real Başkanı olarak çıktıktan sonra sağa sola saldırışında bakalım ne tepkiler verecek bizim futbol sanayisi düşmanları.. Barca karşısında çok ezildiler canım, dünyanın en büyük kulübü olarak hakları demezler inşallah..

18 YORUM:

Adsız dedi ki...

bu ne real madrid düşmanlığı yav.

Adsız dedi ki...

futbol sanayisi düşmanları diye adlnadırdığın güruha her dokunduruşunda içimin yağları eriyor. teşekkürler

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Kaka'nın City'ye transferinin gerçekleşmemesini olumlu karşılamış,ama Kaka'yı da bayraklaştırmamıştım kendi adıma,böyle bir şey olabileceğini biliyordum zira.Kaka aynı parayı Real verseydi koşarak giderdi,kariyerinin zirvesinde City'e gitmek istemedi,olay o.Sadakat falan hikaye yani.

Ayrıca içine tükürdüğüm lanet endüstriyel futboluna sadece "Git maçan yiyorsa Puyol'u Barça'dan kopar lan!" diyorum.

legolas dedi ki...

Bu real bu yüzden adam olmaz işte. Hala Kaka peşinde koşuyolar. Sorunları orda ya oraya adam alsınlar. Üstüne bi de Zlatan aldılar mı tamam 2 yerine 4 gol atarlar ama o zaman Barça 6 yerine kaç atar o orta sahayla defansa onu da Bernabeu'daki başka bi alkış seansında öğreniriz. Tek amaçları bi defa daha tavşan olmamak heralde.

Adsız dedi ki...

yazıda ben real madrid düşmanlığı görmedim. liverpool ve barcelona nın denyo taraftarlarına laf atılmış. yanlış anlamadıysam tabii.. hani kendi takımlarının öpücükle adam aldığını zanneden doğma büyüme oralıymış gibi salak bi fanatizm yaşayanlar.. yıl olmuş 2009 bunlar kalmış nerelerde.. neyse..
kaka nın real e yüksek paraya gitmesi normal bir transferdir. büyük bir takımdan büyük bir takıma büyük paraya geçen bir yıldız.. anormal bir durum yok. city ile real i bir tutanlar yok herhalde.. kaka ya yapılan teklif resmen şımarıklık görgüsüzlük ayılıktı.. abartı olduğu ortada.. insanlar o yüzden tepki verdiler bu teklife.. arapların teklifi futbola yakışır değildi çoğu insana göre. saçmalamışlardı artık..
ancak kaka nın (real in 100 vereceğini hiç sanmam) kalkıp 60 civarı bi rakama real e transfer olması normaldir futbol dünyasında tepki toplayacak bir durum değildir, olmamalıdır.. kim nasıl transfer yapacak ki pardon?

6 golle değil 13 golle bile kazansa kendilerine has ezikliklerini asla üstünden atamayacak katalanımsılara da çok konuşmamalarını tavsiye eder, değil puyol başka şeylerini de koparırlar şaşıp kalmayın sonra diye nasihat ederim..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Sen adını bahşetsene hele bir?Sağda solda salladın,cumartesi gecesi "dibin çizildi" şimdide çifkefliğe vuruyorsun he mi?Bizim yaşadığımıza salak fanatizm diye andavala bakın hele,nasılda gocunmuş,sanırsın doğma büyüme Madrid'li,6 gol bu derece acıtmış,sızı yapmış...Klavye delikanlısı,Barça Real'e ne yaptıysa,sana bizzat aynısını yapardım,ama sende o yürek yok ki isimsiz yorumlara aynen devam ediyorsun.Kaç paralık olduğun buradan belli zaten.

Bu mesajı rica ediyorum sansürlemeyelim.Şahsıma hakaret boyutunda saldıran bu "adsız"'a cevap vermenin hakkım olduğunu düşünüyorum.

ynwa dedi ki...

