22 May 2009

FC Barcelona 2009/2010 Formaları




3. resimdeki turuncuyla, 2. resimdeki pembemsi forma aynı forma.. Bu nedenle koydum 3'ü.. Formalar taraftarları ikiye bölmüş.. Beğenenler de var, beğenmeyenler de.. 3. fotoyu görmeyenler formanın pembe olduğunu sanıp takımı gay'lere çevireceklerini söyleyip köpürmüşler.. Turuncu olduğunun farkında olanlar fazlasıyla beğenmiş.. Klasik forma için fazla bir şey söyleyen yok ki görür görmez benim aklıma gelen isim Hristo Stoichkov oldu.. Taraftarların üzerinde anlaştığı tek forma siyah.. Çok beğenilmiş.. Bana fazla bir özelliği yok gibi geldi.. Hatta ilk gördüğümde kaleci forması sandım siyahı.. (Edit: Zaten öyleymiş sanıyorum) Bütün söylenenler boş tabii her forma muhabbetinde olduğu gibi.. Formanın renklerinin güzelliği ve kesimi stadın spotlarının altında ve oyuncularının üstünde belli olur.. O zamana kadar yorum yapmak zor.. Benim de fotoğraflardan yapacağım yorum toplamının biraz daha iyi olabileceği yönünde..

9 YORUM:

dark knight dedi ki...

çubukluyu beğenmedim. barça ya milan juve inter tarzı çubukluyu yakıştırmıyorum.. daha kalın çubuklarla parçalıya yakın tarzını seviyorum.

Adsız dedi ki...

bu sene giydikleri çok güzel yahu. devam etsinler onlara.

L dedi ki...

mesela dark knight'ın dediği bağlamda 06-07 forması çok idealdi. ama 07-08 gibiler de çubuklu olmuyor ki, 99-00 ve 00-01 de öyle mesela. o kadar kalın olunca çubuk filan, anlamı kalmıyor olayın.

tunchay dedi ki...

barca yeni cubuklu taksim nike'ta da satilmaya baslanmis.124 TL istiyorlar yalnız ona göre :)

FASLI dedi ki...

Türk takımları yeni sezon formalarını yeni sezon başlamadan sergiliyorlar. Doğru biliyorum değil mi?

Thiam Jaba dedi ki...

Parçalı forma iyiydi ya, gerçi çubuklu da güzel olmuş. siyah forma ile maça çıkarlarsa efsane olur yalnız.

dripling dedi ki...

hocam siyahı kaleci forması sanmakta haklısın. store sitesine göre o kaleci forması .)

http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/default_kits.aspx?nav=football_kit&lid=1

Unknown dedi ki...

@melihc

siyah forma kaleci forması sanırım..

mustafa dedi ki...

abi sanırım filan değil yahu, basbayağı kaleci forması işte. uzun kollu çünkü. ama bu turuncumsu formayı hiç beğenmedim. bu seneki sarı/fosfor yeşili forma mükemmeldi be.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.