9 Ara 2008

Yaprak Dökümü


P.J. Carlesimo, Eddie Jordan ve Sam Mitchell'la başlayan süreç Randy Wittman'la devam etti ve Minnesota Timberwolves Wittman'ı kapının önüne koydu.. Yerine gelen kim? Takımın efsane GM'i Kevin McHale.. Ne hırstır bu anlamıyorum ben.. Eski Bostonlu olarak yaptığı icraatların zaten hastasıyız, bakalım coach olunca ne haltlar yiyecek Minny'de..

P.J. Latrell'den dayağı yediği günden beri gözümden düşmüş bir adam, biletinin kesilmesi kendi özelliklerini düşününce normaldi ama OKC Thunder gibi ismi bile NBA'e yakışmayan, kadrosu Çemişgezekspor'dan hallice olan bir takımla ne yapması bekleniyordu? Gençliğin verdiği dinamizmle daha mücadeleci ve hırslı bir basketbol belki de.. Bunu bile yapamıyorlardı, evet..

Eddie Jordan'ın Wizards'tan gönderilişi büyük bir fiyaskodur.. Eddie abiyi "yetenek küpü" olarak adlandırırım ben hep.. Gereğinden kötü başlamadılar mı? Evet ama bu kadronun normali geçen seneki muazzam başarıya değil, şu andaki vahim duruma yakınsayan bir performanstır.. Olması gerekenin altında olduklarının farkındayım ama biraz geçmişe saygı lütfen..

Sam Mitchell için diyeceğim bir şey yok.. İyi hoca olduğuna hiçbir zaman inanmadım.. Benim için NBA'in Yılmaz Vural'ıdır ama çatır çatır almadı mı COY ödülünü.. Aldı.. Ödüle bakmıyor tabii bu iş.. Toronto bir süredir planladığı işleri Mitchell'ın geçen senesi nedeniyle ertelemişti, şimdi o işlere başlayacaklar mı tekrar göreceğiz..

Minny'nin durumu da çok anormal değil bence.. Kadronun çapı odur.. Batı'nın psikopatları arasındaki çöplüklerin başındaki coach'lar maç kazanamıyorlar diye gönderilecekse OKC, Minny, Sacto ve Memphis gibi takımların başında kimse duramaz.. Kötü oynarken gösterilemeyen karakter tabii konunun dışındadır, bunu ön plana alarak da bazı planlamalar yapabilir takımlar.. Boynum kıldan ince olur.. Zira 20 maç yapmış Minny'yi bu sene kaç defa izledin deseniz 2 cevabını veririm.. O yüzden üstten bakışı atıp sonrasında olacakları izlemek daha mantıklı şu aşamada.. En azından benim açımdan..

Sevgili Ali Rıza Stern, gözyaşı var mı gözyaşı?

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.