şu liverpool işçi muhabbeti de baydı artık yahu, ben birinin de çıkıp liverpool işci takımı, gerrard ile torres haftada bir limana gider işçilerle beraber iş tutar yarım ekmek ile kuru soğan yer ondan liverpool'u tutuyorum diyenini görmedim, bir efsanedir aldı yürüyor. bir ara bitecek inşallah.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

"geçen sezon maç öncesi ip gibi dizilip efendilerini alkışlamışlardı , bu sene maç öncesi değil maç sonu alkışlasınlar lütfen.ama fark 1 deyip maç öncesi de alkışlayabilirler efendilerini.bizim için farketmez.bu sefer 4 atmayız korkmasınlar.

şampiyonlar ligi de elden gitti , 2 haftaya beyaz mendiller çıkar haha şampiyonluk yarınlara kaldı gördün mü barca ?"

İmza:adsız

bu sensen,ki eminim sensin,omurgasızlığın kitabını yazmışsın.maçtan önce tırı vırı,maçtan sonra çok çakma katalan yok real'le dalga geçmek sanamı kaldı...birde bana sarmış.

bir kez daha söylüyorum,ismini ver.bir tahminim var ama,du bakalım...

DenizEr dedi ki...

Bi kac romantik (genelde BJK taraftari oluyor bu arkadaslar) disinda zaten herkes Kaka'nin City'i parasal sebeplerden degil de, ikinci seviye bir takim oldugu icin secmediginde hemfikirdi. Hatta daha soylentiler cikmadan verilen ornek "Real teklif yapsin o zaman goruruz" seklindeydi. O yuzden bu olayda surpriz yok. Ibo'da gelirse cok guzel olur.

Bu arada Real butceyi kurmus istedigi yildizi alir, istedigi gibi de oynar. Turkiye'deki servet dusmanlari cok abartiyor bu isleri... Gecen sene sampiyondular, bu sene de cok zevkli maclar cikardilar. Oturun izleyin iste. Ilerde takiminiz olursa kendi yontemlerinizi uygularsiniz, ya da CMde vakit harcamaya devam edin bu islere...

Parma Maniac dedi ki...

vakilinchuk buraya değil sandım yorumun ama neyse, yayınlamakta sakınca görmüyorum yine de ama Real-Barca için bu kadar ciddileşmeye gerek yok.. Sana karşı yazılan bir şey olduğunu sanmıyorum üstteki isimsiz postta.. Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş döngüsünde asabiyeti anlarım ama ülke dışı için bu kadar abartmaya gerek yok bence.. Uzatmazsak sevinirim..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@Parma Maniac

"Ayrıca içine tükürdüğüm lanet endüstriyel futboluna sadece "Git maçan yiyorsa Puyol'u Barça'dan kopar lan!" diyorum."bunu ben yazmışım.

"6 golle değil 13 golle bile kazansa kendilerine has ezikliklerini asla üstünden atamayacak katalanımsılara da çok konuşmamalarını tavsiye eder, değil puyol başka şeylerini de koparırlar şaşıp kalmayın sonra diye nasihat ederim.." bunuda adı güzel.

bende uzatma taraftarı değilim inan.bu kadar sert şeyler yazdığım içinde memnun değilim açıkçası,ama burada real-barca olayı değil mesele.bu adıgüzel katalanımsıların çok konuşmamalarını,aksi takdirde değil puyol başka yerlerinin kopabileceğini yazınca bende kayış koptu.ki kendisi bu hem bu blogda hemde benim kendi blogumda bana daha öncede sarmıştı,ama bu kadar ileri gitmemişti.yukarıda bir kez daha okuyunca takdir edersinki bu laf direk banadır.hakkaten,adam mevzuyu şahsa saldırmaya getirecek kadar ciddiye almış,real-barca vs derken.neyse yinede adıgüzel hariç irite ettiğim başka insanlar varsa özür dilemek boynumun borcudur.

Redman dedi ki...

Hocam selamlar. Begenerek okuyorum blog'unu, bu yaziyla ilgili birkac yorumum olacak:

"...Birincisi Milan City'nin 100-130 milyon euro arasında değişen teklifini reddettikten sonra Kaka'yı asla satmayı düşünmez ve şu anda da öyle bir niyetleri yok..." yazmissin. Bildigim kadariyla Milan, Manchester City'nin Kaka icin yaptigi teklifi kabul etmis ancak Kaka gitmek istememisti. Bu sefer Kaka gitmek isterse 100M Euro'dan da asagi bir rakama anlasmak zorunda kalacaklarini dusunuyorum.

