10 May 2009

1 hafta rötar


100 bin kişi telef oldu bir hakem üçlüsü yüzünden.. Ofsaytla kesilen 2 gollük pozisyon, alakasız bir penaltı ve kırmızı kart.. Şampiyonluğun ilan edilmesine 2 dakika kala 100 bin kişinin hasretini uzattı.. BusQuets'in 84. dakikada oyuna girmesi de kaybı sağlayan bonuslardandı elbet.. İşin kötüsü şampiyonluk muhtemelen Mallorca deplasmanında kesişleşecek ve taraftarların 1 hafta rötardan çok üzüldüğü şey budur sanıyorum..

8 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

"Bir haftada çok sevindiniz,ayaklarınız yere bassın hele!" dedi takım resmen.Haftaya 1 puan bile şampiyon yapıyor,arada kral kupasıda kalkacak ama bu gece bu sonuç hoş olmadı...

cortez85 dedi ki...

viva llorente !!!!!! jajajjajaja

real madrid que se deje de cristiano ronaldo ,q por el mismo dinero se trae a ribery y david silva.

@pi dedi ki...

3 gün önce finali getiren de bir hakemdi unutmamak lazım.

Adsız dedi ki...

Aceto'nun dediğine göre Iniesta da sakatlanmış. Finale yetişmesi zormuş. Çok da bahtsız bi takım bunlar.

Adsız dedi ki...

ben eminimki, sadece turkiye dahili icin konusuyorum tardini hocam, bu denyo taraftar kitlesi yuzunden barcelonadan cok fazla nefret eden insan var. hadi cortez bos bir insan, bunun daha beteri gelip ayni konusmanin turkcesini yapanlar var, biri ispanyolca madridi savunuyor oburude turkce barca da barca her yere yaziyor :)

ps

ben eminim iki tarafta birbirlerinin commentleirni karsilikli ve de eszamanli :P olarak google translate de ispanyolca turkce ceviriyolar bakiyolar ne demek istemis felan diye, isin komik yanida o :)

bir de juan y fer vardi ona noldu yahu :) gelirdi tek bole 1 satir genel bir yorum yapardi sahane ingilizcesiyle altada blogunun reklami ( a blog about football in both english and spanish felan ) yazardi, artik sana yazmiyor noldu tersledinmi yoksa yayinlamiyomusun yorumlarini sayin juan y fer in :P

Parma Maniac dedi ki...

Yabancı takım taraftarlığında da apaçi kültüründen fazlasıyla yararlanıyoruz adsız.. Gerginleşmedikçe benim hoşuma gider bunlar.. Dışarıdan takım tutulmaz katıldığım bir görüş değil ortada olduğu gibi ama abartıp sidik yarışına dönüşünce işin rengi değişiyor tabii..

Saçmalamayan ve küfretmeyen herkesin yorumları yayınlanıyor burada istisnalar haricinde.. O tip bir sansür yok yani.. Yerli, yabancı herkese açık kapılar.. :)

sunshine dedi ki...

Guardiola ve hakem sağolsun.
guardiola bütün top tutabilen adamlarını aldı.yerlerinede bu takımda ne işleri olduğunu bi türlü çözemediğim busquets ve gudjonseni soktu bari hleb ve bajan'ı sok anlayalım yoksa messiyi ne alırsınki.
hakemler zaten kutlamaları erteleyelim diye ellerinde bayrak çocuk oyuncağı gibi her pozisyona ofsayt.hele bir pozisyonda messiyi altı kişi çekti düşmedi hala devam dedi.
Bu arada ersin düzendi galiba anlatan hiç beğenmedim.
barcelona chelsea maçında 105 maç sonra şampiyonlar liginde kırmızı kart görmüş rekor ellerinde ama o kartın da kırmızı olmadığı açıktı.yani hakemler bıraksa 300 maç falan kırmızı görmezler.

apaç dedi ki...

barcelona'ya bir tane sol bek lazım.

abidal zevzeğiyle olmuyor.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.