30 May 2009

Gandalf the White


Karizmasına kurban olduğum..

7 YORUM:

mondo trasho dedi ki...

manchester city'ye gidiyormuş.
mark hughes faktörü var mı sence?

Parma Maniac dedi ki...

Tek faktör bence mondo.. Tugay'ın teklifi kabul etmesinde de tek faktör, onun dışında bu teklifin olma sebebi de tamamen Mark Hughes bence.. Bu teklif Arapların Mark Hughes seneye de takımın başında olacak açıklamalarını haybeye yapmadığı anlamına da geliyor ayrıca..

aslan dedi ki...

ya antenlik yapmak istemiyorum ama. bu adam gs de oynarken resmen el freniydi .. topu alır ekseni etrafında 2-3 tur atmadan oynamazdı.

scugnizzi dedi ki...

abi seninle sabah bilmem kaça kadar oturup nba maçlarını izliyoruz, neden bloga yazmıyorsun bunları? nba'den anlasam ben kendi bloguma yazıcam ama o noktaya gelmem için en az 2-3 yıl daha yakından takip etmem lazım nba'i :))

egemen dedi ki...

tugay herhalde türk futbolunu avrupada en iyi temsil eden oyuncudur gelmiş geçmiş. tebrikler! sanıyorum ingilterede kalarak teknik direktör olacak. ingilizcesi ne düzeyde bilen var mı? iyidir tabi de ne kadar iyi?

csr dedi ki...

cok iyi.

Parma Maniac dedi ki...

scugnizzi burası futbol blogu.. Elimden geldiğince yer vermeye çalışıyorum zaten NBA'e ama her gün NBA maçı ve haberleri yazarsam amacından uzaklaşır blog.. Dengede tutmak gerek..

egemen adam 10 yıldır Ada'da yaşıyor, nasıl olmasını bekliyorsun.. Elbette ki mükemmel İngilizcesi.. Yabancılar geliyor öğrenmiyorlar burada Tugay'da da aynısı olur mu deme, yurtdışında kurallar öyle işlemiyor zira..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.