Bir de Kaka'nin Manchester City'e gitmesiyle Real Madrid'e gitmesi arasinda cogu acidan daglar kadar fark var bence. Kaka'nin neden Manchester City'e gitmedigini kendimce su yazida anlatmistim:
http://amerikadeplasmani.blogspot.com/2009/04/maldini-maldini-kaka-milan-besiktas_24.html
Olayi salt 'renk aski' ile aciklamak takdir edersin ki asiri saflik olur.

Ben hala Milan'da istedigi herseye sahip olabilecegini dusunuyorum Brezilyali'nin. Ancak kulup kendisi icin yapilan teklifleri kabul etmeye devam ederse de bir yerden sonra o da gitmeye razi olacaktir. O zaman geldiginde de umarim tercihi maymun istahli Arap Seyhleri'nin takimi Manchester City degil de Avrupa'nin en onemli kuluplerinden bir baskasi olan Real Madrid olur tabii ki.

zachpaulsen dedi ki...

real bu kafayla bir adım ilerleyemez. ihtiyacı olan kaka, ibrahimoviç tipinde adamlar mı ki?

barça karşısında gago, marcelo, lassana ile olamayacağını herkes gördü. esas problem orta sahada. eğer bulabiliyorsa xavi iniesta tipinde adam getirsinler.

Adsız dedi ki...

vakilinchuk sen iyi misin arkadaşım? yoksa katalanımsılık adamı paranoyak mı yapıyor? neresine cevap vereceğimi şaşırdım her yer saçmalık çünkü. ne demek adını versene. ahmet geceyatmaz! hey allahım.. ne bu "çıkışa gelsene" adamcılığı.. sağda solda nerde sallamışım.. ben kimim.. ne diyorsun be :) sanki bu blogun 10 tane okuyucusu var da şudur budur diye tahmin yürütüyorsun..

söz konusu mesajı ben yazmadım. "bu sefer 4 atmayız" denilen mesajı.. takipçilerden biriyim bende işte.. incik, boncuk diye nick alınca mı adamlık belli oluyor.. fazla kızmayacaksın arkadaşım önüne gelen her blogda atıp tutarsan böyle alırsın cevabı.. herkesin aşina olduğu bir nickim olsa çekinip yazmayacağım sanki.. senin blogundan haberim bile yok.. kafanda kurmuşsun kendi kendine bi şeyler şaşırdım. neyse bu gereksiz kısmı geçiyorum.

insan avrupa da her takıma sempati duyabileceği gibi liverpool ya da barcelona destekçisi olabilir. gayet doğal.. çok büyük, karizmatik kulüpler.. etkilenirsin desteklersin.. ama şu bir gerçek ki ülkemizdeki pool ve barça taraftarları iticiliğin sınırlarını zorluyorlar.. onlar ne yaparsa her şey mükemmel diğerleri pislik.. diğerleri para babası onlar emekçi.. işçiler köylüler demokratikler faşistler edebiyatı dillerinden düşmüyor.. aceto bunlara yıllar önce ne güzel yazdı.. "peki sen kimsin?" efsane yazı işte ben ne desem boş.

futbolla alakasız ama kısaca belirtmek isterim siyasi olarak sola sempati duyan bir insanım. ama real madrid taraftarıyım. bana kalkıp faşist diyenin alnını karışlarım ki tanıyan biri de demez.. bu şekilde çok insan olduğuna da eminim.. tamam siyaset futbola bulaşmıştır, kulüplerin tarihleri de ortada ama kimse tertemiz değil bi kere hele bu çağda.. ayrıca bize ne.. ben futbol yönüyle ilgilenirim.. hepsinden evvel bir yabancı takımı delicesine tutmayı aptalca buluyorum. real madrid cl alsa da 6 yese de maç bittikten sonra umrumda olmuyor. bir türk olarak ne kadar tutabilirim ki? çok saçma buluyorum.

işin diğer yönü barça dan nefret eden biri de değilim. kupaları toplasın rahatsız olmuyorum. güzel futbolu da takdir ederim. x i sevip y den nefret etmeyi çok boş buluyorum.. bizim davamız olmamalı, olamaz ya da ne kadar olabilir.. komik..

