20 Şub 2009

,

Ya Sami Yen'de olsaydı?


"Bir de olayı öbür türlü düşünecek olursak Galatasaray aynı oyunu Sami Yen'de oynasa, iyi oynadı diyebilir miydik?"

Yer NTVSPOR stüdyoları, vakit dün akşam suları, program Maç Toplantısı.. Bir Hakan Ünsal özdeyişi.. Bir 5 yıl sonra acaba nasıl bir yerde olacak kendisi, hangi kimlikle arz-ı endam edecek? Hep beraber göreceğiz.. NTVSPOR kanalı bir futbolcu eskisinin kendini bitirişine ev sahipliği yapıyor bir süredir.. O güzel kanala yakışıyor mu böyle şahıslar? Onun kararını da izleyiciler versin..

33 YORUM:

Adsız dedi ki...

Sokakta yürürken hiç Galatasaraylılara denk gelmiyo mu bu "küçük" insan?

sembolist dedi ki...

Bu adam bence kuyruk acsından dolayı,2 yıldır Galatasarayın yenilmesini, '' ben demiştim'' demeyi çok istiyor.Geçen yıl şampiyon olduk,çok ağır eleştirdi.Kesinlikle art niyet var bu adamda.şayet Galatasaray yönetimi bu adama jübile yaparsa yazıklar olsun onlara.
Lincoln'e fotbolcu değil diyen,Baros'a 'hakan şükürün sol bacağı bile olamaz' diyen bu şahıs ve diğer eskileri.. Yönetim iyi ki sizleri yolamış,hakkettğiniz şeklde yollandğınızı şimdi anlıyoruz..
Bu 'küçük' adam anti-galatasaraylılığın örnekleini sergliyo tv'de.

Murat dedi ki...

hakan ünsal diğer takımlarla ilgili yorumlarında çok saçmalamıyor. galatasaray'la ilgili yorumlarında ise yerli futbolculara hiç laf yok, yabancılar ise 'yabancı'. takım ruhuna uymadıklarında söz ediyor. takım arkadaşının dedkodusunu yapanlar ise masum. yönetime dokunmamak için taklalar atıyor, skibbe gitmeli, teknik direktör kendi (bunu açık açık söyleyemiyor) ya da arkadaşlarından biri olmalı, olmazsa o da gitmeli diyecek.

ben esas sergen'e gülüyorum. arka arkaya iki cümlesi birbirini tutmuyor. tutan tek şey, bir futbol takımında kendisi gibi bir 10 numara olacak ki o takım kazansın başarılı olsun. başka hiç bir şey söylemiyor, söyleyemiyor. bir de teknik direktör olmak istiyormuş. olsa da gülsek.

ntvspor'a hiç yakışmıyor bu adamlar. güntekin ve mert aydın dışında yorumcularda sürekli bir hadi oradan'la izliyorum.

Murat dedi ki...

saçlar süpermiş bu arada.

Adsız dedi ki...

benfica beklediğimiz kadar iyi değilmiş..

hertha berlin umduğumuz gibi çıkmadı..bumu alman 3. sü..

gibi cümlelerin arkasından nasıl saçmalarımın son halkası..

devam küçük..

Adsız dedi ki...

HAHAHAHHAAHAHAHHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAHHAAAH

Bu ne resim ya. hahahahahahahah

Unknown dedi ki...

saçlar orjinal mi? fotoşop mu?

Parma Maniac dedi ki...

Oynama yok, zaten resimden de anlaşılacağı gibi TV görüntüsünden capture sanıyorum..

Spicoli dedi ki...

Saclar inanilmaz hakikaten.

arnawut dedi ki...

cümle daha da fena. bi b.k anlamayalım diye çok kasmış. başarmış. :/

apaç dedi ki...

her maç yorumunu adnan'lara, vefasızlığa bağlasa da kızamıyorum ben bu adama.

hemen aklıma hakan kadir balta geliyor, yıllarca o mevkide büyük işler becerdiğini düşünüyor ve geri alıyorum tüm reflekslerimi.

ayrıca genelde fazlasıyla pessimist, evet doğru. ama yabancılar hususunda çok da ketum olmadığını düşünüyorum ben küçük hakan'ın.

biraz lincoln dışında hiçbir yabancımız bir alex, bir lugano ya da bir bilica ehemmiyetinde değil, kabul edelim.

bazen sırf meira'ya meira dedi diye kızıyoruz adama. halbuse meira işte. emrah kiraz'ın maç başına 30 bin avro daha fazla alanı.

illa osman şenher gibi her futbolcuya o bi tane, aslan o aslan mı demesi gerekir onu da bilmiyorum ki!??

