29 May 2009

Gitti


Bu sefer 6 değil, 20 bavulla gitti.. Bundan sonra Türkiye'ye geri dönüşü sadece kişisel işlerini halletmek için olur gibi duruyor.. Galatasaray'ın yeni bir hocayla yeni bir yapılanmaya gideceği açık ve Lincoln bu düzen içinde yer almayacak.. Olympiakos, Benfica, Hertha Berlin, Ankara deplasmanları ve hatta Bordeaux maçları bizim dimağlarımızda hoş anılar olacak kalacak, aynı Skibbe gibi.. Tek dileğim kendisi dışında gidişine neden olanların da Galatasaray kadrosundan birer birer ayıklanmasıdır.. Schalke için Halil Altıntop + para hadisesi doğruysa paraya göre güzel takas olur.. Halil bu sene Schalke'de aldığı görevlerle bir forvetten fazlası olabileceğini gösterdi.. Bir Türk olarak Türkiye'nin her takımında da oynar, Baros için de güzel bir partner opsiyonu olabilir.. Eğer Felix Magath Schalke'ye alırsa Lincoln'ü "Bakın Galatasaray'ın yaptığı doğru değil, Lincoln'ü Galatasaray'a gönderip onun yerine Rakitic'i alan Schalke'nin yaptığı doğru" diyenleri tekrar göreceğiz.. Rakitic'i ziyadesiyle gördük zaten.. Bundan sonrası kadro planlamacılığına girer, yeni hocayı görmeden de fazla bir şey söylenmez..

17 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Konuyla ilgili değilsede Galatasaray'la ilgili olarak,bu adama yıllık 3,5 milyon euro gibi bir para verdiler.Leo Franco'ya,başka isimlere benzer rakamlar verilecek muhtemelen.Ama Houllier'ye bu civarda bir parayı vermeye çekiniyorlar.Kendisi gelmeyi kabul etmiş ve haber bekliyormuş,ama yönetim paradan çekiniyormuş deniyor,doğruysa,ve bu para yüzünden bu iş olmazda Daum,Le Guen falan gelirse bence büyük saçmalık.Gerekirse oyuncu alınmasın,yada Arda satılsın,hocadan önemlisi varmı?

Unknown dedi ki...

Borges'de yazılana göre Magath Lincoln değil de 2-3 genç alıp yollarına devam edeceklerini söylemiş. Maddi konular yüzünden bu transfer çok zormuş.

Adsız dedi ki...

güle güle diyelim ne diyelim :)
artık bu haberlerden sıkıldığım için gitsin zaten!!

mes dedi ki...

Resmi olarak transferin açıklandığı an ne kadar sevindiğimi hatırlıyorum , o kadar sevinçli olmama rağmen almanların '' sorunlu '' sıfatı vermelerinden dolayı bir şüphe oluşmuştu beynimde , ne yazık ki o şüphe öldürdü beni ve sanırım herkesi. Yazık oldu , yine de ben arada sırada yaptığı o güzel hareketlerle hatırlayacağım 10u. Yalnız kendisi bu sevgiyi çok arayacak buna %100 eminim.

Adsız dedi ki...

Ne oldu çok sevdiği,taptığı Galatasaray seyircisiyle vedalaşmadan gitmiş.Hayatı palavraydı herifin,defolsun gitsin tanrının istediği yere.Uzak dursun Galatasaray 'dan.
Gelirken binlerce insan karşılar,giderken 3 tane gazeteci uğurlar bu kafayla beter ol.

Adsız dedi ki...

En iyi yaptığı şeyi yapmaya gitmiş her zamanki gibi, Tatil. 2 senedir yapıyordun aslında ya neyse bunada şükürler olsun kurtulduk nihayet.

Adsız dedi ki...

Tardini o değilde, getirilmesi düşünülen teknik direktör olasılıkları hakkında bi inceleme yazsanda uzunca okusak ağız tadıyla;
Melih Şabanoğlu'nun iddiasına göre Houllier Le Guen Schuster Terim arasında biri olacak imiş T.D.
Houllier ismi biraz heycanlandırıyo beni

Adsız dedi ki...

şu yukarda iki tane adsız var ya, onlar gibilerin yüzünden hiçbir şey olmaz bu takımdan işte. her yerdeler çünkü. takımın içinde, yönetimde, tribünde. baros 2 sarı kart görüp 3 hafta gol atamayınca ona söylenenleri de biliyorum ben. kewell da kewell olduğu için kurtardı bugüne kadar seneye nolur bilmiyorum onu da. bu adsızların yönetimki versiyonları inamoto, carrusca, iorfa gibilerini transfer edip teknik direktör olarak eski futbolcuları getirirler, takımdaki versiyonları bu iorfa gibilerini sever, lincoln gibilerin altını oyar, tribündeki versiyonları da inamoto gibilerle dalga geçip lincoln gibilere sorunlu der. büyük galatasaraylılar canım allah başımızdan eksik etmesin onları.

mondo trasho dedi ki...

juninho gelse keşke. 2+1 sözleşme imzalansa... unuturum lincon'ü, hatırlarım hagi'yi...