ancak pool ve barça taraftarları gerçekten kendilerinden zorla nefret ettiriyorlar.. her yerde aynı fanatizm aynı edebiyat aynı 2-3 ezberlenmiş cümle.. harbi bokunu çıkarıyorlar yani.. her şeyin fazlası zarar.. son dönemde bundan tek şikayet eden de ben değilim gördüğüm kadarıyla. sevin kardeşim sevin destekleyin de kusturmayın insanı.. ne bu be.

başka yerin kopmasına gelince.. bi şey değil cnm.. messi krkic falan yarın öbür gün transfer olursa üzülmeyin diyorum futbol bu belli olmaz.. onu söylemek istedim.. niye alındın ki.. barça öpücükle adam alıyor değil mi? pis endüstriyeller.. sende kolaysa casillas ı koparsana lan mı desin madrid tarafı da.. gerçekten çok saçma, hamasi laflar.. kaka barça ya gelirse ne olacak devrimci mi? henry arsenal i bıraktı satıcı hain mi oldu.. real e gitse olurdu da barça ya gelirse olmadı di mi.. muhteşem avrupa futbolunun bile tadını kaçırmayı başardı malum kitle..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şimdi tamam,öncelikle son kez birşeyler yazayım daha fazla uzamasın,insanlar haklı olarak bu gereksiz tartışmalardan rahatsız oluyor.

Öncelikle şu güne kadar çeşit çeşit adam bana laf ettti."Çakma Katalan" diyeni oldu,ağır dille eleştireni oldu,farklı sıfatlarla gelenler oldu,ancak senin yazdığın usül "Başka yerleri kopar." diyenle ilk kez karşılaşıyorum.Sana yazdığım mesajlardan dolayı açıkçası pişmanım,"Klavye delikanlısı" yazmışım ama aynısını ben yapmışım.Ama sana sinirlenmemin nedeni kesinlikle takım mevzu değil kullandığın ifadedir,yoksa Barça marça bir yere kadar.O yazdığınla ne derece ciddi olduğunu anlamak benim işim değil,kelimelerini bundan sonra daha iyi tartarsan sevinirim.

Kullanılan sıfatlar,ifadeler aynı.Argümanlardaki çelişkiler aynı.Ama eyvallah,ben değilim diyorsan değilsindir.O konuyuda geçiyorum.Sağda solda laf edersen cevabı alırsın demişsin.Malum,laf ettiğimiz insanların oynanmamış maçtan aylarca kazanılmış gibi bahsetmesi,üstüne üstük bazı enteresan insanların "efendileri önünde eğilecekler,barça takım değil" gibi enteresan ifadeler kullanması bana bu skordan sonra birşeyler söyleme hakkı veriyor.Bir burada,birde aceto'da yorum yazıyorum,nice real madrid taraftarı laflarımı üzerine alınmadı çünkü real madridlilere değil,maçtan önce boş boş sallayan insanlara laf ettim ve haklı olduğumu düşünüyorum.cevap verme gereği duyanda bir tek sen çıktın,enteresandır.ayrıca 5 dakika uğraşarak bir blogger hesabı almanı öneririm,sen dürüst olsan bile "adsız" takıldığın sürece şüphe çekmeye mahkumsun zira.

fikirlerine gelince,öncelikle barça ve 'pool taraftarlarına genelleme yapman hoş değil,illa birilerine kıl olacaksan "futbola siyaset sokanlar"a kıl oluyorum falan dersen daha anlaşılır olur.malum,biri 4 diğeri 6 attı bu sene reale,sen 'pool ve barça taraftarına kılım deyince ne kastettiğin yanlış anlaşılabilir.ayrıca endüstriyel futbola karşı olan insanlara yönelik "sanki kendi takımı öpücükle topçu alıyor." eleştirinde klişeleşmiş "solcu ama marlboro içiyor." eleştirileri kadar sığ.barcelona endüstriyel futbolun en büyük çarklarındandır.futbol takımı mantıkla tutulmaz.mantığı duygunun önüne koyarsak takım tutmamamız gerekir,zira ya dev çarklar,yada çark olmak isteyen ve hayal eden klüplerle dolu dünya."ben endüstriyel futbola karşıyım,kendi yağımla kavrulurum,gerekirse başarısız,gerekirse yok olurum." diyen bir spor klübü varmıdır dünya üzerinde?"Cennete gitmek için yapılan iyiliğe tüküreyim" mantığıyla yaşayan bir insanım,benim için temiz klüp yoktur bu bağlamda.