Unknown dedi ki...

Sırf saçları yüzünden şu adama kızamıyorum :((((8888888888888

Doga dedi ki...

Evet resim gerçek ama photoshop değil direk paint gibi duruyor :).

Bu kadar sene üst düzey futbol oynamış bir insan bu kadar sığ yorum nasıl yapabiliyor onu anlamıyorum ben.

Adsız dedi ki...

Öbür türlü düşünme, hatta hiç düşünme sen...

L dedi ki...

yeni nesil turgay şeren desem, heralde turgay şeren'e hakaret olur.

murat'ın dediklerine de ekleme yapmak istiyorum, sergen evet feci yetenekli bir oyuncuydu ama, ya bu adam futbolun teorik kısmı hakkında felaket. yani nasıl oluyor. anlamak mümkün değil. bir de h.ünsal la bir araya gelince, yanlarına da ercan taner verilince, tadından yenmiyor.

sergen örneğini de gördükten sonra insan "ya bunlar futboldan 'bu kadar' anlıyorsa, nasıl bu kadar sene bu düzeyde futbol oynadı" sorusunu sormadan edemiyor. ve böyle o kadar çok kişi var ki.

Adsız dedi ki...

bence bu adam tek kelimeyle hain. plase nankör. sonrasını istediğiniz gibi doldurun..

Adsız dedi ki...

apaç sen de küçük hakan ehemmiyetinde değilsin nasıl olcak?

küçük hakana da küçük diye kızıyoruz ama apaçın ntvden program başına bikaç yüz bin dolar fazla alanı.

Adsız dedi ki...

cidden çok sinir bozucu ve boş bir adam.ntvspor'a kesinlikle yakışmıyor ve neredeyse bütün yorumlarını art niyetle yapıyor.

ama en kötüsü rezil esprileri.hele espriyi yaptıktan sonra sağa sola bir bakışı var ki:D

Adsız dedi ki...

saçlar gerçek ya. fotoşop değil..şarkıcı gülenaya benzemiş. KÜÇÜK hakan
KÜÇÜK hakan
KÜÇÜK hakan
KÜÇÜK hakan
KÜÇÜK hakan
KÜÇÜK hakan

orhun

alessandro del piero dedi ki...

hakan kadir balta vs. apaç..
bence şu anda galatasaray'ın en büyük açmazı burda sanırım.. bunu çözdüğümüz gün başarıdan başarıya koşucağımız o kadar belli ki..

hayır anlamadığım nokta hakan balta ne sabri gibi yeteneksizin önde gideni bir futbolcu değil ne de çükük hakan kadar karaktersiz bir adam değil.. e o zaman apaç'ın balta kabusunun sebebi nedir? anlayan varsa beri gelsin..

jose dedi ki...

Hakan Küçüktür ama mide bulandırır.

tekintutku dedi ki...

Ben de Galatasaraylıyım, ama şunu içtenlikle söylüyorum ki, Hakan Ünsal Türk televizyon tarihinin en antipatik, en sıkıcı, en konuşmayı beceremeyen futbol yorumcusudur. NTVspor'un kaliteli yayıncılık anlayışına da yakıştıramıyorum onu hâlâ ısrarla bize seyrettirmek istemesini. Küçük Hakan'ın yerine Muhammet Altıntaş'ı görmek istiyorum Sergen'in yanında.

aksilaz dedi ki...

zamanında iyi oturmus içine sanırım.hala çıkaramadı...

Adsız dedi ki...

Hayır siz bilmiyorsunuz.Hiçkimse hiçbirşey bilmiyor.Biz hariç...

Hakan Kadir Balta rezalet bir oyuncudur.Savunmasının çok iyi olması,güçlü olması,yokluğunda çektiklerimiz benim için bir şey ifade etmiyor.Hücum yapamıyor lan!Adammısın Balta?

İyi olması için sol açık gibi oynayıp kanadını boş bırakması gerekirdi.Kanatta dururkende karşısındaki adamların onu geçmek için tek yapmaları gereken şey koşmak olsaydı,müthiş bir bek olurdu.40 maçta 1 isabetli orta yapıp her maç tribüne 2-3 şut gönderseydide tadından yenmezdi!(O topların birini bana birini üstad Apaç'a gönderiyor öbürü,bilmiyonuz siz...)

Baros'ta topçu falan deyil...15 gol atsa ne olur?Şu takıma beni koy 30,üstadı koy 60,Ümit Karan'ı koy 300 gol atardı.Boğa gibi güçlüymüş,gol vuruşları ,iyimiş,savunmaları zorluyormuş,palavra bunlar.Kazmanın teki.O gol istatistikleri ve yakın zamanda Türkiye'de benzerinin yapılmamış olması kimseyi aldatmasın.

