22 May 2009

Henry & Iniesta


Finale zaten iki beklerinden yoksun bir şekilde çıkacaklar.. Thierry Henry ve Andres Iniesta'dan gelen haberler Barcalıları fazlasıyla endişelendirmişti.. İki oyuncunun da 27 Mayıs'ta oynayacağı kesinleşti.. Seydou Keita'nın ise bek pozisyonunda oynaması düşünülüyor şu anda..

8 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Keita Chelsea maçında sol beke geçtiğinde pek sırıtmamıştı,ama bu ölçü olmaz tabii.Haftasonu lig maçında finalde 2 bekte kimin oynatılması düşünülüyorsa onunla çıkılır umarım.Final kadrosu için sol bek Keita,sağ bek Puyol,stoper Toure,orta sahada Busquets yazılıp çiziliyor.Busquets-Toure değişikliği orta sahayı ciddi şekilde zayıflatır,şansımızı bir kat azaltır diyorum.Bakalım...

L dedi ki...

toure stoper, orta saha xavi-iniesta-gudjohnsen denenemez mi acaba. madem busquets'e güvenilemiyor. çünkü toure stoper oynayacak yani, caseres ihtimali sıfır.

Parma Maniac dedi ki...

Müthiş bir hatadır bence Yaya'nın yine stopere geçmesi.. Orta sahadaki görevi çok önemli onun.. BusQuets'in oynaması ondan büyük hatadır.. Umarım başka şekilde halledilir bu sorun..

Adsız dedi ki...

e manunun alacagi kesinlesti gibi

zachpaulsen dedi ki...

solda silvinho sağda keita ortada puyol ve pique oynar.

ortada yaya-xavi-iniesta

ilerde messi-henry-eto

yaya'nın yeri ile oynamaya gerek yok. aynı şekilde sağ bekte standart bir orta saha oynar.

guiza semih dedi ki...

bu maçın favorisi manchester dır. barceloannın kazanması sürpriz olur.

mondo trasho dedi ki...

Keita yeni bir Cihan Haspolatlı mı olacak acaba? Ama orası Barça. En fazla 1 maçlığına olur bu. Gani gani dani dani alves'leri var be hacım...
Galatasaray'ın kanayan yarası olan şu sağ bek sorunsalına parmak bassan çok klişe bir konunun tozlarını mı almış olursun parma'ndalı?

Gaizka Mendieta dedi ki...

"Müthiş bir hatadır bence Yaya'nın yine stopere geçmesi.. Orta sahadaki görevi çok önemli onun.. BusQuets'in oynaması ondan büyük hatadır.. Umarım başka şekilde halledilir bu sorun.."

kesinlikle.Sonuna kadar katılıyorum..Busquets de yetenekli ama büyük maçlara alışamadı daha..Finalde Pique'ye çoook büyük iş düşücek.Eski takımına karşı oynaması bence bir avantajdır.."Çince konuşan hocası" kurt Alex Ferguson'u mort etme vakti de gelmiştir..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.