Aceto'nun malum yazısını okudum,teorik bir yönü yok,sadece basmakalıp ezberden konuşuyorsunuz,savunduklarınıza düşünerek ulaşmıyorsunuz gibisinden bir dikkate değer olabilecek bir eleştiri içeriyor.Senin gibi oda etrafındaki benzer adamlardan sıkılmış,güzelce bir sallayıp deşarj olmuş.Tüm genellemeler gibi bu yazıdakide yanlış tabi.

neyse,ben yazdığım tehditvari abartı şeyler için sen dahil herkesten özür dilerim.ama sende eleştiri yaparken kullandığın ifadeleri daha dikkatli seçersen yanlış anlaşılmassın,birde dediğim gibi bir blogger hesabı al,5 dakikanı alır.parma,sende kusuruma bakma,bu gereksizliğe tanık olduğun için.buda bu konuda son mesajım olsun,adsız,yazacak birşeyin olursa benim bloga gelip herhangi bir posta yorum olarak yazabilirsin...

İsmail Şayan dedi ki...

@ parma maniac

Gerçekten beğendim, öncelikle belirteyim.

Para bu oyunun içinde hep vardı ve hep önemliydi, kim ne derse desin gerçek bu. Bugün "büyük" ya da "önemli" dediğimiz her kulübün geçmişinde para mutlaka önemli rol oynadı. "Endüstriyel futbol" lafına olan itirazımı zaten açık açık yazmıştım Aceto için "Perez'in Bilmecesi" postunda. İş, "futbol endüstrisi"nin futbolun dışında olanlar tarafından farkına varılmasından başlıyor ki o da bence United'ın borsaya açılması ile başlar, milattır gözümde.

Tek bir itirazım var: Araplar o paraları teklif etmediklerini Kaka'nın kararından önce de açıklamışlardı. Maalesef bilgisayarımla ilgili çok uzun süren bir sorun yaşadığım için linki şu anda veremiyorum(uzun bir aradan sonra sahalara ısınmaya çalışıyorum dersem yanlış olmaz sanırım). The Observer'da bir röportaj vardı henüz Kaka kararını açıklamamışken. "Bizim teklifimiz için bahsedilen rakamların yarısının biraz üzerinde dersem pek yanlış olmaz, zaten 100 milyon rakamının ilk kez Berlusconi'ye ait bir site tarafından ortaya atıldığını da araştırınca göreceksiniz" diyordu şeyhin bir danışmanı. Zaten daha sonra City CEO'su(Nike için Jordan markasını yönetmişti, ben adını anımsayamadım ama eminim siz bilirsiniz) "babasının ilk sorusu oğluma ne kadar para ödeyeceksiniz oldu, oysa biz bunu hiç konuşmadık, öncelikle sponsorları ile anlaşmalarını görmemiz gerekiyordu, ne kadar edeceğini bilmeden ne kadar ödeyeceğinize karar veremezsiniz" şeklinde bir açıklama yaptı(yanlış anlaşılmasın, oyuncuya ödenecek ücretten bahsediyorum).

Bence asıl tehlike şehrin mavi yakasında değil kırmızı yakasında Manchester için. Futbol adına asıl tehlike şeyhler değil Glazer gibi adamlar. Şeyh kendi parasını kullanıyor ve bunu City ve futbol için yapıyor. Oysa Glazer, United taraftarının ödediği parayı kulübü alırken kullandığı kredilerin ana para ve belki de daha da önemlisi faizlerini ödemek için kullanıyor. Kazanılan para Commerzbank ve New York merkezli üç hedge fona gidiyor. Futbolun "kaka adamlar"ının şeyhler olduğunu düşünmüyorum. Bence kötüler, futbolun ürettiği ekonomik değerleri futbola katmayıp finans kurumlarına peşkeş çekenlerdir.

