3 Şub 2009

Keane & Jo & N'Zogbia


Andrei Arshavin'in durumu belli olmadığı için son transferleri bekletmek istedim, Rusya-İngiltere arasında abuk subuk işler gerçekleşti.. Gariplikler tek o hatta değil tabii.. Spurs Defoe'dan sonra sattığı bir oyuncuyu daha geri aldı.. Defoe'da 1 yıl aradan sonra kazığı yemişlerdi, bu sefer atan taraf oldular.. Defoe'dan kaybettiğini, Robbie Keane'den çıkardı Tottenham.. Elde olan şey ne? İki oyuncudan toplam 1.5 sene yararlanamama durumu.. Bu kadar iş bilmezlik, böyle saçma bir transfer planlaması.. Al sana EPL'nin göbeği.. Rafael Benitez hangi düşüncelerle aldı? Neye göre sattı? Spurs'un bu alım-satımlardaki tasarrufu nedir.. İstediğin kılıfa sok, her yerden elde kalır.. Defoe'nun 1 aylık sakatlığı olmasa buna da tekrar sokağa atılan para derdim ama o kadar berbat durumdalar ki o 1 aylık sürede ilaç olur Robbie Spurs'e..

Jo'dan EPL'de iş yapmasını bekliyordum.. Sene başındaki sakatlığı etkiledi mutlaka ama ondan sonrası muamma.. David Moyes tarafından tercih edilmesi bile yeterlidir onun etiketi için ama çok sağlam rakipleri var ve 6 aylık kiralık bir oyuncuya ne kadar rol verecek Moyes o da belli değil.. O sistemde ve o forvetlerle nasıl bir rekabet içine girecek göreceğiz..

Charles N'Zogbia da Steve Bruce'un yeni projesi.. Newcastle'a çıktı ayrılmak istiyorum dedi, Joe Kinnear'la papaz oldu.. En sonunda Wigan'a geçti.. Wigan 2 tane çok sağlam oyuncu kaybettikten sonra müthiş bir ekleme yaptı N'Zogbia'yla.. 2 sene sonra 15 milyon pound'a başka bir kulübe çaktıkları zaman Bruce ismi yankılanacak her yerde.. Lazımdı oraya bir oyuncu, iyisinden seçtiler..

4 YORUM:

Adsız dedi ki...

tottenham kadar cins takım yok ya. liverpol da ondan az değil. niye aldın niye verdin. niye verdin niye geri aldın... ya bu ingilizler futbola çok zarar veriyor tardini. sen ne diyosun. etraflıca düşününce futbolun içine ettiklerini düşünüyorum ingilterenin.

bu arada tottenham londranın en popüler en çok taraftarı olan takımmış.

Her Yol Roma dedi ki...

chimbonda da tekrar geldi tottenham'a. "korkuyorum lineker'i de getirecekler" demiş bi arkadaş başka bi blog yorumunda.

Adsız dedi ki...

İngiltere'deki takımlarda para gerçekten bol.Sağa sola para saçmada ve tükürdüklerini yalamada üstlerine yoktur sanırım.Adama sorarlar; Madem boşluklarını dolduramayacaksın, madem geri alacaksın o zaman niye satıyorsun.Defoe, Chimbonda'dan sonra Keane.Gerçekten ilginç..

bleed9 dedi ki...

Robbie Keane, doğuştan Pool'u tuttuğu için bağlasan durmaz bir durumdaydı. Yani gönderilmedi. Gitmek isteyen bir oyuncudan ne kadar verim alınacağı da ortada.

Everton'da ise Jo'nun şuan rakibi yok. Bütün forvetler sakat olduğu için gereken bir transferdi. Forvetsizlikten 4-6-0 oynayan bir takım, Everton. Anichebe'ninde gönderildiğini düşünürsek, Jo rakipsiz.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.