15 May 2009

Hernan Jorge Crespo


Sabah Fiorentina'ya imzaladığı söylendi, üzerinden 2 saat geçmeden menajeri yalanladı.. Sene sonu kontratı bitiyor Inter'le.. Basını bir süre daha meşgul edecek Crespo Galatasaray'da palavralarını geçiyorum, oynayacağı adres bellidir aslında.. Efsane birkaç ay sonra geri dönüyor.. Tommaso Ghirardi'den biraz fedakarlık, biraz Crespo'dan fiyat kırış sonrasında gideceği kulüp tektir.. Fiorentina işi olmazsa umutları korumaya devam edeceğim.. Bunun gibi bir başkası da piyasada durmaya devam ediyor, akşam da onu ele alırız.. Eski ruhu canlandırmanın zamanı geldi, Ghirardi duysun sesimi..

7 YORUM:

scugnizzi dedi ki...

gerçekten çok iyi olur. parma forması ona çok yakışıyor. lucarelli ile birlikte oynarlar :)

dreamilan dedi ki...

Gerçekten de Crespo'nun İtalya'da Parma ile başladığı serüvenini yine Parma ile bitirmesi çok hoş olurdu ama pek zannetmiyorum çünkü hala daha iyi takımlarda daha iyi paraya oynayabilecek piyasasının olduğunu düşünüyorum.

guiza semih dedi ki...

trabzon istiyormuş diyodu basın.

jose dedi ki...

yakisir ona parma formasi..

senin adina o formayi giymesini isterim ayrica parma:)

ERKUT dedi ki...

İlk inter döneminde özellikle şampiyonlar ligi maçlarında ve Milan forması ile Crespo züerine düşen yani gol atmayı çok iyi başardmasına karişın Chelsea ,şe başlayan karanlık serüven ve Mourinho ile yolların gayrı ihtiyari ikinci kesişmesi Crespo'nun erken gözden düşmesine yegane sebep.İtalya ligi ile özdeşleşen Crespo'nun Serie A dışına çıkacağını sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

parma mı ::) adam hala atıyor ne parma sı eskidendi o::)
diğer bahsettiğin de sanırım canna

Adsız dedi ki...

crespoyu ben de çok seviyom

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.