3 May 2009

, ,

Euroleague, El Classico ve Galatasaray


Az önce Euroleague Final Four için Almanya'da hazır bulunan Caner Eler'le görüşme imkanım oldu.. Salonda üçüncülük maçının ve finalin başlamasını bekliyormuş.. Barcelona'nın da oynadığı turnuvada son havadisleri aktardı.. Öncelikle söylediği buradaki tek Türk benim cümlesi fazlasıyla üzücü ve Türk spor medyasının içinde bulunduğu durumu özetler nitelikte.. Digiturk güya maçları canlı veriyor Spormax üzerinden ama öğrenmiş bulunuyoruz ki yayınlar Türkiye'den, monitör üzerinden yapılıyormuş.. Türk takımlarının oynadığı, NBA'den sonraki dünyanın en büyük organizasyonuna, tamamen kendi isteğiyle giden Caner Eler dışında bir vatandaşımızı göndermememiz üzerine basın organlarının en tepesindekiler düşünüp dursunlar biraz..

Barcelona'nın yarı finalde CSKA'ya kaybettiği maç sonrasında, dünkü 6-2'lik skorla birlikte kimsenin yenilgiye üzülmediğini, herkesin 6 gollü Real galibiyetinin sarhoşluğu içinde olduğunu da öğrenmiş olduk.. Katalanlar Berlin'i bayram yerine çevirmiş..

Basketbol üzerinden son müthiş haber Galatasaray'dan.. Dünya çapında destan yazan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2009 Şampiyonlar Ligi finalinde RSC-Rollis Zwickau takımını 82-73 yenerek üst üste ikinci defa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuşlar.. Ne dense az bu adamlar için..

1 YORUM:

Gala's dedi ki...

Ne dense az bu adamlar için..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.