3 Şub 2009

61


Yine MSG, yine müthiş bir solo performans.. 19/31 FG, 20/20 FT.. Bynum'un sakatlığına neden olan Kobe'nin Bynum'suz ilk maçta hemen dizginlere asılacağı belliydi ama Bynum'suz ilk maçın Madison Square Garden'a denk gelmesi nedir peki? Bazı kozmik güçler var gerçekten bu işte.. MSG tarihinin rekor sayısı, 61.. NBA TV'nin vermesi de büyük şans oldu bizim için.. Maçtan önce New York'lu dostum Kobe 60 atar demişti.. Ne duygularla izledi maçı bilmiyorum..

"Uzayda hayat varsa kanıtı da bu adam olmalı."

Orkun Çolakoğlu

4 YORUM:

Bay Panter dedi ki...

Olayı "Kobe vs Jordan" konseptine taşımak için yazmıyorum bunu. Kobe'nin yaptığı şey çok önemli bir şey. Sonuç olarak, önceden kimse bunu başaramadı
.
Ama Jordan'ın o efsanevi MSG performansını gölgede bıraktığını söyleyenler şunları göz önünde bulundursun.

KOBE bu skoru, 21-25'lik, "defensive efficiency" olarak ligde 23. sırada olan bir NY'a karşı, tüm çeyreklerini önde götürdükleri bir maçta yaptı.

Jordan ise 44-24'lük (sezonu 55-27 bitirdiler) ve o tarih itibariyle ligin en iyi "defensive effiency" sine sahip bir NY'a karşı, Bulls'un son çeyrekte maçı 113-111 kazanmasını sağlayan bir performans sergilediği maçta.

Turiaf dedi ki...

Bynum dönemesede Kobe bu takımı bu sene şampiyon yapacak. Geçen seneki finalden sonra bu sefer hiç bir şekilde kaybetmeye tahammülü yok artık. Bu arada Orkun Paşa :zen:

Adsız dedi ki...

dikkat edilmesi gereken bir nokta da bunu yüzde 61 gibi akıl dışı bir yüzdeyle yapması. tek kelimeyle olağanüstü. bunu yapan insan olamaz!

Adsız dedi ki...

peki lebron un 50+ sayi 2 blok yanindaki 11 asist ve rebo triple double i kobenin 61 inden daha etkileyici degil miydi?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.