Adsız dedi ki...

Bu yukardaki 04:58 deki Adsız zihniyeti de bir tane şımarık,2 senedir 5 maç oynamayan yabancının sözüne inanıp koca Galatasaray'ı en kısa yoldan Fenerbahçelileştirmeye ulaştıran düşüncedir.Mümkünse bu kafada uzak dursun Galatasaray 'dan.Yabancıların elinde oyuncak olan bir büyük camia yeter 2. ye gerek yok.

erdersson dedi ki...

son adsız ın yorumuna katılıyorum.medyaya bakan bu yönetimle galatasaray hiçbir yere varamaz.medyaya kulaklarını kapatsalardı belkide şu anda zirvedeydik.çok muhtemel.

Gökh dedi ki...

aynen..
bu arada halil altintop konusuna katiliyorum. baros'un partneri olacak isim bence. hem kolektif oyuna yatkın hem de iyi bir skorer. ayrıca hem türk hem galatasaray taraftarı. inşallah gelir.

Magic 23 dedi ki...

Lincoln bence GS ye gelmiş en karakterli adamlardan birisi, fanatik fotomaç okuyarak, tv de hakan ünsal, mehmet demirkol, rıdvan dilmen izleyerek yavsakca bi sırıtmayla acaba lincoln bu hafta napcak oynucak mı dersen, oynayamaz tabi, o adamlara hakettiğini vermen için ya Hagi gibi sahada vericen cevabını, ya da EB gibi kol göstericen, ama Lincoln bu tür bir adam değil bunu anlamak çok mu zor? Daha geçen de Hakan Şükür itiraf etti, UEFA finalinde serbest vuruşu kullandığım için Hagi sinirlendi sonra ki pozisyonda da Adams la kavga etti dedi, işte Lincoln Hagi gibi değil, sinirlenince yada üstüne gidilince sineye çekiyor, dışarıya patlamıyor, benim gözümde bu adama sahip çıkamadı bu yönetim, Emre Belözoğlu kadar para almamasına rağmen onun kadar destek görmedi.

Bu Lincoln alıyo paraları hic oynamıyo diye baslayan cumleleri duyunca delleniyorum, adam silah mı dayadı arkadaş? sen o parayı verdin adam da geldi istatik diyosan bak kaç asistle golle oynamış, Baros hayatında 20 gol atmamış adam burda 20 gol attıysa nasıl atmış, ya da para vermeyin alın sabri, barış gibi üst üste iki pas yapamayan adamlar ve türevlerini verin 500 bin, tüm sene bu kadar para alıyo laflarını da duymayalım.

benim de tek istediğim kendisini izleyebileceğimiz bir takıma gitsin ondan sonra ya bu alex futbolcuysa lincoln uzaylı desinler tekrar, biz burda oynarız sabri, barış var.
Zaten modern futbolda 10 numara yok, oyunun cift yönünü oynayan gerrard, lampard, artık xavi, iniesta bla bla blaa...

sunshine dedi ki...

Sonunda kurtulduk.bide sabriden kurtulsak daha da bişey istemem.
Ya hala bu adamı hagiyle kıyaslıyorsunuzya şaşıyorum size hagideki ahlakın yüzde biri yok bu adamda.Antremanları bırakın adam kampların hepsine en az 1 hafta takıyordu.Hagi antremanlara bile 1 dakika bile geç kalmazdı.Geçen sene o beğenmediğiniz barışlar şampiyon yaptı bilmem farkında mısınız.

canbil dedi ki...

adam ligin ve uefa kupasının asist kralı değil mi bu sezonda?

nasıl yan gelip yatmaktır bu?

erdersson dedi ki...

magic23 aynı fikirdeyim.bu medyaya kulak veren bu yönetim oldukça arda da kewell da yada başka yıldızlarda bavullarını toplayıp giderler.eğer futbol taraftar için oynanıyorsa lincoln gibi kaliteli oyunculardan en az 2 tane bulunduracaksın.medya inanılmaz yüklendi.maalesef yönetim kolej havası yaratamadı takımda.medyaya bu kadar açılırsan sonuç bu olur.hele ikinci devre hazırlıklarındaki medya roportajlarını hatırlayın.futbolcular medyayla kalkıp medyayla yatıyorlardı.her futbolcu ve skibbe bütün kanalları dolaşıyorlardı.buna rağmen medya hep aleyhinde oldu galatasarayın.demekki medyaya kapıları kapatmak lazımmış.

Eren dedi ki...

Rijkaard'ın gelişinden dolayı kalmak için bin takla atacağını sanıyorum. Skibbe'nin oynattığı pozitif futbol içindeki en önemli halkaydı. Hakan Şükür'ün moral bozulmaları gibi küsmeleri olmasa Hagi'den sonra TR'ye gelmiş en iyi 10 numara.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.