Tartışmasız Türkiye topraklarındaki futbol ilahı Sabri Sarıoğlu'dur.Dünyada mevkisinde belki-belki diyorum-Dani Alves rakip olur.Onu beğenmeyen futbol cahillerinede bende üstadım gibi laflar hazırladım.Birde çektiği şutlara taktınız.Ne demişti üstad 2 hafta önce?"Şut çekilmeyince golde olmuyor."Filozof zekasına sahip çakır gözlü,yakışıklı futbol ilahı Sabri'nin kıskanılması normal aslında.

Siz,futbol cahilleri,bi bok bilmiyorsunuz.Biz biliyoruz.Elbette üstad Apaç'ı ve onun yolunu takip eden biz futbol bilgini Apaçist'leri birgün birileri keşfedecek.Hakan Ünsal'ın yanında üstad Apaç olsaydı fena olmazmıydı?İşte futbol bu!

Üstadım ve şimdi ben,dikkat çekmeyi başarıyoruz,değil mi?

RaRe dedi ki...

Futbol Hayatı boyunca küçüktü zaten...öyle de kalır...

McDennis dedi ki...

Lego adamlara benzemis...
Kucuksun Kucuksun Kucuk

Adsız dedi ki...

futbolculuğu da yorumculuğu da büyüktü hakan'ın. meira'ya meira demiş, suç mu? bu mudur kötü yorumcu eşiğiniz? hep yargısız infaz, hep yargısız infaz. yer almak istemiyorum böyle bir futbol aleminde. yazıklar olsun. bu arada üstad okuduğunu biliyorum, selam olsun.

Adsız dedi ki...

fotoğrafta hakan ünsal'dan ziyade sezercik tonlarının kullanıldığını belirtmeden göçemedim bu diyarlardan...

Trofolo dedi ki...

Bazen okudugm seylere sasiyorum. Ya dönem tanikligi yapilmamis, bilinmediginden oyle konusuluyor ya da sol kanattan kale arkasina giden ortalarin sayisindan bihaber sunu yazanlar " Bu kadar sene üst düzey futbol oynamış "

Hakan Unsal kariyerinin kac macinda, neresinde ust duzey top oynamis cok merak ediyorum. 87 den beri GS'i ASY'de izliyorum.

wax dedi ki...

niye ki uefa kupası zamanları üst düzey oynadı işte.en azından hakan balta'dan bin kat iyiydi .tamam yorumlarında mütemadiyen saçmalıyor ama,eleştirecem diye de bu kadar kasmaya gerek yok.

FASLI dedi ki...

Şu Galatasaray insanı ne enteresan bir insan türüdür?Bir futbolcu sarı-kırmızı giyerken ondan iyisi yoktur.2000 yıllardan bahsederken; ne efsane kadroydu be Hagi,bülent,Hakan Ünsal v.s derler.Sonra ayrılır bu futbolcular ki başlar tu kaka lar.Sözler odun gibi olmalı ama dos doğru olmalı.Şimdi bakıyorum da Gs li bir çok arkadaş bol keseden sallıyor.Atmayın işkembeden.Yaşadığı problemlerden dolayı Gs hakkında olumsuz yorum yapabilir ya da sözü getirir götürür vefasızlığa dayandırabilir.İnsani reflekslerdir bunlar.Klavye delikanlılığı yapmaya hiç gerek yok.Biliyorum çoğunuz blog yazıyorsunuz,Acetobalsemico hayranısınız.Bende yazıyorum,saçmalıyorum bir şeyler.Buralarda gördüm ki yazar ne yazdıysa o yönde yorumlar alt alta geliyor.Örneğin burada Hakan Ünsal Türk Futbolunun gördüğü en iyi sol bektir deseydi.Haa,evet yaa,süperdi v.s. diyecektiniz.Şunu da söylemeliyim.Gs nin Avrupada ki tüm başarılarını kıskanırım ama Sizin asla efsane bir kadronuz olmadı.Çünkü gidenlerin arkasından hep küfrettiğiniz ve Efsaneler asla küfür yemezler...

wax dedi ki...

faslı nın ne dediğini anlayabilenleri şimdiden tebrik ederim..

Parma Maniac dedi ki...

Faslı önce benim ne yazdığımı tekrar oku, içinde Ünsal'ın futbolculuğuyla ilgili tek kelime var mı, ondan sonra yazar ne diyorsa arkasından aynıları geliyor diye eleştir insanları..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.