8 Ara 2008

Ziyafet


NTVSPOR'da Ercan Taner'in eşsiz anlatımında şu maçı kaçıranlar, 1 ay yetecek futbol yemeğini de kaçırdılar.. İlk yarı Sevilla'nın güzel futbolu, Romaric'in performansı.. İkinci yarı maç rölantiye girmişken Real'in bir anda şahlanışı.. 10-15 dakika içinde inanılmaz bir ruh kazandı Real, izlemek lazımdı.. 3-1'ken bir anlık kanal değiştirmem, 2 dakika sonra döndüğümde Gago'nun gol sevinci, ne olduğunu anlayamamam.. Sonrasında rüzgar gibi gelen Real etkisi.. Şu zor durumda çok büyük bir ruh vardı Bernabeu'da bu gece ama her zaman bir beyin sorunu olduğunu düşündüğüm Robben kırmızıyı görüp turp suyunu sıktı takım ruhunun orta yerine.. Bir anda kaçan gaz ve sonrasında gelen Renato'nun golüyle Bernabeu'da yaşanan yıkım.. İnanılmaz bir maç oldu.. Schuster'in Barca maçına çıkamayacağını düşünüyordum.. 9 puan farktan sonra bu hafta ne olur bilmiyorum ama Barcelona haftaya Nou Camp'a Schuster'in gidiş biletini imzalamak için de çıkacak.. Eğer Real geri dönmeyi başarabilse çok keyifli bir maç izleyebilirdik haftaya.. Şimdi keyfi kimler alır onu bilmiyorum..

9 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

:)Aaah Madrid ah...Nasıl olacak bu işler? :)

Birşey değil ligin zevki kaçıyor.Keşke Madrid biraz zorlayabilseydi Barça'mızı.Daha çok var biliyorumda bu fark Madrid toparlasa dahi bu Barça'yla zor kapanır...

Adsız dedi ki...

söylesene bize schuster takım niye oynamıyoo =)

haftaya hiç çıkmasa real 3-0'a razı olsa averaj düzeltir aslında.

Adsız dedi ki...

Hakeme değinilmemiş :) Zira 'suyu sıkan' bizati kendileri oluyor. Barçalı arkadaşlarımıza kıyak geçiyoruz galiba, olmuyor böyle :)

Herşeye rağmen;

Geliyoruz! (Elimizde kalanlarla :))

Adsız dedi ki...

aman aman geliyoruz fln gibi hitaplara hiç gerek yok..mümkünse gelmiyoruz :) o geliyoruz da bi uğursuzluk var..

şimdi daha önce yazdığımız barca-real derbilerinde ki istatistiklere bi bakalım..

real kötü barca iyise : ya real kazanır ya berabere biter..

jose dedi ki...

Ramos gelecektir kanımca Realin başına..

Adsız dedi ki...

real madrid kaybetmeyecek bu maçı. yoksa daha sene sonu gelmeden lig bitiyor. 2. devre ne yapacak bunlar. bugün higuainin penaltıyı yediler. haftaya hakemlerden real yanlısı bir tavır bekliyorum. o puan farkı da 12 olmaz..diarra yokken real ortasahası amatör küme. dikine oynayan her adam casillasın gadasını alır.

@tardini

ispanyada sempati duyduğun bi takım var mı ?

Adsız dedi ki...

ayrıca cannavvaro ölmüş allah rahmet eylesin..

Parma Maniac dedi ki...

mimi yanık, Villarreal La Liga'ya çıktığı zamanlar Parma'nın yaptığı işlerin benzerini yaptı bir süre, o zaman çok severdim ama sonra saptılar o yoldan, kalmadı hevesim.. Deportivo'yu severim ama her hafta ne yaptılar ne ettiler diye takip ettiğim bir takım yok..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Aaa hocam sen Barça'lı değilmiydin ya?Ben öyle biliyordum ama yanılmışım demek...:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.