Platini ayrı vaka, Sarkozy'nin uşağı gibi hareket ediyor getirmeye çalıştığı yeni ekonomik düzenlemelerle kanımca. Şeyhlerin yarattığı rüzgarı lehine çevirip arkasına alarak yürümeye çalışıyor ama nafile, futbol O'nun bildiğinden çok daha fazlasını bilir. Futbolcunun ödediği vergi İspanya'da %23 İngiltere'de %50 iken hangi standarttan bahseder ki aklı başında bir adam?

Bence Milan Kaka'yı satmayı iyi bir opsiyon olarak elinde tutuyor. Yılda 35 milyon Euro civarında zarar yazdıklarını okudum ama ne kadar doğru olduğundan emin olamıyorum. City hikayesi de pazarı yükseltme çabası gibi geldi bana.

Postu çok beğendiğimi tekrar belirteyim son olarak.

Parma Maniac dedi ki...

Hebenneka ben de bilgilendirici yorum için teşekkür ediyorum.. Katılıyorum yazdıklarınıza, bu işin United'la başlayıp buralara gelmesine özellikle.. Ki Glazer bağlamında United'ın yaşadıkları da ironiktir bence ama yıllarca bu işin doğrusunu yaptılar..

Harcanan paralara edilen lafları anlayamıyorum.. Verimli kullanan 100 milyonu euroyu, sokağa atılan 20 milyon euroya tercih ederim ben.. Bana Araplar'ın açıklamaları gelen tepkileri engellemek için gelmişti ama doğruluk payı da olabilir.. Fakat 100 milyona Kaka'yı alsalardı kızmazdım.. City'nin franchise player eksiği var.. Kaliteli kadroyu çok daha başka bir hale getirebilecek böyle bir oyuncunun eksikliğini duyuyorlar.. Hangi takımdan, bu tip hangi oyuncuyu kaç euro'ya alabilirsiniz.. Verilen para bunlarla birlikte düşünülmeli bence..

City'yle ilgili bahsettiğiniz isim sanıyorum Garry Cook'tur ki doğrudur.. Milan'ın Kaka konusundaki tasarrufunda da paralel düşünüyoruz.. City hadisesinde o görüntüyü verdiler ki ellerinin güçsüzlüğü olarak da okunabilir bu.. Serie A'da hiçbir kulübün ekonomik açıdan iyi durumda olduğunu sanmıyorum zaten.. Kısılan oyuncu maaşları, azalan transferler, dışarı kaçan oyuncularla pazarın daraldığı yüzeysel bir şekilde bakıldığında bile çok net görülebiliyor..

Adsız dedi ki...

vakilinchuk lutfen bulent abinin peki sen kimsin yazisini gunde duzenli olarak 3 defa oku, yetmiyorsa printini al yazicidan cikar, bu ne siddet celal arkadasim kim katalan ailenden senin gulum? hani anlamiyorum nasil bir kafayla yaziyosun, ya da isin gucunmu yok herkesin bloguna sirayla ne maci olduguna bakmadan barca yazilari yaziyosun.

son olarak tardini lutfen kusura bakma bende adsiz olarak yaziyorum ama yukaridada bir arkadasin belirttigi gibi nick almakla adam olunmuyorki? tek fark nickin olmayinca iste biri cikiyor vakilunchuk olur baskasi olur geliyor yazdigi seyde sen kimsin neredesin evin nerde diye havalara giriyor, al arkadasim o yorumu yazan adsiz ben deildim (ya da bozuldugu hangi yorumsa artik) ama vereyim bende adresimi kastamonuda oturuyorum cumhuriyet caddesinde, internet kafeden yaziyorum haftasonlari hafta icide zaten kafenin ortagi oldugum icin ordan yaziyorum daha yetmiyorsa telefonunu ismini felan vereyim kafenin vakilunchuk gel burda adsiz yaziyoruz diye dov bizi, barcaya karsi bisi yazinca felan silahla gel istersen.

tekrardan kusura bakma tardini, tum adsizlar adina yazdim galiba :P tesekkurler

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.